Home Domotica Niet het einde… – Geautomatiseerd huis

Niet het einde… – Geautomatiseerd huis

0
Niet het einde… – Geautomatiseerd huis


Deze weblog begonnen in september 1996. 27 jaar later is het tijd voor verandering.

Bijna dertig jaar nadat ik aan mijn reis naar domotica begon, heb ik mijn good home-nirvana gevonden. Het was een lange en bochtige weg, vol geweldige ervaringen, niet in de laatste plaats de vele vriendschappen die we onderweg hebben gesloten.

Vaste lezers zullen echter een afname van het aantal berichten hebben opgemerkt, vooral sinds we in 2020 ons zelfbouwproject Automated Residence 2.0 hebben afgerond. Mijn vrije tijd is de afgelopen jaren grotendeels besteed aan een ander undertaking (over elektrische voertuigen). en het zou een grote schande zijn als Automated Residence zou verdwijnen. Ik ben dan ook blij om te kunnen zeggen dat ik overeenstemming heb bereikt om de weblog voort te zetten.

Verwelkom de nieuwe eigenaar Marty, aangezien hij de website overneemt. De volgende put up zal van hem zijn, waarin hij zijn plannen voor de toekomst uiteenzet.

Bedankt aan iedereen die mij door de jaren heen heeft geholpen met Automated Residence, en vooral aan alle lezers, jullie loyaliteit en steun hebben altijd veel voor mij betekend.

Aftekenen

MarkeringLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here