Home Zelfverbetering De Texas Diaries (3) – Op je greatest

De Texas Diaries (3) – Op je greatest

0
De Texas Diaries (3) – Op je greatest


*Je droom is een visioen van dat huis in je ziel dat, hoewel verborgen, altijd aanwezig is. Midden in je bestaan ​​omringt het je als een warme omhelzing, waarbij je imago wordt ingebed met de gereedschappen van de eeuwige bouwer. Als je je gereedschap onder de knie hebt, richt je, wanneer je geloof met je droom combineert, een tempel van je visie op de prime van je hemel.*

Terwijl ik naar de azuurblauwe hemel van Texas staar, snelt die elektrische sterlichtstraal langs me heen. Ik heb geen verdere aanmoediging nodig om op het puntje van zijn speer te zitten en weg te rijden naar de hemelse zon die nooit ondergaat. Ik zou alleen willen dat de fijnheid van mijn geest geschikt genoeg was om alles wat ik zie volledig te assimileren, zodat het in één geheel aan anderen kon worden overgedragen in plaats van operatief opgedeeld. Om je de waarheid te laten begrijpen, moet ik je er eerst op voorbereiden. En om dit te bereiken, moet ik doorgaan met mijn ontwaken. Ik dacht altijd dat ik, zodra ik 21 werd, zou stoppen met ontwikkelen. Ik wist niet dat mijn ontwikkeling pas na mijn 25e zou beginnen.

Het koude, eenzame veld is schemerig, maar de warme, uitnodigende glans van de dageraad lonkt. Mijn ogen gaan open, maar ze zijn nog niet volledig geopend. Er komt licht naar binnen, maar wat zich voor mij bevindt is door mijn gebrek aan inzicht nog steeds een mysterie. Dus hoewel ik het wel begrijp, is het uitleggen aan anderen iets dat alleen maar verder gaat als ik het kan begrijpen. Het maakt werkelijk niet uit wat je in dit leven ontvangt als je niet begrijpt wat je hebt ontvangen. Onderweg zal het leven je zegenen met hulpmiddelen. Het is echt aan jou hoe en of je ze gaat gebruiken.

Jouw waarde komt niet voort uit hoeveel je hebt of hoeveel je op tafel legt. Jouw waarde wordt bepaald door de pijn die je hebt doorstaan ​​en de mate waarin je de waarheid blijft nastreven en jezelf waardig houdt om meer te ontvangen. De reden dat we niet excellent zijn, is omdat we, als we dat wel zouden zijn, lui en trots zouden zijn; opscheppend over onze superioriteit, met liefde voor onszelf boven alles, maar al te bereid om te proberen de leiding van de Almachtige over te nemen. (Dwaas genoeg zijn velen van ons al zo!) Wat we dus moeten doen om ons in het gareel te houden als de meest verschroeiende verify & stability, is wat we noemen pijn. We hebben het, en hoe ongelukkig het ook is, het is des te ongelukkiger dat we het web zo onerous nodig hebben als we eronder lijden.

Pijn is een schild tegen je ego.

Je hemel is hoe je jezelf ziet. Wie en wat verwacht je in de weerspiegeling te zien als je naar dat vloeibare meer van spiegels kijkt? Hoe je jezelf ziet, zal grotendeels bepalen of je wel of niet gedijt. Zoals ik in eerdere berichten heb aangegeven, kan je geest, als je hem zo programmeert, je dag en nacht onoverkomelijke uitdagingen opleggen. En als er geen antwoord op wordt gegeven, zullen ze een leven lang meegaan, waardoor je plotseling wordt beroofd van het leven dat je wilt en zou moeten leiden. Het goede nieuws is: dit hoeft niet zo te zijn. Zoek naar jezelf. Leer jezelf. Ken jezelf. Wanneer je deze dingen doet, zoek je naar je spirituele DNA. Lang niet zo velen van ons weten wie we werkelijk zijn als we allemaal denken. Velen van ons zijn ons hele leven gebonden aan verplichtingen die alles onderdrukken, van het geld op onze rekeningen tot onze fysieke/mentale gezondheid. Wanneer je weet wie je werkelijk zijn, zijn deze kleine uitdagingen veel beter overkomelijk.

