Home Relatie De opkomst van gelukkige, alleenstaande vrouwen: een reden waarom mannen hun relatievaardigheden moeten verbeteren

De opkomst van gelukkige, alleenstaande vrouwen: een reden waarom mannen hun relatievaardigheden moeten verbeteren

0
De opkomst van gelukkige, alleenstaande vrouwen: een reden waarom mannen hun relatievaardigheden moeten verbeteren


In een interessante paradox zijn heteroseksuele alleenstaande mannen eenzamer dan ooit, terwijl ze heteroseksueel zijn alleenstaande vrouwen zijn gelukkiger dan hun mannelijke tegenhangers.

Vrouwen vestigen zich niet meer.

Psycholoog Greg Matos veroorzaakte vorige maand opschudding op sociale media toen hij een artikel publiceerde over de opkomst van alleenstaande, eenzame mannen en een belangrijke issue die hieraan bijdraagt ​​zijn de hogere datingstandaarden van vrouwen. Enkele bevindingen in de aandelen van Dr. Matos:

  • De datingmogelijkheden voor heteroseksuele mannen nemen af ​​naarmate de relatiestandaarden stijgen.
  • Jongere en middelbare mannen zijn de eenzaam dat zijn ze al generaties lang

Hoewel de meesten het idee verwelkomden dat vrouwen eindelijk pleiten voor rechtvaardige relaties, was het voor een selectie van mannen een moeilijke pil om te slikken. Enkele ontevreden opmerkingen over mijn Youtube video werpt enig licht op het sentiment:

“Vrouwen zijn waanvoorstellingen in hun normen.”

“Vrouwen, geniet van je Loopy Cat Girl-startpakketten.”

‘Vrouwen zoals zij klagen nog steeds…’

Veel mannen worden getriggerd door het idee dat vrouwen hun normen verhogen en slechte communicatieve vaardigheden en emotionele onbeschikbaarheid niet langer tolereren. De suggestie dat mannen het werk doen om hun relationele vaardigheden te verbeteren? Gek! Misleidend!

Ik ben verrast om te zien dat zoveel jongens zo defensief worden (schiet ook niet op de boodschapper – we delen de gegevens) omdat ik haatreacties heb gehad op mijn Tik Tok En Instagram ook.

Vrouwen eisen niet dat mannen meer geld verdienen of er beter uitzien; ze vragen mannen om hun relatievaardigheden te verbeteren. Dit is eigenlijk geweldig nieuws – need in tegenstelling tot oppervlakkige zaken als uiterlijk, lengte en rijkdom – kunnen relatievaardigheden worden geleerd en ontwikkeld. Het beste deel: het is free of charge!

Als je een man bent die een kans wil maken op echt gezelschap, zal het enige investering in je relatievaardigheden vergen. Hier is een communicatiekader waarmee u uw EQ-vaardigheden kunt oefenen en ontwikkelen!

Oefen constructieve communicatie

Merkt u dat uw gesprekken in intensiteit escaleren? Merk je dat je defensief of passief-agressief wordt? Probeer de methode van Geweldloze Communicatie (NVC).

Ontwikkeld door Marshall Rosenberg, Ph.D., NVC is een raamwerk dat je helpt te communiceren met empathie en verbinding, waardoor het gesprek vooruitgaat in plaats van in cirkels te herhalen.

Het maakt gebruik van een observatieproces in vier fasen, het identificeren van gevoelens, het identificeren van behoeften en het doen van een duidelijk verzoek.

  1. Observeer de feiten zonder oordeel. Geef de feiten weer, niet uw interpretaties of aannames. Bijvoorbeeld Mijn evenement op zaterdag begon om 14.00 uur en ik heb je twee herinneringen gestuurd om op tijd te komen.
  1. Beschrijf hoe je je voelt met behulp van ‘ik’-taal. Bijvoorbeeld, Ik vond het verdrietig als je niet op tijd kwam, vooral omdat dat voor mij een belangrijke gebeurtenis was.
  1. Denk aan de onvervulde behoefte. Gevoelens zoals woede en verdriet onthullen onvervulde behoeften, zoals liefde, acceptatie, verbinding, enz.
  1. Doe een duidelijk verzoek. Druk een specifiek, uitvoerbaar verzoek uit. U geeft een voorkeur aan en stelt geen eisen. Wees niet vaag. In plaats van “Wees bedachtzamer!” je kunt zeggen, “Zou u ervoor openstaan ​​om samen naar het evenement op donderdag te gaan, zodat we ervoor kunnen zorgen dat we 15 minuten te vroeg aanwezig zijn?”

Er zijn een hele reeks hulpmiddelen die u kunt leren om uw relatievaardigheden te ontwikkelen. U hoeft zich niet te schamen voor waar u begint. Het is niet zo dat ze ons dit soort dingen op college hebben geleerd. We leerden hoe we een kikker moesten ontleden voordat we leerden hoe we in touch konden komen met onze emoties, deze konden uiten en gezonde coping-mechanismen konden gebruiken.

Het ontwikkelen van deze vaardigheden is niet alleen in het belang van vrouwen, het is ook voor jezelf. Je zult een rimpeleffect in al je relaties ontdekken – van professioneel, platonisch tot romantisch. Er is geen twijfel dat u dit kunt doen als u ervoor kiest om de moeite te investeren.

De vraag is: ga jij de uitdaging aan?

Wil je over je breuk heen komen?

Obtain de Breakup-gids werkboek. De Renew Breakup Information begeleidt u stap voor stap door het hele proces van genezing na een gebroken hart. Voor slechts $ 14 staat de gids boordevol 60 pagina’s met hulpmiddelen, oefeningen en werkbladen om u te helpen uw hart te herstellen en vooruit te komen. Snap je nu.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here