Home Geschiktheid Hoe je kunt genieten zonder de vooruitgang te laten ontsporen

Hoe je kunt genieten zonder de vooruitgang te laten ontsporen

0
Hoe je kunt genieten zonder de vooruitgang te laten ontsporen


Als je op mij lijkt, ben je waarschijnlijk gewend aan de cyclus van gezond eten, je goed voelen, te veel doen en je schuldig voelen. Het is het ergste en geen enkele vrouw zou zo moeten leven. Toen ik 45 pond afviel, kwam dat omdat ik er eindelijk achter kwam hoe ik die cyclus kon doorbreken en een gezonde, evenwichtige levensstijl kon leiden. Eentje waardoor ik kon afvallen en genieten zonder mijn voortgang te laten ontsporen.

Hoe je schuldvrij kunt eten

Ik weet hoe belangrijk het is om het gevoel te hebben dat je echt kunt genieten van je favoriete eten zonder je doelen op te offeren en dat is precies waarom ik mijn Guiltless Vitamin Information heb gemaakt.

Het is gevuld met meer dan 130 heerlijke recepten en levensstijltips, zodat u kunt genieten van uw favoriete smaken zonder uw voortgang in gevaar te brengen. Van lekkere desserts en drankjes tot eenvoudig te bereiden maaltijden, deze gids heeft alles voor je.

Obtain het uit hier om een ​​schuldvrij leven te beginnen.

Hoe de vakantietraktaties te overleven

Het vakantieseizoen is aangebroken, wat betekent dat er zoveel lekkere en verleidelijke lekkernijen binnen handbereik zijn.

Ik weet dat het onderhouden van je fitnessroutine een uitdaging kan zijn tijdens de vakantie, maar ik ben hier om te helpen!

Van gezonde vakantietraktaties bij Dealer Joe’s naar alle must-have vakantierecepten in onze Overlevingsgids voor de feestdagen.

Ontvang mijn beste suggestions en trucs om door de festiviteiten te navigeren zonder te ver van je doelen af ​​te dwalen. Mis deze kans niet om schuldeloos van de feestdagen te genieten.

Hoe je je goed kunt voelen door je over te geven

Hier zijn een paar eenvoudige manieren om je het hele seizoen goed te voelen, zelfs als je je overgeeft.

  1. Een sterke foundation: Zorg voor balans in je dagelijkse maaltijden en houd je fundament stevig. Als u weet dat u later op de dag van iets lekkers zult genieten, zorg er dan voor dat uw andere maaltijden rijk zijn aan voedingsstoffen. Voeg een verscheidenheid aan fruit, groenten, magere eiwitten en volle granen toe om uw lichaam van de nodige brandstof en voedingsstoffen te voorzien. Ik houd mij graag aan de Heat Lichaam Maaltijdplan als mijn foundation, zodat ik me goed kan voelen over de lekkernijen er bovenop.

  2. Hydratatiegewoonten: Volg mijn 1 op 1 regel. 1 glas water voor elke 1 drankje van IETS anders. Hydratatie ondersteunt niet alleen de spijsvertering, maar kan ook helpen onnodig tussendoortjes tegen te gaan. Probeer toe te voegen Vleugel vrouw of Pep-rally aan je water om het immuunsysteem te versterken en energievoordelen te krijgen tijdens deze gekke tijd!

  3. BEWEGING: Wanneer al het andere faalt, gewoon BEWEGEN. Of het nu gaat om een ​​wandeling na de maaltijd of een van onze vele trainingsvideo’s in mijn MOVE-app Door manieren te vinden om actief te blijven terwijl je geniet van lekkernijen, kun je je van binnenuit goed voelen!

Geniet dus zonder schuldgevoel van deze bijzondere tijd van het jaar – need je verdient het!

PS vergeet niet te profiteren van onze ongelofelijke Zwarte vrijdag aanbiedingen die NU plaatsvinden!