Home Renovatie van huizen Remodelista Cadeaugids 2023: Cadeau-ideeën voor alle helpers van het leven

Remodelista Cadeaugids 2023: Cadeau-ideeën voor alle helpers van het leven

0
Remodelista Cadeaugids 2023: Cadeau-ideeën voor alle helpers van het leven


Als het erom gaat onze wereld draaiende te houden, heb je een dorp nodig. Postbezorgers, verpleegsters, leraren, kruiswachters, aannemers, haarstylisten, kindermeisjes en bibliothecarissen zijn allemaal mensen die mogelijk een aanzienlijke impression hebben op ons dagelijks leven. De feestdagen zijn de tijd om dat further beetje dankbaarheid te tonen aan alle helpers van het leven: hier is onze lijst met cadeau-ideeën.

een zak Santa Maria Novella potpourri bestaat uit bladeren, wortels, bloesems, 14
Boven: Een zak met Santa Maria Novella Potpourri bestaat uit bladeren, wortels, bloesems en knoppen die in de Toscaanse heuvels zijn gegroeid en al meer dan drie eeuwen in dezelfde werkplaats zijn vervaardigd; $ 35 bij Alder & Co.

een bijgewerkte versie van de klassieke sänger-warmwaterkruik, hier afgebeeld in o 15
Boven: een bijgewerkte versie van de klassieker Sänger warmwaterkruik, hier oranje weergegeven, is nuttig als bedverwarmer in de wintermaanden, in tijden van ziekte en voor het verminderen van spierpijn; $ 24 bij Boston Normal Retailer.

samengesteld door de zussen Laila en Nadia Gohar, is de citroenpersvis gemaakt van st 16
Boven: Samengesteld door de zussen Laila en Nadia Gohar, de Citroenpers Vis is gemaakt van roestvrij staal en ontworpen voor het uitpersen van een enkel schijfje citroen aan tafel; $ 30 bij Gohar.

een remodelista-favoriet, iedereen zou een andrée jardin naturel tafel kunnen hebben b 17
Boven: Een favoriet van Remodelista, iedereen zou er een kunnen hebben Andrée Jardin Natuurlijke tafelborstel- en stofferset; $ 55 bij Andrée Jardin.

van theebedrijf met hele bladeren en bloemen erda, de mt.  Olympus-thee bestaat uit 18
Boven: Van theebedrijf met hele bladeren en bloemen Erda, de Mount Olympus-thee bestaat uit de lente- en zomeroogsten van Grieks ijzerkruid, een speervormige bloem met de smaak van salie, selderij en zoute citroen; $36 voor de tas bij Erda.

een set handgemaakte salsa, de klassieke drie-set salsa, van tienda salsita inclu 19
Boven: Een set handgemaakte salsa, de Klassieke Salsa met drie units, van Tienda Salsita omvat Salsa de Corazón (laag pittig), Salsa Chile Morita (medium pittig) en Salsa Chile de Árbon (hete specerijen); $ 38 bij Tienda Salsita.

gemaakt door mistlinnenwerk voor nalata nalata, de roze gehaakte onderzetter is handkrokodil 20
Boven: Gemaakt door Fog Linen Work voor Nalata Nalata, de Roos gehaakte onderzetter wordt met de hand gehaakt van natuurlijk linnen voor $ 16 per stuk bij Nalata Nalata. Een paar onderzetters zijn een leuk (en toch betaalbaar) cadeau.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here