Ik wil je pakken opgeheven. Je staat boven je problemen en je tijd is dat ook NU. Er bestaat niet zoiets als het perfecte of juiste second. Uw tijd en de kansen die u nastreeft, zijn wat u ervan maakt. We zijn allemaal rechtstreeks verbonden met een eeuwige visie van Gods barmhartigheid. Lees dat nog eens: u bent direct verbonden! Zodra je deze waarheid hebt verteerd, reis je door elk algoritme van mogelijkheden binnen het lichaam van het Goddelijke. Wanneer het geloof dat absoluut falen voor jou onmogelijk is, tot je doordringt, start je te zien dat de ordening van deze orde leven wordt genoemd. Dit lichaam waarin je reist wordt herkend in duisternis en licht. In dit lichaam wordt je niet ouder naarmate je ouder wordt; je stijgt op. Terwijl wij instorten tijdens onze voortgang naar de ouderdom, is de fysieke instorting die plaatsvindt gedeeltelijk te wijten aan het feit dat de foundation wordt gelegd voor jullie volgende fase. Het is zo.

Als je hier klaar bent, begint je werk elders nog maar web.

Ik zou het niet zeggen als ik het niet al gezien had. Beschouw de laatste seconde van uw tijd hier als het einde van uw start. Elke beweging die je hier in dit leven maakt, programmeert wat er daarna gebeurt. Beschouw uw acties als honderden technici die voor u uit gaan en onvermoeibaar werken aan de verwezenlijking van uw structuren. Jouw acties zijn jouw bouwers. Onze daden zijn een zichtbare kracht. Als u dit principe begrijpt en begrijpt, vergroot u de kust van uw ziel. De opkomst die met de tijd en ervaring gepaard gaat, is een groei die in de volgende wereld nog meer gewaardeerd wordt dan die waarin jij leeft.

Jarenlang zat ik in een diepe depressie. Deze ongelukkige incidenten die mijn innerlijke vrede in gevaar brachten, zorgden voor talloze ongewenste momenten. Er bestaat een kwaad dat, als het zich op ons vestigt en we ons niet aan zijn invloed onttrekken, ons in de diepten van een ramp zal leiden. Wanneer we toestaan ​​dat het kwaad onze keuzes in het leven bepaalt, sturen we de verkeerde technici voor ons uit. Er zullen dus structuren worden gebouwd die inherent zijn ontworpen om jullie tegen te houden. Er vinden allerlei constructies plaats achter uw sluier. Je gedachten zijn een golfbron van krachtige energie.

Het begrijpen van de aard van jezelf en het verdienen van begrip uit de smeltkroes van fouten draagt ​​niets minder dan bij aan je vooruitgang. De gevaren die zich voordoen als iemand niet in staat is de hulpbronnen van zijn geest te beheersen, zijn uiteraard schadelijk voor de mentale en emotionele fitheid als hij dagelijks te maken krijgt met dezelfde negatieve gevoelens, sentimenten en andere onaangename tegenslagen. Elk artikel dat ik schrijf is een beveiliging tegen deze aandoeningen van de ziel.

Je ziel is een solide, gefreesde veelheid van de Oneindig.

Als je stopt met leren, cease je met vooruitgang. Ik zou alleen willen dat in mijn jeugd zo’n eenvoudig voorschrift langer dan een halve dag in mij diepgeworteld zou zijn gebleven. Dagenlang overspoelden de tranen mij, maar nu zijn de donkere wolken verdwenen. Een groot deel van mijn jeugd bracht ik door met waden in mijn eigen water. Terwijl ik mijn ogen sluit en boven de sterren zweef, kijk ik neer op de verraderlijke stormen die mij ooit omringden. Het enige bewijs van de smerigheid van die tijd zijn de woorden die eindelijk uit hun slaap opkomen. Als ik naar de zwarte oceaan kijk die zich over het terrein van de hemel verspreidt, glinstert mijn hart als goud op de sterren die in mijn kielzog bewegen.

