Home Levensstijl De beste bakkerijen in Londen in 2023

De beste bakkerijen in Londen in 2023

0
De beste bakkerijen in Londen in 2023


Als Parijs de place to be is voor patisserieën, dan is Londen de stad voor gebak. De Britten weten zeker hoe ze zich een weg moeten banen naar de gelukzaligheid van de bakkerij, met ambachtelijke zuurdesems en Portugese taarten die nog maar het start zijn van onze bakkerijtour door Londen! Dit zijn de beste bakkerijen in Londen om te bezoeken in 2023, een full lijst.

Beste bakkerijen in Londen |  Wereld van reislustBeste bakkerijen in Londen |  Wereld van reislust

Peggy Porschen

Verscholen in de woonwijk Belgravia, Peggy Porschen is mijn favoriete bakkerij aller tijden in Londen als we ons oordeel alleen op uiterlijk zouden baseren. De prachtige en meisjesachtige roze bakkerij is een Instagram-foto die staat te wachten, en als je binnenstapt, heb je keuze te over met nog meer pastelkleuren en roze! Ik zou de suikerkoekjes aanbevelen, zowel omdat ze schattig zijn als omdat ze heerlijk zijn!

116 Ebury Avenue, Belgravia, Londen

Kruimels_en_Doilies_LondenKruimels_en_Doilies_Londen

Kruimels en kleedjes

Deze is weer een van mijn favorieten aller tijden. Als je o Cupcake Jemma nog niet op Instagram hebt gehoord, is dit een goed second om aan de slag te gaan! Kruimels en kleedjes zijn gevestigd in het hart van Londen en hebben een ruime keuze aan wisselende cupcake-smaken. Ik hield het meest van de pindakaascupcake, maar er waren zoveel mooie keuzes dat ik er één van elk had kunnen proberen!

1 Koninklijk Hof, Londen

Gails_LondenGail's Notting Hill

Gail’s bakkerij

Gail’s is al lang favoriet en is een geweldige bakkerij waar je terecht kunt voor de beste koffie Londen en een gebakken snack. Er is ook een brunchmenu dat de hele dag (tot 15.00 uur) geopend is. Als je zin hebt in iets stevigers, is dit een goede keuze.

128 Wardour Avenue, Soho, Londen

Best_Bakeries_Londen

Best_Bakeries_Londen

Ben’s koekjes

Een nieuwere toevoeging aan mijn favoriete bakkerijen in Londen heeft waarschijnlijk (absoluut) de beste koekjes van de stad. Als je meer van koekjes houdt, zoek dan niet verder. Er is een enorme keuze en de locatie in Covent Backyard is ideaal voor theaterbezoekers.

13A Het Piazza, Covent Backyard, Londen

Hummingbird_Bakery_Londen

De Kolibriebakkerij

Ten slotte zijn de cupcakes bij Hummingbird Bakery ook een hoogtepunt uit de selectie gebakken lekkernijen in Londen. Er zijn hier ook tal van lekkernijen om mee naar huis te nemen!

133 Portobello Highway, Londen

Brood vooruit

Deze bakkerij staat bekend om zijn heerlijke donuts en zuurdesembrood. Ze hebben locaties in Borough Market, Soho, Chelsea en Wembley. Als je zin hebt in iets leuks om te doen terwijl je Londen bezoekt, biedt Bread Forward ook bakcursussen en persoonlijke reduce aan.

Ottolenghi Londen

Ottolenghi

Deze bakkerij staat bekend om zijn geweldige taarten, gebak en hartige producten. Ze hebben verschillende locaties in Londen, waaronder Notting Hill, Belgravia en Spitalfields. Deze delicatessenwinkels en bakkerijen, opgericht door de Israëlisch-Britse chef-kok Yotam Ottolenghi, zijn de perfecte plek om te stoppen voor picknickbenodigdheden en op weg te gaan naar een plaatselijk park.

Beste bakkerijen in Londen

Kerstman Nata

Bij Santa Nata wordt de pastel de nata dagelijks vers gemaakt en heat geserveerd, met een knapperige bladerdeegkorst en een romige eiervla-vulling die is bestrooid met kaneel. Andere populaire gebakjes bij Santa Nata zijn de ‘pastel de feijão’, een bonengebakje, en de ‘bola de berlim’, een donutachtig gebakje gevuld met vla of jam. Naast hun gebak serveert Santa Nata ook koffie en andere dranken in een informele en comfortabele omgeving.

Broodjes van Home Londen

Broodjes van thuis

Als je in Notting Hill bent, kom dan zeker langs bij Buns from House en trakteer jezelf op een kaneelbroodje. Deze bakkerij serveert de hele dag alleen maar broodjes en als je de aanhoudende rij klanten kunt zien, kun je maar beter geloven dat ze behoorlijk lekker zijn!

paars

Deze bakkerij staat bekend om zijn mooie en heerlijke cupcakes, maar ook om zijn zelfgemaakte jam en conserven. Je kunt ze vinden in Hackney.

Dominique Ansel Bakkerij

Deze bakkerij is de Londense buitenpost van de beroemde New Yorkse bakkerij die de cronut heeft uitgevonden. Ze bieden een grote verscheidenheid aan zoete deegwaren, waaronder de beroemde cronut, maar ook hartige producten zoals quiches en sandwiches.

EEN REIS NAAR LONDEN PLANNEN? BEKIJK ONZE GIDS:

Stadsgids Londen |  Wereld van reislust

De WOW-gids voor Londen

Brooke Saward

Brooke Saward richtte World of Wanderlust op als een plek om inspiratie van haar reizen te delen en anderen te inspireren om onze wereld te zien. Ze verdeelt haar tijd nu tussen avonturen in het buitenland en avonturen in de keuken, met een bijzondere zwakte voor Franse gebakjes.

Vind me op: Twitteren | Instagram | FbLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here