Home Geschiktheid Zo kwam Taylor Swift in vorm voor haar Completely Grueling Eras Tour

Zo kwam Taylor Swift in vorm voor haar Completely Grueling Eras Tour

0
Zo kwam Taylor Swift in vorm voor haar Completely Grueling Eras Tour


Je kunt op geen enkele manier beelden bekijken van de opwindende movie van Taylor Swift Eras-rondleiding– waar ze ongeveer drie uur achtereen per present optreedt – en je hoeft je niet af te vragen hoe ze er in vredesnaam in is geslaagd zo’n indrukwekkend staaltje fysiek en mentaal uithoudingsvermogen neer te zetten. Nu hebben we ons antwoord: ze heeft onlangs de particulars onthuld van een strategische trainings- (en zelfzorg)routine die puur Taylor is.

In een interview met Tijd tijdschrift Woensdag gepubliceerd, beschreef Swift hoe ze zich precies voorbereidde om urenlang te zingen, dansen en rondspringen. Zes maanden vóór haar eerste optreden op de Eras Tour begon ze elke dag op de loopband te rennen terwijl ze de muziek zong geheel Setlist met meer dan 40 nummers: “snel voor snelle nummers, en joggen of wandelen voor langzame nummers”, legde ze uit. Haar sportschool, Dogpound, creëerde ook een speciaal programma – speciaal voor haar – met kracht-, conditie- en krachtoefeningen. “Toen kreeg ik drie maanden danstraining, omdat ik het in mijn botten wilde krijgen”, voegde ze eraan toe.

Nog een verandering die ze doorvoerde: ‘Ik stopte een paar maanden voor de present met drinken’, zei Swift, met uitzondering van de Grammy-avond. (“Daar heb ik mezelf een leuke avond voor gegeven”, voegde ze eraan toe.) Swift ging door alcoholvrij engagement Ook gedurende de hele tournee van 2023, zei ze, omdat “die present doen met een kater… ik wil die wereld niet kennen.”

Hoe essentieel Swifts bootcamp vóór de tour ook was, haar post-show rustperiode was web zo cruciaal. Met optredens die vaak drie dagen achter elkaar achter elkaar gepland staan, zei ze dat ze koesterde wat ze haar ‘dode dag’ noemde: een volle 24 uur om haar lichaam de broodnodige pauze te gunnen, ja, niks doen. “Ik verlaat mijn mattress alleen om eten te halen en het terug te brengen naar mijn mattress en het daar op te eten”, zei ze, en noemde het een “droomscenario.”

Uiteindelijk lijkt het erop dat deze balans tussen coaching en herstel haar in staat stelt haar A-game voor followers te blijven brengen. “Ik weet dat ik dat podium op ga, of ik nu ziek, gewond, diepbedroefd, ongemakkelijk of gestrest ben”, legt Swift uit, die zich nu voorbereidt op de internationale exhibits van 2024. “Dat maakt nu deel uit van mijn identiteit als mens.”

Verwant:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here