Home Mode Cadeau-ideeën waar je moeder dol op zal zijn

Cadeau-ideeën waar je moeder dol op zal zijn

0
Cadeau-ideeën waar je moeder dol op zal zijn


Zet de chocolaatjes terug op de plank! Het is bijna Moederdag en of je nu iets koopt voor je moeder, vrouw, tante, vriendin of voogd: de moederfiguur in je leven verdient alleen het beste. Deze dag is aan hen gewijd, en je moet ze iets geven dat ze zich zullen herinneren.

Als je wilt afwijken van de typische parfum- en massagebon, zoek dan niet verder en geef ze iets waar ze dol op zijn. Van Louis Vuitton tot Chanel, een kleine ontwerper kan nooit kwaad. Verpakt in een stijlvol tasje en versierd met bloemen, is je cadeau klaar voor gebruik!

Een Carry All-cadeau

Als ze van handtassen houden en een nieuwe tas nodig hebben voor hun collectie, heb je genoeg opties. Wij raden echter zeker een draagtas, schooltas of portemonnee aan een ketting (WOC) aan.

Louis Vuitton Neverfull

Bakken zijn geweldig voor moeders die alles moeten meenemen in plaats van een luiertas of voor je oma die alles op één plek wil bewaren. Winkel een Louis Vuitton draagtas, ze zijn een klassieker en een musthave voor LV-kenners.

Designer boekentassen

Boekentassen zijn een andere geweldige stijl als je opties nodig hebt. Met een bovenste handgreep, crossbody of schouderband, de draagbaarheid is eindeloos. Ze zullen het geweldig vinden om in een handomdraai van professioneel naar informal te kunnen gaan.

Yves Saint Laurent portemonnee aan ketting

Yves Saint Laurent

Elimineer de noodzaak van een portemonnee met een Cossbody-tas. Deze compact vormgegeven tas beperkt de behoefte aan alles wat ze dragen, maar geeft ze de mogelijkheid om hem in de hand te houden of over het lichaam te dragen. Ideaal voor een stijlvol avondje uit of een brunch met vrienden, wij garanderen dat mama deze tas geweldig zal vinden.

Een stap in de goede richting

Niet veel mensen zullen denken dat schoenen een goed cadeau zijn, maar je kunt ze verrassen met iets comfortabels of zelfs stijlvols om te dragen tijdens het Moederdagdiner.

Gucci Marmont dia-sandalen met pailletten

Platform flats zoals de espadrilles van Chanel brengen consolation naar een hoger niveau. Zelfs Gucci-loafers of platte slippers sandalen zal hun zelfvertrouwen vergroten en passen bij een nieuwe pedicure.

Christian Louboutin patentpompen

Aan de andere kant, pumps en hakken van alle soorten kan ze enthousiast maken. Verstandige wedges of stylish beenverlenging Christian LouboutinDus Kate-pumps zullen ze modieus en fashionable maken.

Houd is klein

Als je van plan bent om klein te gaan accessoires En juwelen zijn altijd een aangename verrassing!

Ontwerper sieraden

Met sieraden kun je nooit fout gaan. Een beetje David Yurmaneen scheutje Tiffany & co.of een trace ervan Cartier is precies wat ze besteld hebben. Een zoetigheidje halsketting of bungelend oorbellenzorgt voor het perfecte cadeau.

Chanel kaarthouder

Van praktisch tot modieus, er zijn talloze kleine accessoires om uit te kiezen. Wij raden een compact aan portemonnee die in elke tas previous, zoals de Chanel Traditional Flap Card-houder, of als ze van sporten houden en het absolute minimal willen dragen, probeer dan de unieke Chanel Arm portemonnee.

Louis Vuitton tas charme

Voeg ten slotte het WOW-accessoire toe aan je lijst. Tussen Louis Vuitton tasbedels of de veelzijdige Twilly Sjaal van Hermes dat gaat van nek tot tashandvat, deze accessoires zijn enkele van onze favoriete keuzes.

Verras die bijzondere moederfiguur in je leven met een van deze designcadeaus en maak het helemaal af met bloemen en een kaart. Met al deze ideeën in gedachten hopen we dat jouw Moederdag leuk en internet zo speciaal wordt als zij!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here