Home Relatie Bezoek van de Dankbaarheidspolitie…

Bezoek van de Dankbaarheidspolitie…

0
Bezoek van de Dankbaarheidspolitie…


De ‘Dankbaarheidspolitie’ kwam een ​​tijdje geleden op bezoek om ons te laten weten dat we veel meer hebben om dankbaar voor te zijn dan wat we voelden en uitdrukten.

Er waren veel dingen gebeurd in ons leven waar we heel onerous tegen gevochten hadden…

Je zou zelfs kunnen zeggen dat we worstelden met ‘wat is’ en dat we wensten, hoopten en baden dat de dingen anders zouden kunnen zijn…

Maar dat waren ze niet.

Niets ernstigs vergeleken met wat anderen doormaakten, maar toch verontrustend.

Misschien heb je hetzelfde gevoel en wil je dat de dingen anders verlopen dan ze zijn.

Web als iedereen…

Wanneer ons denken op gang komt en we verstrikt raken in verhalen over hoe dit of dat niet zou moeten gebeuren…

Wat we op momenten als deze niet hebben, is dankbaarheid.

In die tijd leerden we dat hele goede vrienden een ernstige levensuitdaging hadden doorgemaakt…

En het enige wat we kunnen doen is van een afstandje van ze houden en ze laten weten dat we er waren voor emotionele steun.

We verlieten een gesprek met hen en latere updates met een enorme dankbaarheid voor ons leven, hoe goed we het werkelijk hebben en voor wat er op dit second voor ons aanwezig is.

Toen we nog maar een uur eerder in een ‘medelijdenfeestje’ verzeild raakten over hoe vreselijk de dingen waren, vooral rond de geannuleerde vakantieplannen.

Het is verbazingwekkend hoe een kleine verandering van perspectief ons denken, onze houding en de manier waarop we vooruitgaan in het leven op positievere en gemakkelijkere manieren kan veranderen.

Maar we vergeten dankbaar te zijn.

We vergeten hoe dankbaarheid meer vrede en liefde in ons leven kan brengen!

Misschien is het voor ons allemaal tijd om ons te concentreren op dankbaarheid voor zelfs de kleine dingen in het leven en op het uiten van dankbaarheid zonder enige reden.

We maken soms grapjes dat het nuttig zou kunnen zijn om iets in ons leven te hebben dat de ‘Dankbaarheidspolitie’ wordt genoemd, om ons eraan te herinneren dat we ons moeten concentreren op het elke dag en op elk second dankbaar zijn.

Ja, er gebeuren veel dingen in de wereld waarvan we allemaal zouden willen dat ze anders waren EN er is zoveel om dankbaar voor te zijn.

Als het op dankbaarheid aankomt, gaat een deel ervan over focus en een deel over realisatie en begrip, een waarheid die je niet kunt ontkennen als je die ziet.

Deze waarheid is…

Er is altijd veel om dankbaar voor te zijn en het gaat altijd goed met ons.

En waar dankbaarheid is, is er veel meer gemak, vrede en liefde voor ons beschikbaar.

Wij (zoals veel mensen) vergeten dit gewoon.

Neem contact met ons op hier als je een ander perspectief wilt vinden op een situatie waarmee je momenteel wordt uitgedaagd!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here