Je acties zijn je bouwers; je gedachten zijn je realiteit.

Als alles wat je in je geest tentoonspreidt angstaanjagende monsterlijke energie is, zullen je dromen in dit leven lijden onder een slecht doordachte ramp van een bestaan. Na jarenlang aan deze veldslagen te hebben deelgenomen, kwam ik daar op de harde manier achter. Dus als je jezelf tijd wilt besparen en een beter, gelukkiger en productiever leven wilt leiden door meer te doen van wat je wilt, wanneer je maar wilt, moet je verkopen jezelf op een nieuwe manier van denken. Concreet moet je jezelf aan je geest verkopen. Je moet in je eigen hoofd kruipen en veranderingen aanbrengen. In deze kwestie begint alles bij jou. Op dit punt is het niet belangrijk wanneer en hoe u klaar bent. De prioriteit begint. Omdat je het een niet zonder het ander kunt hebben, kun je het start en het einde voorstellen als met elkaar verweven tot het punt waarop beide een van beide lijken.

Beginnen is nog belangrijker dan eindigen, need als je nooit begint, zul je ook nooit eindigen.

In het ritueel van stralende energie dat bekend staat als het leven, zoek ik naar die oneindige bron van verlichting die ik in mijn werk kan gieten en die vruchten voortbrengt die alleen de increase van hoge waarheid kan bieden. Het verlichte trappenhuis dat uit het hart van de wortels komt, wordt alleen maar helderder naarmate je hoger komt. Hoe hoger je klimt, hoe helderder de treden worden, need terwijl je opstijgt, bloeit de zonnestraal in je ziel bij elke stap. Zonder dat je het wist, kreeg je allerlei geschenken. Het gaat er niet om dat je weet dat je de gaven hebt, maar… herkennen die u doet, zelfs als u niet precies weet wat ze zijn en waarom u bent gekozen.

Je onsterfelijkheid begint wanneer je jezelf uit het slop van de dood tilt naar het licht van het leven.

We streven er allemaal naar om de realiteit van het onzichtbare duidelijk te maken. Om te begrijpen wat zich achter de sluier bevindt, gebruiken we wat we weten uit wat we zien. Wanneer de realiteit van de waarheid zich openbaart aan de geest van de mens, zoeken zelfs de doden van binnen die hun einde zoeken naar manieren om opnieuw te beginnen. Levend zijn en je vanbinnen dood voelen is een straf die voor ieder van ons te zwaar is om te dragen. Ik maak hier specifiek een opmerking over, omdat ik mij jarenlang dag in dag uit zo voelde. Zelfs die uitdrukking zelf – dag in dag uit – magazine nooit het gevoel geven dat je alleen maar door de bewegingen gaat. Elke dag moet een avontuur zijn. Wanneer de meest depressieve onder ons dit geloof overnemen en er de volledige verantwoordelijkheid voor nemen, verandert alles in de interne omgeving. Als je je buitenwereld wilt veranderen, moet je eerst de binnenkant veranderen. Dit is de vonk die de lont doet ontbranden en die je naar nieuwe hoogten zal tillen.

Het leven kan worden gezien als een actief protest van de mens tegen de dood.

Zelfs voor degenen onder ons die geneigd zijn voor ons graf te knielen, bestaat er onder ons allemaal een universele intuïtie die het leven zoekt. Het is allemaal goed, omdat je start op het allerhoogste niveau is ontstaan. Onder de pijlers van Engelen heb je geen andere keuze dan de orde te respecteren die voor jou zwoegt en voor jou trekt om de grootsheid die jou inspireerde waar te maken. Zie je, je bent nooit dood. Dit insinueren is een poging om iets af te nemen wat niet van jou is. Door dat zelfs maar te proberen, laat je je leven achter je, niet alleen tijdens je tijd op aarde, maar ook daarna.

