Home Relatie Vakantieblues: 10 hacks om ze weg te jagen

Vakantieblues: 10 hacks om ze weg te jagen

0
Vakantieblues: 10 hacks om ze weg te jagen


vakantieblues
Vakantieblues. We hebben er in deze tijd allemaal wel eens final van gehad dat we ons somber of eenzaam voelden! Het zien van al die zogenaamd gelukkige koppels die cadeaus gaan shoppen…terwijl je alleen bent. Vraagt ​​​​u zich af of u gedoemd bent tot een ellendige vakantie als uw familieleden u gek maken. Of misschien bent u zenuwachtig als u uw gezin kennis laat maken met een serieuze date, iemand die de Ene zou kunnen zijn?

Kachelt jouw moeder altijd over hoe jammer het is dat je nog single bent? Zelfs als je gezin een slagveld is, of als je tremendous gestrest bent, kun je de vakantieblues het hoofd bieden door mijn tien hacks voor singles te gebruiken. Zodat u van die traditionele familiebijeenkomsten een echt feest kunt maken.

Vacation Blues Hack 1. Breng spiritualiteit terug in de vakantie.

Bid, mediteer of breng gewoon tijd door in de natuur, alleen of met uw dierbaren. Dit biedt je ‘vrede op aarde’ die veel meer voldoening geeft dan het uitpakken van honderd cadeautjes. Het is echt zorgen voor jezelf!

VERWANT BERICHT: HOE JE INNERLIJKE VREDE KUNT VINDEN

Vacation Blues Hack 2. Voer tijdens de feestdagen elke dag drie willekeurige daden van vriendelijkheid uit.

Onzelfzuchtige daden van geven waarbij je niets terug verwacht, zijn supergoed voor je eigen gezondheid en humeur. Je zult je onmiddellijk opgewekt voelen, ook al voelde je je in het start somber. Dus pak je telefoon en bel iemand die hulp nodig heeft. Je zult versteld staan ​​van het verschil in je humeur!

Vacation Blues Hack 3. Zorg ervoor dat uw lastige familieleden hartelijk zijn

Noem drie dingen, zelfs kleine dingen, zoals haarkleur of kruiswoordpuzzelvaardigheid, die je echt waardeert. Verwerk deze zaken aan het start van het familiebezoek op een authentieke manier in uw gesprek. Dit zal de neiging hebben om deze ‘slechte eieren’ te shockeren tot ‘goede eieren’. En u zult een veel aangenamer vakantiefeest beleven!

Vacation Blues Hack 4. Gebruik het geheim van de therapeut.

Als je met een moeilijk familielid te maken hebt, win dan door te weigeren te vechten. Accepteer opmerkingen die je vroeger van streek maakten met een knikje en zeg: ‘Zo zie jij het.’ Dit gooit ze echt in de warfare en bespaart je verbale sparring en een hoop vakantiestress.

Vacation Blues Hack 5. Neutraliseer de vreugde-moord-gevechten tussen uw kinderen.

Als u een alleenstaande moeder bent, zorg er dan voor dat al uw kinderen, zelfs uw jongste, helpen bij de voorbereiding op de vakantie. Laat ze de tafel dekken, decoreren, snijden en dobbelen. Dit belangrijke advies over gezinsrelaties zal de aandacht van de kinderen trekken, hen iets geven om trots op te zijn en een einde maken aan eventuele ruzies.

Vacation Blues Hack 6. Bepaal uw intentie voor deze vakantie.

U kunt besluiten een fijne vakantie te hebben, ongeacht hoe uw familierelaties zijn. Maak een zelfbewuste affirmatie zoals: “Dit is de gelukkigste kerst of Chanoeka die ik ooit heb gehad.” Vergeet niet om de tegenwoordige tijd te gebruiken. In plaats van ruzie te maken over familierelaties, kun je jezelf, zodra dat mogelijk is, je eigen plezier gunnen. Excuseer jezelf en ga wandelen, haal je favoriete Starbucks-java of maak sneeuwengelen met de kinderen.

VERWANT BERICHT: 7 KRACHTIGE ZELFLIEFDE AFFIRMATIES

Vacation Blues Hack 7. Maak je geen zorgen meer over er goed uitzien.

Je hebt bijvoorbeeld vrienden te eten en je bent zenuwachtig. Realiseer je dat het niet gaat om een ​​good huis of een maaltijd: het gaat om hoe het voelt als mensen je huis binnenkomen. Als je helemaal in beslag wordt genomen door de decoraties, de tafelaankleding en het perfecte eten, zul je uiteindelijk uitgeput of ellendig worden. Jouw echte taak is het creëren van een gastvrije sfeer vol feest, plezier en vreugde. En jij kunt het!

