Home Domotica NYT Connections Antwoord voor vandaag, 8 december 2023

NYT Connections Antwoord voor vandaag, 8 december 2023

0
NYT Connections Antwoord voor vandaag, 8 december 2023Als u op zoek bent naar de Verbindingen antwoord voor vrijdag 8 december 2023, lees verder: ik zal enkele aanwijzingen, ideas en strategieën delen, en tot slot de oplossingen voor alle vier de categorieën. Onderweg leg ik de betekenis van de lastigere woorden uit en leren we hoe alles in elkaar previous. Pas op, hieronder staan ​​spoilers voor 8 december, NYT Connections #180! Lees verder als je wat hints (en dan het antwoord) wilt voor het Connections-spel van vandaag.

Als je op een gemakkelijke manier elke dag terug wilt komen naar onze Connections-tips, Maak een bladwijzer van deze pagina. Je kunt daar ook onze eerdere hints vinden, voor het geval je wilt weten wat je in een vorige puzzel hebt gemist.

Hieronder geef ik je enkele indirecte hints over de Connections-antwoorden van vandaag. En verderop op de pagina onthul ik de thema’s en de antwoorden. Scroll langzaam en neem alleen de hints die je nodig hebt!

NYT Connections-bord voor 8 december 2023: STATE, FLAG, PURE, AIR, PRINCE, BANNER, UTTER, FADE, SPEAK, SHEER, STARK, TOTAL, EBB, VOICE, WANE, WAYNE.


Krediet: Verbindingen/NYT


Vereist het huidige Connections-spel speciale kennis?

Enige bekendheid met stripboeken (of actiefilms) zou helpen.

Ideas voor de thema’s in de Verbindingen-puzzel van vandaag

Hier zijn enkele spoilervrije hints voor de groeperingen in Connections van vandaag:

  • Gele categorie – Aflopend.

  • Groene categorie – Het meest.

  • Blauwe categorie – Zeg wat je denkt.

  • Paarse categorie – Een minder bekende identiteit.

Bevat het Connections-spel van vandaag enige woordspeling?

Er zijn enkele namen die verward kunnen worden met woordenboekwoorden.

Klaar om de antwoorden te horen? Blijf scrollen als je wat meer hulp wilt.


LET OP: Er volgen spoilers voor de Verbindingen-puzzel van vandaag!

We staan ​​op het punt enkele antwoorden weg te geven. Blader langzaam als je niet wilt dat alles wordt bedorven. (De volledige oplossing staat iets verderop.)

Wat zijn de dubbelzinnige woorden in Connections van vandaag?

  • VLAG, STAAT en PRINS lijken misschien samen te gaan, maar ze vallen allemaal in verschillende categorieën en hebben vandaag de dag niets met de overheid te maken. (Denk aan FLAG en STATE als werkwoorden, en PRINCE als een naam.)

  • UITSPREKEN kan betekenen dat u een zorg uitspreekt, maar het kan ook een bijvoeglijk naamwoord zijn dat iets extreems of uitersts betekent. (Geen verband met ‘uier’, wat een koe heeft.)

  • Een BANNER kan een vlag zijn, of een advertentie op een web site; of het kan Bruce BANNER zijn, het alter ego van de Unbelievable Hulk.

Wat zijn de categorieën in de Connections van vandaag?

LET OP: DE OPLOSSING STAAT HIERONDER

Klaar om de antwoorden op de Connections-puzzel van vandaag te leren? Ik geef ze hieronder allemaal weg.

Wat zijn de gele woorden in Connections van vandaag?

De gele groepering wordt als de meest eenvoudige beschouwd. Het thema voor de gele groep van vandaag is DECLINE en de woorden zijn: EBB, FADE, FLAG, WANE.

Wat zijn de groene woorden in Connections van vandaag?

De groene groepering zou de op een na gemakkelijkste zijn. Het thema voor de groene categorie van vandaag is ABSOLUTE en de woorden zijn: PUUR, PUUR, TOTAAL, VOLLEDIG.

Wat zijn de blauwe woorden in Connections van vandaag?

De blauwe groepering is de op één na moeilijkste. Het thema voor de blauwe categorie van vandaag is EXPRESS en de woorden zijn: LUCHT, SPEAK, STAAT, STEM.

