Home Mode 6 designerjassen om deze winter in te investeren – Inside The Closet

6 designerjassen om deze winter in te investeren – Inside The Closet

0
6 designerjassen om deze winter in te investeren – Inside The Closet


Nu de temperatuur daalt, is het tijd om de designerjassen tevoorschijn te halen — en waarom genoegen nemen met minder dan designerkwaliteit? Een goed gemaakte designerjas houdt je heat en voegt een vleugje luxe en stijl toe aan je wintergarderobe. Een mode-item, de catwalks stonden dit jaar vol met fantastische jassen, met gevarieerde stijlen en silhouetten. Of het nu gaat om een ​​jas met riem, enkele of dubbele rij knopen, of zelfs een pufferjas, er is altijd een jas voor elke gelegenheid.

Hoewel jassen van wol en wolmix dit jaar een van de meest populaire stijlen zijn, kun je ook kiezen voor jassen van lichtere materialen, gemaakt van zijde of satijn. Voor de meer avontuurlijke mensen is een leren jack en een katoenen jas de juiste keuze. Voor degenen die consolation boven alles stellen: met een outsized jas kan het nooit fout gaan. Wat je persoonlijke voorkeur ook is, het stylen van jassen is eenvoudig, omdat ze goed passen bij jurken, denims, rokken, hakken, platte schoenen en nog veel meer.

Designer winterjassen
Fotocredit: Streetstyle-foto/Shutterstock.com

De luxe kast heeft een aantal van de beste designerjassen voor de winter, verkrijgbaar in verschillende kleuren, stijlen en stoffen. Hier zijn onze topkeuzes waarmee je het hele seizoen gezellig en toch modieus kunt blijven.

trenchcoats voor de winter

Als eerste hebben we de klassieke trenchcoat. Dit tijdloze kledingstuk is een onmisbaar onderdeel van elke wintergarderobe en raakt nooit uit de mode. Burberry staat bekend om zijn hoogwaardige trenchcoats en de double-breasted stijl is een must-have. Deze jas is gemaakt van de kenmerkende gabardinestof en is zowel waterdicht als ademend, waardoor hij excellent is voor de regenachtige herfst en koude dagen. De getailleerde pasvorm en de iconische beige tint voegen een vleugje verfijning toe aan elke outfit.

Chanel jas voor dames

Deze authentieke Chanel-jas is gemaakt van fijne tweed, synoniem voor het merk, en is ongelooflijk zacht en gezellig. De vrouwelijke pasvorm en pastelkleur maken het een veelzijdig kledingstuk dat zowel informal als informal gedragen kan worden. De parelknopen geven het geheel een further vleugje “chique” en elegantie.

designerjassen voor dames

Als het om de particulars gaat, kijk dan eens naar deze schattige Dolce & Gabbana-jas. Het is voorzien van bloemapplicaties, waardoor het een geweldig statement-item is voor de komende feestmaand. Met zijn felrode tint en wenselijke lengte zal hij zeker veel complimenten opleveren!

kasjmier jas voor dames

Een andere klassieke stijl is de met bont afgezette jas. De kasjmierjas van Loro Piana is een moderne variant op de traditionele stijl, met een minimaal ontwerp en een slankere pasvorm. Deze jas is gemaakt van weelderig kasjmier en voelt zowel heat als zacht aan. De rijke, donkere tint en het gestructureerde silhouet maken het een tijdloos stuk dat jarenlang meegaat.

designer jassen wol

Voor degenen die op zoek zijn naar een unieker en statementmakend stuk, zoek niet verder dan deze Comme des Garcons-jas. Deze jas is gemaakt van fijne wol en is ongelooflijk heat zonder aan stijl in te boeten. De relaxte pasvorm en het ontwerp met kraag maken het tot een uniek merchandise dat je de hele winter behaaglijk zal houden. Bovendien is het excellent voor die further koude winterdagen waarop je wat meer warmte nodig hebt.

designerjassen voor de winter

Final however not least hebben we deze prachtige riemjas van Diane Von Furstenberg. Dit modehuis staat bekend om zijn vrouwelijke ontwerpen en deze jas met riem is daarop geen uitzondering. Deze jas is gemaakt van een linnenmix en heeft twee zakken. Hij is modieus en toch praktisch ontworpen.

Investeren in designerjassen voor de winter is een geweldige manier om het hele seizoen heat en stylish te blijven. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke trenchcoat of een moderne pufferjas, er is voor iedereen een designeroptie. Dus ga je gang en improve je wintergarderobe met een luxe designerjas – je zult er geen spijt van krijgen!

Samikshya Borse

Samikshya is een ambivert die houdt van alles wat met mode, dans en eten te maken heeft. Ze gelooft in communicatie en de kracht van woorden en beelden om mensen te inspireren. Ze is een dromer en een denker. Je kunt haar merken dat ze (onophoudelijk) digitale inhoud consumeert als ze niet werkt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here