Vacation Blues Hack 8. Creëer een traditie van persoonlijk delen en dankbaarheid.

Vraag elk gezinslid rond de eettafel om te praten over favoriete herinneringen aan de vakantie, vooral de zegeningen en kleine wonderen die ze hebben meegemaakt. Laat ze vertellen waar ze het meest dankbaar voor zijn op deze speciale dag. Uit onderzoek blijkt dat de gelukkigste mensen degenen zijn die dankbaar zijn voor wat ze hebben. Dit zal je humeur enorm verbeteren!

Vacation Blues Hack 9. Creëer een positieve band wanneer een nieuwe jongen/vriendin op het vakantiediner komt.

Hier volgen enkele belangrijke adviezen over gezinsrelaties bij het introduceren van een nieuwe liefdesbelang. Vertel zowel de familie als uw vriend(in) vooraf al het ‘goede nieuws’ over elkaar. Introduceer vervolgens discussieonderwerpen waarin beide geïnteresseerd zijn. Zelfs als u de nieuweling in de familie bent, neem dan voor de gelegenheid een ongelooflijk attent cadeau mee, stel vragen en luister veel. Waardeer ten slotte al het goede aan de maaltijd, het huis en de gezinsleden en vergeet niet hen te vertellen wat u ervan genoten heeft!

Vacation Blues Hack 10. Geef jezelf het geschenk van hartstochtelijke liefde met een man van hoog niveau.

Dus ben je klaar om verliefd te worden op een geweldige man van het hoogste niveau op jouw niveau? Met maanverlichte strandwandelingen, diners bij kaarslicht, geweldige reisavonturen en al het sappige plezier en de vreugde van het samenzijn met een aantrekkelijke, opwindende man die je in vuur en vlam zet? Ben je het beu om jongens van laag niveau te ontmoeten, deze DUD’s die niet eens in de marge zitten?

De realiteit is, als je een topvrouw bent, is het moeilijker om een ​​match te vinden. In feite is het gewoon moeilijker om een ​​ontwikkelde man te vinden die op jouw niveau zit, die aantrekkelijk, succesvol, liefdevol en gek op je is.

Tot nu.

Ik ben dolgelukkig om je te vertellen dat ik een nieuw programma heb samengesteld, speciaal voor talentvolle vrouwen zoals jij. Het is gebaseerd op het helpen van duizenden vrouwen op het hoogste niveau, waaronder rechters, beroemde psychiaters en CEO’s. leidinggevenden, filantropen, professoren en beroemdheden zoals Hoda Kotb van The At this time Present.

Allereerst in dit programma je gaat direct met mij aan de slag! Plus een mastermind-groep van topvrouwen om je te ondersteunen, begeleiden en inspireren op jouw reis naar grote liefde! Vervolgens leert u een eenvoudig proces van vier stappen:

1 Creëer Onweerstaanbaar charisma en aantrekkingskracht op waardevolle mannen door onze veelgeprezen Diamond Self Empowerment

2 Stel je voor Uw eersteklas Mr. Proper, die alles biedt wat u zoekt in een companion.

3 Vind en trek aan Geweldige jongens van hoog niveau en verbeter je hele datingleven

4 Maak kennis met de Ene voor een epische liefdesrelatie die voldoet aan de roeping van je hart.

Jo vindt epische liefde

Dus met behulp van dezelfde strategieën heeft Jo, een van onze coachingcliënten, zojuist een prachtige verlovingsring van $ 100.000 gekregen van haar nieuwe Mr. Proper. Hij is een beweger en schudder, precies zoals ze wilde. En hij is aardig, zorgzaam, attractive en helemaal gek op haar. Sterker nog, ze bouwen samen hun droomhuis en beleven er een geweldige tijd!

Jo volgde ons 4-stappenproces, waarbij ze krachtig werk deed op het niveau van identiteit om elke verborgen zelfsabotage los te laten en haar Diamond Self-godinvertrouwen volledig te versterken en onweerstaanbaar, vrouwelijk magnetisme aan hoogwaardige mannen van het hoogste niveau. Ze creëerde een Residing Love Intention, ontworpen om haar te helpen een epische, duurzame liefdesrelatie met haar waardevolle man voor te stellen en te beleven. En zij gebruikte onze exclusieve kaart om tot nu toe geweldige, waardevolle mannen te vinden.

Dit nieuwe programma heet ons Platinum Elite Epic Love-programma. En ik lanceer Early Entry om met mij en mijn workforce samen te werken in dit unieke proces.

Aangezien dit Early Entry is, ben ik dat ook slechts 8 plaatsen openen. Dus als je een succesvolle vrouw van hoog niveau bent die epische liefde wil, boek dan een telefoongesprek DEZE LINK zsm!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here