Wat zijn de paarse woorden in Connections van vandaag?

De paarse groepering wordt als de moeilijkste beschouwd. Het thema voor de paarse categorie van vandaag is SUPERHELD ACHTERNAMEN en de woorden zijn: BANNER, PRINCE, STARK, WAYNE.

Hoe ik de verbindingen van vandaag heb opgelost

Eerst ga ik voor SHEER, STARK, PURE en TOTAL, waarbij ik bedenk dat UTTER moet passen bij spraakgerelateerde woorden als SPEAK en STATE. Maar ik heb het mis, en één weg! Ik schakel over en probeer EBB, WANE, FADE en FLAG. 🟨

Ik zit een tijdje huge en heb nog steeds pijn van het verlies van gisteren. Terwijl ik probeer uit te vinden wat WAYNE hier doet, realiseer ik me dat ik misschien naar een Bruce WAYNE (Batman) en een Bruce BANNER (de Hulk) kijk. Zijn er nog meer Bruce’s? Nee, maar er is een Tony STARK (Ironman) en een Diana PRINCE (Surprise Lady). 🟪

Dan blijft UTTER over in de groep met SHEER, PURE en TOTAL, 🟩 en mijn laatste groepering als SPEAK, STATE, VOICE en AIR. 🟦

Connections 
Puzzle #180
🟩🟩🟪🟩
🟨🟨🟨🟨
🟪🟪🟪🟪
🟩🟩🟩🟩
🟦🟦🟦🟦

Hoe speel je Verbindingen

Ik heb een volledige gids voor het spelen van Connectionsmaar hier is een opfrisser over de regels:

Zoek eerst het Connections-spel op de New York Occasions-website of in hun Kruiswoordraadsel-app. Je ziet een spelbord met 16 tegels, elk met één woord of zin. Het is jouw taak om een ​​groep van vier tegels te selecteren die iets gemeen hebben. Vaak zijn het allemaal dezelfde soort dingen (bijvoorbeeld: REGEN, SLEET, HAGEL en SNEEUW zijn allemaal soorten nat weer), maar soms is er sprake van woordspeling (bijvoorbeeld: EMMER, GAST, TOP TEN en WENS zijn allemaal soorten van lijsten: bucketlist, gastenlijst, enzovoort).

Selecteer vier gadgets en klik op de knop Verzenden. Als je het goed hebt geraden, worden de categorie en de kleur onthuld. (Geel is het gemakkelijkst, gevolgd door groen, dan blauw en dan paars.) Als je gok verkeerd was, krijg je de kans om het opnieuw te proberen.

Je wint als je alle vier de groepen right hebt geïdentificeerd. Maar als je vier fouten maakt voordat je klaar bent, eindigt het spel en worden de antwoorden onthuld.

Hoe u verbindingen kunt winnen

Het belangrijkste dat je moet weten om Connections te winnen, is dat de groeperingen zo zijn ontworpen dat ze lastig zijn. Verwacht overlappende groepen te zien. Eén puzzel leek bijvoorbeeld zes ontbijtproducten te bevatten: BACON, EI, PANNENKOEKEN, OMELET, WAFELK en GRAAN. Maar BACON bleek deel uit te maken van een groepje schilders samen met CLOSE, MUNCH en WHISTLER, en EGG zaten in een groep dingen die in tientallen voorkomen (samen met JURY, ROSE en MONTH). Druk dus niet op ‘Verzenden’ voordat u heeft bevestigd dat uw groep van vier personen bestaat alleen die vier dingen.

Als je vastzit, is een andere strategie om naar de woorden te kijken die lijken te hebben Nee verbinding met de anderen. Als je bij het zien van WHISTLER alleen maar aan de bijnaam van het schilderij denkt “Whistler’s moeder”, misschien ben je iets van plan. Toen ik dat oploste, ging ik googlen of er een schilder was die Shut heette, omdat Shut ook niet in een van de voor de hand liggende thema’s paste.

Een andere manier om te winnen als je vastzit, is uiteraard door een paar nuttige ideas te lezen. Daarom delen we deze ideas elke dag. Kom morgen terug voor de volgende puzzel!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here