Home Cultuur 24 beste joggingbroeken voor heren, 2023: kampioen, Lululemon en meer

24 beste joggingbroeken voor heren, 2023: kampioen, Lululemon en meer

0
24 beste joggingbroeken voor heren, 2023: kampioen, Lululemon en meer


Wat onze testers zeggen: We kunnen begrijpen waarom mensen hals over kop verliefd zijn op de joggingbroeken van Lulu: de particulars zijn naar voren gehaald. De vochtafvoerende stof onderscheidt ze omdat ze nuttiger zijn zonder dat je Look zoals iemand die op het punt staat een HIIT-training af te zetten.

De beste designer-joggers: angst voor God

Vrees voor God

Toelopende joggingbroek van katoenjersey

In tegenstelling tot wat je misschien zou denken, zijn onze favoriete designer-joggingbroeken geen sweatshirts met monogram die op ostentatieve wijze je trouw aan de 1% uitstralen. In plaats daarvan zijn het deze ingetogen, licht toelopende joggers met dank aan Jerry Lorenzo, de man het opnieuw uitvinden van Amerikaanse luxemode voor een nieuwe klasse klanten. Los gesneden met een zachte golvende enkel en een overdreven trekkoord, ze zijn de beste benadering die we tot nu toe hebben gevonden van waar de ontwerper het beste in is: eenvoudige, vintage-achtige herenkleding die tot in de puntjes is bekeken en op de meest exquise wijze is weergegeven. materialen op de planeet. Als dat allemaal niet zo voelt nogal genoeg om de prijs te rechtvaardigen, het volstaat te zeggen dat ze gewoon heel cool en ook heel gezellig zijn.

Wat onze testers zeggen: Dit is misschien wel de mooiste fleece die je ooit zult aanraken. Ook: “Je blijft heat en ziet er luchtig uit, wat wil je nog meer van je zweet?” vraagt ​​een GQ-redacteur.

De beste Nike-joggingbroeken

Nike maakt veel verschillende dingen. Voor ons geld zijn er echter maar weinig stukken uit het Swoosh-repertoire beter dan de fleecebroeken van het merk, het soort hoogwaardige sweats die bestand zijn tegen het vuil van het squatrek en er nog steeds goed uitzien – geweldig zelfs – als je rolt. om rechtstreeks vanuit de sportschool te brunchen. Grotendeels onopgesmukt, afgezien van een klein emblem op het bovenbeen, zijn dit sobere joggers waar je moeilijk mee kunt stoppen, zelfs als de sociale etiquette voorschrijft dat ze niet langer de juiste optie zijn. Beste van alles? Momenteel zijn ze te koop voor iets meer dan 50 greenback.

Wat onze testers zeggen: Een GQ De redacteur deed zijn finest om de gezelligheid van de constructie van Nike uit te drukken: “Ze zijn echt dik op een heel comfortabele manier, waardoor het opstaan ​​uit mattress ongeveer drie (3) keer gemakkelijker wordt op vuilgrijze winterochtenden.”

De joggers die waarschijnlijk een cameo zullen maken Opvolging: De oudere staatsman

Er is comfortabel… en er is 100% kasjmier comfortabel. Als je dit laatste nog nooit hebt meegemaakt, waarschuwing: je koffierondje in de vroege ochtend staat op het punt een stuk luxer te worden. De Elder Statesman combineert de ultrazachte winterstof met een gedrapeerd silhouet dat druipt van de ongestoorde weelde, en voor iets meer dan een stapel kan hij helemaal van jou zijn. Kleingeld, als je een Roy bent, en elke cent waard, ook al ben je maar een gemiddelde Joe.

Wat onze testers zeggen: Toegegeven, geen enkele GQ Recommends-schrijver bezit de Elder Statesman-joggers (we werken in de media, weet je nog?). Maar wij hebben Heb genoeg van de weelderige kasjmierstukken van het merk aangeraakt en begeerd om te weten dat als je deze joggingbroeken kunt betalen, je zult begrijpen waarom ze kosten wat ze doen.

