Home Cultuur De kostuumontwerper van de movie “Easy methods to Have Intercourse” legt outfits uit

De kostuumontwerper van de movie “Easy methods to Have Intercourse” legt outfits uit

0
De kostuumontwerper van de movie “Easy methods to Have Intercourse” legt outfits uit


We zien Skye zelden iets anders dragen dan groene, uitgesneden outfits. “Groen is duidelijk synoniem met afgunst”, reflecteert Buxton. “Skye’s acties zijn bitchy, maar ze is gewoon een onzeker meisje van 16 jaar. Ze projecteert, ze kent zichzelf helemaal niet.”

Terwijl Tara meer zelfbewust lijkt te zijn en “niet hoeft te pauwen met kleding”, draagt ​​Skye haar groene jurken als een uniform om er ouder uit te zien.

“We bewijzen vrouwen een slechte dienst door ze te vertellen hoe attractive eruit hoort te zien, en we bewijzen Skye als 16-jarige een slechte dienst door haar te vertellen dat dit attractive is”, zegt Buxton. “Als je je door bepaalde kleding goed voelt, geweldig. Zorg er dan wel voor dat je je voor jezelf kleedt en niet voor iemand anders.”

Skye Peer zet Tara onder druk om groen te dragen

In een van de krachtigste scènes is Tara gekleed in een neongroene mesh-jurk die ze van Skye heeft geleend terwijl ze door een verlaten straat loopt. Voor Buxton was dit mogelijk het assertion van de hele movie. “Het moest gewoon tegen je schreeuwen”, zegt ze. “Zodra het op Mia’s lichaam terechtkwam, dacht ik: ‘Dat is hem’.”

De meer seksueel ervaren Skye duwt een paar van haar groene, fast-fashion-achtige outfits op Tara, wier garderobe voornamelijk bestaat uit parachutebroeken en t-shirts. Door de kenmerkende kleur van haar vriendin te dragen, probeert Tara zich te conformeren aan haar esthetiek, wat aangeeft dat Skye’s collega haar onder druk zet om dingen van haar vakantielijst af te vinken, inclusief seks.

“Die jurk is puur Skye’s mode, hij is strak gesneden en doorzichtig. Maar hij moet Tara ook in het middelpunt plaatsen”, zegt de kostuumontwerper.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here