Home Mode Ralph Lauren Ricky Bag – in de kast

Ralph Lauren Ricky Bag – in de kast

0
Ralph Lauren Ricky Bag – in de kast


De niet-aflatende toewijding aan verfijning en klassieke smaak karakteriseert de kern van Ralph Lauren. Met een blijvende invloed op de modewereld, al vijf decennia lang, zijn producten draaien om de Amerikaanse droom en inspireren individuen om de ‘Ralph Lauren-levensstijl’ te omarmen. Creaties van het label zijn ontworpen met dagelijkse verfijning en tijdloze attract in gedachten. Vooral de handtassen van het huis genieten een enorme schare followers vanwege hun betaalbaarheid en duurzaamheid. Een van die felbegeerde stukken is de Ralph Lauren Ricky Bag.

Een testomony voor liefde en kunst: Ralph Lauren Ricky Bag

Ralph Lauren Ricky tas
Afbeelding met dank aan: Purseblog

Geïnspireerd door de 19e-eeuwse Engelse bagagestijl, de Cooper, begon het verhaal van de Ricky-tas toen Ralph Lauren haar vrouw Ricky Ann ontmoette in 1964. Hij werd diep beïnvloed door haar tijdloze gevoel voor stijl en wilde die gratie voor altijd behouden in de vorm van een handtas. Met een kunstzinnige constructie en een duurzaam karakter kwam de eerste versie van deze creatie ongeveer 20 jaar geleden uit. Elke tas is zorgvuldig samengesteld uit met de hand gestikt en met de hand gekreukt leer, zodat iedereen die hem draagt ​​zich op zijn gemak voelt.

De eerste heruitvinding van de tijdloze klassieker vond plaats in 2013, met de onthulling van de Tender Ricky-tas: een tastbaar genot dat zijn naam eer aan doet door een zacht en soepel gevoel te geven. Het evolueert verder en krijgt nieuwe dimensies met variaties zoals de Mini en Large Ricky. De nieuwste versie, toepasselijk genaamd The Ricky Bag With Gentle, is een voorbeeld van een harmonieuze combine van hedendaagse innovatie en de blijvende charme van de originele esthetiek.

Op het gebied van accessoires, of het nu een portemonnee of een tas is, straalt elk stuk een verfijnd gevoel voor creativiteit uit en heeft het een ontwerp dat moeiteloos de aandacht trekt. Te midden van het uitgebreide aanbod aan Ricky-tassen die op onze web site beschikbaar zijn, komt de Ralph Lauren Ricky Bucket Bag met trekkoord echter naar voren als een opvallende verschijning die de aandacht trekt met zijn unieke uitstraling, informal elegantie en opvallende elementen.

Ralph Lauren zwarte Ricky emmertas met trekkoord

Ralph Lauren Ricky tas

De Ralph Lauren Bucket Bag onthult de blijvende toewijding van het merk aan excessive vogue en valt op als een uitzonderlijke en boeiende creatie. Het kenmerkende silhouet, gevat in een tijdloze zwarte tint, voegt een vleugje verfijning toe aan de essentie. Het leren lichaam van deze handtas is zorgvuldig vervaardigd met fijne snitten en precieze lijnen en is versierd met glanzende goudkleurige accenten, wat een luxueuze dimensie aan de esthetiek toevoegt. De slotsluiting met merklogo aan de voorkant is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van het merk, terwijl de afneembare bovenste riem talloze stylingmogelijkheden biedt, die zowel veelzijdigheid als elegantie tentoonspreiden.

Swati-route

Swati bekijkt de wereld door de lens van kunst. Muziek en literatuur fascineren haar creatieve kant, terwijl de politiek haar praktische kant interesseert. Gemotiveerd door haar favoriete quote: ‘De pen is machtiger dan het zwaard’, hoopt ze onvergetelijke woorden op te schrijven.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here