Finest verklede joggingbroek: Banana Republic

Als je het elegante, faucets toelopende uiterlijk van die Worry of God-joggingbroeken leuk vond, maar niet zozeer de prijs van bijna $ 700, maak dan kennis met je verheven maar niet dure oplossing. De kreukvrije joggingbroek van Banana Republic heeft faucets toelopende pijpen met biesdetails om de frisheid van een gekreukte broek te kanaliseren. Trek ze aan met een t-shirt waarmee je je act hebt opgeruimd, of trek een kasjmier trui aan en ga brunchen met de schoonfamilie. (Maar geen diner, daarvoor heb je een hardere broek nodig.)

Wat onze testers zeggen: We zouden deze zeker kunnen ruilen voor een chino voor een koffiedate in het weekend; het helpt dat ze rechte pijpen hebben, maar niet slank. Hoewel niemand precies wist waar de ritsen aan de broekspijpen voor dienden.


Plus nog 17 joggingbroeken waar we dol op zijn

Rhône

Geef je favoriete sweats een improve met een beetje textuur.

Abercrombie & Fitch

Zachte, beslist ouderwetse joggers die eruitzien alsof ze zijn gebouwd voor trefbal in de sportschool, maar die je het gevoel geven dat je nog in mattress ligt.

Jil Sander

Toelopende trainingsbroek van katoenjersey

Een elegante, lichtjes ballonvorm die bewijst dat joggers ook echt stylish kunnen zijn.

Vuori

Zondagse prestatie-jogger

Omdat er geen tekort is aan zakken (er zijn er vijf, inclusief de beenzak met ritssluiting) en een relaxte pasvorm die je benen laat ademen zonder er slordig uit te zien, is het geen grote verrassing dat deze vochtafvoerende sweats favoriet worden bij iedereen die er een paar koopt.

Adidas

Tricot joggingbroek met 3 strepen

Middelzware trainingsbroek die je heat houdt terwijl je je herhalingen doet, en die er goed uitziet met een hoodie, sneakers en overjas.

Gucci

Joggingbroek van katoenjersey

Sweats die niet zijn gemaakt om te zweten, met sportieve strepen op de enkels en Gucci’s in elkaar grijpende ‘G’-logo geborduurd op de achterzak.

Naadam

Deze goed geprijsde kasjmier joggingbroek is een geweldig cadeau voor jezelf, als je de feestdagen doorkomt.

Sneeuw piek

Een Japans merk gebruikt de ouderwetse breisels van de Britse eilanden om de leukste joggers te creëren die je op deze lijst kunt vinden.

Gat

Zoals je favoriete sweats van vroeger, minus de mysterieuze vlekken die je er nooit uit kon krijgen.

J.Crew lichtgewicht joggingbroek van French Terry-jogger

Klassieke, volledig katoenen French Terry-snit met een strakke, heupwijdte tailleband, dubbele steekzakken, een enkele gestroomlijnde paspelzak aan de achterkant en een zachte faucets toelopende taille – nul tonen.

Zonnespel

Sunspel’s generatiebrede experience op het gebied van onderkleding betekent dat ze er een paar maken behoorlijk moordende boksers en T-shirts, zeker, maar hun vaardigheden vertalen zich vooral goed naar loungewear.

Johannes Elliott

Zou een lijst met joggers echt compleet zijn zonder John Elliott te noemen? Elk paar onberispelijke sweats van de ontwerper wordt in LA gemaakt van eersteklas materialen met de precisie van een meesterkleermaker. Voortaan zullen deze bekend staan ​​als jouw “leuke joggers”.

Regerend kampioen

De in Canada gemaakte sweats op expertniveau van Reigning Champ behoren tot de beste die er te koop zijn – en hun prijs logenstraft consequent het verrassend luxe gevoel.

Patagonië

Misschien eis je iets meer van je joggers dan alleen een zondagmiddag op de financial institution zitten. De Terrebonne-broeken van Patagonia kunnen internet zo onerous chillen als op een path dankzij hun diep ademende, sneldrogende, vochtafvoerende, ultra-ademende, zonbeschermende stof die Ook gemaakt van gerecyclede vezels.

Rik Owens

DRKSHDW “Mastadon” cargobroek van katoenjersey

De overdreven kijk van Rick Owens op de knusse jongensklassieker is een beetje additional—van de outsized cargozakken tot de lange trekkoorden, tot de manier waarop ze faucets toelopen van relaxed bovenaan naar slank onder de knie.

Buck Mason

Een stevig sweatshirt dat niet krimpt in de was.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here