Home Renovatie van huizen Retro Kohler Triton Bowe keukengootsteenkraan – ik hou van de look

Retro Kohler Triton Bowe keukengootsteenkraan – ik hou van de look

0
Retro Kohler Triton Bowe keukengootsteenkraan – ik hou van de look


Kohler Triton Bowe keukenkraan (various configuraties beschikbaar)

Hier is een retro keukenkraan die misschien wel iets voor uw keuken uit de jaren 50 is: De Kohler Triton Bowe. Ik ben echt dol op het uiterlijk van deze kraan – een geweldig nieuw ontwerp om toe te voegen aan onze lijst opties voor keukenkranen uit het midden van de eeuw en classic.

Kohler Triton Bowe kraan (various configuraties beschikbaar)

Er zijn meerdere uitvoeringen van deze kraan verkrijgbaar. Degenen die ik leuk vind, zijn op het dek gemonteerd met die groovy swinguitloop. Je kunt hem krijgen met of zonder het dekplaatdingetje. Kohler vertelde me dat het ongeveer twee jaar geleden uitkwam – ik ben blij dat ik het eindelijk heb ontdekt!

Zoals vaak het geval is met retro-designproducten, maakt de Triton Bowe-serie deel uit van de commerciële lijn van Kohler. Maar iedereen kan het kopen, ook op Amazon:

Waarom ik deze kraan leuk vind

Waarom ik deze kraan leuk vind: terwijl Kohler zegt dat hij “gedefinieerd wordt door een slank, eigentijds gebogen profiel” … zeg ik: ‘wat oud is, is weer nieuw’ – omdat de zeshoekige stijlelementen – op de vloerplaat, de rozetten en de uitloop – allemaal lijken voor mij rechtstreeks uit de jaren vijftig.

kohler delafield gootsteen
Kohler Delafield keukenspoelbak met metalen (hudee) rand

Voeg het toe aan uw Kohler Delafield-gootsteen – de ene met de metalen rand (affiliate hyperlinks) – en je bent klaar om te gaan (terug naar de toekomst!)

Het wordt geleverd in gepolijst chroom – je moet gepolijst chroom hebben!

Eén ding om over na te denken

De hippe zwenkuitloop op deze kraan is “slechts” 20 cm, wat voor sommigen een pauze kan inhouden. Ter vergelijking: de standaard Afwasmeester De schommeluitloop is 8″, maar je kunt optioneel nog eens 2″ groter maken. Persoonlijk zou dit voor mij geen klusstopper zijn, al zou het hebben van een zijsproeier wel een goede aanvulling zijn bij het spoelen.

Er zijn ook badkamerkranen. Ik zal ze in een aside verhaal laten zien, zodat ik de optie in de juiste categorie kan archiveren.

Hartelijk dank aan Kohler voor de foto’s. Geweldige kraan!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here