Home Cultuur Mijn huidige beautyaanbod – allemaal in de uitverkoop

Mijn huidige beautyaanbod – allemaal in de uitverkoop

0
Mijn huidige beautyaanbod – allemaal in de uitverkoop


Ik heb het gevoel dat mijn schoonheidsroutine in de loop der jaren is geëvolueerd – ik vond het heerlijk om uit talloze paletten en lipkleuren te kiezen, elke dag met verschillende schoonheidslooks te spelen en alles uit de kast te halen als ik een MUA had die mijn appears to be like deed. Maar nu merk ik dat ik een stuk eenvoudiger ben in mijn routine en keer op keer naar dezelfde producten grijp.

Omdat al mijn producten momenteel bij Sephora te koop zijn, wilde ik mijn huidige beauty-assortiment en make-upfavorieten delen:

  1. Vochtinbrengende crème: Als ik make-up draag, is dit mijn favoriete bezigheid. Wat echt uniek is aan deze vergeleken met mijn andere favoriete vochtinbrengende crèmes, is dat het verzacht en bijna ook als primer fungeert. Het is tremendous hydraterend en glad als boter. Voelt zo lekker aan op je huid! Ook een geweldige prijs, vooral vergeleken met enkele van de echt hoogwaardige vochtinbrengende crèmes waar ik van houd – deze kost minder dan $ 100
  2. Markeerstift: Deze geeft de mooiste bedauwde afdronk! Ik dep een klein beetje op mijn vingers en tik dan lichtjes op mijn jukbeenderen om het aan te brengen, of je kunt één pompje bij je basis aanbrengen – met een klein beetje kom je al een heel eind. Ik gebruik een star glow-schaduw.
  3. Fundering: afgelopen winter heb ik deze basis voor het eerst geprobeerd en hij was meteen overtuigd. Het smelt excellent in je huid, mengt geweldig en je hebt maar één pompje nodig voor je hele gezicht – misschien minder. Het dekt goed, maar brengt niet dik aan. Eerlijk gezegd denk ik dat het de heilige graal van basis is. Ik draag schaduw 11N in de winter en heb web mijn zomerschaduw gekocht – 120.
  4. Blozen: Ik heb deze blush gebruikt en het is de hype waard. Ik draag de schaduw “Pleasure” en “Completely satisfied”. Ze blenden zo goed en zijn de mooiste tinten voor die jeugdige, vrouwelijke glans deze blozen toverstaf.Ik heb het ook verdubbeld en gebruikt voor lippenstift 😉
  5. Foundationborstel: Dit is de beste borstel! Deze heb ik opgepakt toen ik de bijbehorende basis kreeg. Het heeft één uiteinde om op te bouwen en het andere uiteinde om te blenden, zodat je grote controle hebt bij het aanbrengen.
  6. Bronzer: Weer een nieuw product waar ik meteen voor was bekeerd. Ik vind het geweldig hoe natuurlijk deze bronzer aanbrengt!
  7. Dior-palet: Paletten zijn zo twijfelachtig voor mij – ik heb het gevoel dat ik er een paar maanden geobsedeerd door zal zijn en dan overga naar het nieuwe hete palet, enzovoort, enzovoort. Maar ik gebruik deze al jaren en het is nog steeds mijn go-to. De mooiste kleuren en blenden zo goed.
  8. Afwerkingspoeder: Dit poeder is altijd goed! Voor mij een heilig graalproduct. Het vervaagt al je poriën, verzacht eventuele oneffenheden en maakt je huid gewoon onberispelijk – precies zoals de naam al zegt. Ik draag kleur 1.
  9. Mascara: Deze mascara brengt zo soepel aan en geeft niet af, wat voor mij het grootste is, vooral nu we de lente/zomer ingaan. Ik hou van het staafje om de wimpers gescheiden te houden terwijl het raise en verlengt.
  10. Dior-lipolie: Ik ben dol op deze glans – is verkrijgbaar in meerdere tinten en heeft een vochtinbrengende afwerking. Voelt tremendous luxe aan en gaat uren mee.

Zeldzame schoonheidsblos & Blozen toverstaf

Foundationborstel

Bronzer

Dior-palet

Afwerkingspoeder

Naakte lipgloss

Hieronder hyperlink ik ook nog een aantal van mijn beauty-favorieten – allemaal te koop tot en met de 24e! De tinten zullen snel uitverkocht zijn, dus wacht niet tot het laatste second om te profiteren van de uitverkoop. 🙂

XX, Christine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here