Je gedachten zijn de grootste bewaarplaats van je wijsheid.

Als iemand die in zijn jeugd zelfmoord overwoog, kan ik in het hier en nu alleen maar denken aan alle motieven die verstandige mensen ertoe aanzetten hun ontbinding te rationaliseren. In deze serie valkuilen van misleide zielen zal ik alle goede suggesties delen die ik kan bedenken. Voor mij heb ik het altijd moeilijk gehad met verlies. Ik heb me nooit gerealiseerd dat wat verloren was, nog steeds bestaat, ook al is het niet op deze plek, in een andere tijd en wereld. Wat verloren is gegaan, zal uiteindelijk worden gevonden en jij zult worden hersteld. Het komt mogelijk niet bij u terug wanneer u dat wilt. Maar het zal terugkomen, zelfs als dat een volgend leven betekent. Anders denken is een vergissing die waardevolle seconden van uw leven zal beroven en stelen. Niets veroorzaakt zo veel pijn als verlammende fouten.

Omgaan met pijn als gevolg van gemaakte fouten is de belichaming van overwicht, in de zin dat wat volgt een nieuwe realiteit is die inherent prioriteit geeft aan het ideaal. Op mijn knieën, op het altaar van de almachtige ene ware kracht, zoek ik leiding en vergeving bij elk woord dat door mijn vingertoppen kruipt. In dat huis achter de sluier, geconfronteerd met de verantwoordelijkheid van het eeuwige leven achter de kist, openbaart zich het imposante gezicht van onsterfelijkheid. Het inventariseren van de talloze zonden die op aarde zijn begaan bij aankomst in de Nieuwe Hemel, doet de ziel trillen van kippenvel op de weg. Al deze problemen met mensen en de planeet – geef het ego de schuld.

Het is deze voorliefde voor ego die de reden is waarom geheimen geheimen blijven. Macht zou en zou vrijelijk gegeven kunnen worden als we dat zouden doen alle kon worden toevertrouwd. Omdat we de onvolmaakte energielichamen zijn die we zijn, worden er grenzen aan ons opgelegd. Kunnen of zullen ze ooit worden opgeheven? Dat weet ik niet. Ik weet alleen dat het aan het Oneindige is om te beslissen. Zelfs degenen die zoeken, zullen het niet vóór hun tijd vinden. Het geduld dat deze reis vereist, vereist doorzettingsvermogen en vereist een self-discipline die ervoor zorgt dat alleen degenen die er klaar voor zijn, het zullen ontvangen. Wat ik hoge waarheden noem: deze hoge waarheden worden verdiend, omdat het niet de bedoeling is dat alles aan iedereen wordt geopenbaard. De persoonlijke fitheid van iemands ziel is wat de uitverkorenen voorbereidt op kwalificatie. Het verlangen om te blijven stijgen wordt alleen maar groter als je bekend wordt bij jezelf en niet bij de wereld.

In je zoektocht naar jezelf neem je deel aan de grootste initiatie van allemaal: datgene worden wat de Oneindigheid voor jou bedoeld heeft.

De eenheid van de ziel en God neemt nederig bezit van mijn energie in de zoektocht naar de absolute waarheid.

Door de tragedie van de seizoenen heen lag de vallei van het eeuwige, waar het lot van de zielen zetelt.

–Daniël Neef

Vind je dit bericht leuk? Wil je meer van dit soort? Reageer en abonneer je op mijn weblog. Laat me gerust weten wat je ervan vindt. U kunt mij ook bereiken through de onderstaande hyperlinks:

E-mail: daniel@danielcousin.comLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here