Home Relatie De not-to-do-lijst die uw datingleven zal veranderen

De not-to-do-lijst die uw datingleven zal veranderen

0
De not-to-do-lijst die uw datingleven zal veranderen


Denk hier even over na: Wat als, als het om daten gaat, wat jij niet doen er meer toe dan wat dan ook?

Stel dat u in vorm wilt komen en een gezondere levensstijl wilt aannemen.

Om dit te bereiken moet je niet alleen regelmatig trainen (Te doen lijst)moet je ook junkfood uit je dieet schrappen (Niet-te-doen-lijst).

Pas nu hetzelfde principe toe op daten.

Om uw ideale associate te vinden, moet u niet alleen duidelijkheid hebben over wat u zoekt in een relatie (Te doen lijst) maar snijd ook giftige patronen af ​​die je ervan weerhouden echte liefde te vinden (Niet-te-doen-lijst).

Hier zijn drie ‘Niet-doen’-regels die de manier waarop u dateert zullen veranderen en de blokkades zullen wegnemen die u ervan weerhouden gezonde liefde te creëren.

  1. Maak van uw datingleven geen soapserie voor uw vrienden

“Je betrekt 4378 mensen en hun buren bij je privéleven en vraagt ​​je dan af waarom het misgaat” – Samy Dindane

Weet je nog die keer dat je op je eerste echte date ging in de 11e klas en dat het nationaal nieuws werd in de kring van je vrienden?

We halen allemaal met veel plezier herinneringen op aan de eindeloze uren die we hebben doorgebracht met “Oooo..Vertel me alles”, gevolgd door een minuut-voor-seconde ontleding van je date.

Dat is schattig.

Voor een 16-jarige.

Maar je bent geen 16 meer – dus waarom laat je je vrienden je datingverhalen nog steeds als leisure gebruiken?

We hebben allemaal wel een paar vrienden in ons leven die alles willen weten wat er in ons datingleven gebeurt, zodat ze kunnen projecteren, hun mening kunnen uiten en uw potentiële companions en keuzes kunnen beoordelen.

Ze kunnen zelfs een reden krijgen om zich superieur te voelen omdat ze ‘beter weten’, alleen maar omdat ze getrouwd zijn. Maar wat voor hen zou kunnen hebben gewerkt, hoeft niet noodzakelijk voor u te gelden.

Je leven is geen soapserie, dus cease met het uitzenden ervan naar mensen die het kunnen gebruiken voor roddels en amusement.

Dit betekent niet dat u nooit uw mening kunt delen of om advies kunt vragen. Wees je er gewoon van bewust wanneer je energie lekt en jezelf het mikpunt van de grap maakt.
Houd sterke grenzen en deel alleen met mensen die u vertrouwt.

  1. Heb geen ‘nee-mentaliteit’

Ik heb honderden singles gecoacht die benadrukken dat ze klaar zijn voor een echte relatie – maar hun daden spreken anders.

Dit zijn de mensen die veel eerste dates hebben, maar zich blijven concentreren op de onvolkomenheden van de persoon voor hen.

Zij zijn degenen die zeggen dat ze een relatie willen, maar afspraken van vrienden, mensen buiten hun ‘sort’ en iedereen die niet previous in hun geromantiseerde idee van ‘The One’ afwijzen.

Maar hier is de harde waarheid: “Je had me bij hallo” bestaat niet in het echte leven, vooral als het om relaties gaat. Het is magisch denken en sindsdien vervormt het je realiteit Assepoester naar Liefde eigenlijk naar Bridgerton.

Het maken van een guidelines van de oppervlakkige kwaliteiten (ahem, lengte, geld, beroep, enz.) komt voort uit a plaats van ego, en als je besluit je krachtig aan deze datinglijst te houden, vel je een oordeel over potentiële companions voordat je de tijd neemt om ze te leren kennen.

Hoewel je geen concessies moet doen aan je normen als het gaat om respect, wederkerigheid en vriendelijkheid, moet je zeker afstand doen van wat genoemd wordt: ‘huidige vooringenomenheid’. Dit verwijst naar de neiging om te optimaliseren voor kwaliteiten die er op de korte termijn toe doen, maar die er op de langere termijn eigenlijk niet toe doen.

De eerste stap naar het veranderen van een ‘nee-mentaliteit’ is ‘ja’ zeggen tegen dates met mensen die buiten je typische sort vallen. Het voorkomt dat je voortijdig mensen beoordeelt en weggooit die daadwerkelijk goed bij je zouden kunnen passen!

En het opent voor jou de mogelijkheid om contact te maken met iemand op foundation van zijn karakter en hoe goed hij of zij je behandelt.

3. Verwacht niet dat de liefde zomaar in je schoot zal vallen

Deze is voor de doorgewinterde romanticus in ons allemaal. Ja, je wilt dat het epische en schattige samenkomen, maar wachten tot de liefde spontaan toeslaat is geen krachtige benadering van liefde. Het is een passieve, wacht tot het mij overkomt-benadering (als je het überhaupt een aanpak kunt noemen).

Het klinkt eenvoudig, maar hoe meer mensen je tegenkomt, hoe meer mogelijkheden je hebt om toegang te krijgen tot potentiële companions. Je wilt ervoor zorgen dat je ook de manieren waarop je mensen ontmoet, diversifieert.

Tegen datingapps? Wist je dat 20% van de huidige, toegewijde relaties on-line begon?

Alleen datingapps gebruiken? Tijd om te diversifiëren. Volgens Bustle ontmoet ongeveer 39% van de mensen hun associate by way of vrienden.

Vraag vrienden om je involved te brengen met nieuwe mensen, zeg ja tegen uitnodigingen, meld je aan voor danslessen of een workshop om een ​​nieuwe interest te leren, ga alleen naar een café en knoop een gesprek aan met een vreemde…. De kans is groot dat je de verschillende mogelijkheden om mensen te ontmoeten nog niet hebt uitgeput.

Wil je leren hoe je een gezonde relatie opbouwt?

Sluit je aan bij mijn Datingmeesterschap programma waarin ik je begeleid om gezonde liefde te creëren.

Wil je over je breuk heen komen?

Obtain de Breakup-gids werkboek. De Renew Breakup Information begeleidt u stap voor stap door het hele proces van genezing na een gebroken hart. Voor slechts $ 14 staat de gids boordevol 60 pagina’s met hulpmiddelen, oefeningen en werkbladen om u te helpen uw hart te herstellen en vooruit te komen. Snap je nu.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here