Home Renovatie van huizen Gezellige renovatie van het Gramercy Park

Gezellige renovatie van het Gramercy Park

0
Gezellige renovatie van het Gramercy Park


Doorgewinterde verbouwers delen enkele ideas

Terugkijkend op het renovatieproces merkte de huiseigenaar op: “Onze aannemer was gemakkelijk om mee te werken, en ik ben dol op mijn nieuwe vloerkleur (we hebben de originele kleur behouden). houten vloer), mijn verfkleuren, de manier waarop de keuken is geworden, de tegels in de badkamer: het was allemaal precies wat we wilden”. Na ontvangen offertes van meerdere aannemers Gefaciliteerd door Sweeten voelden de huiseigenaren zich op hun gemak over de kosten die aan het undertaking verbonden waren. Als doorgewinterde verbouwers wisten ze zich aan de oorspronkelijk geplande omvang te houden en hadden ze materialen besteld voordat de bouw begon.

Nu genieten de huiseigenaren in hun gezellige Gramercy Park-ruimte van de warmte en het consolation die elke hoek omhult, en omarmen ze de vreugde van een succesvol uitgevoerde renovatie. Als advies voor toekomstige verbouwers pleiten zij voor het inzetten van diensten als Sweeten, het houden van grondige interviews met aannemers en het zoeken naar inzichten uit referenties om een ​​soepel renovatietraject te garanderen. De zorgvuldig geplande particulars en slimme opbergoplossingen bliezen nieuw leven in hun gekoesterde Gramercy Park-coöperatie, waardoor de charme en het karakter ervan nog jarenlang naar een hoger niveau werden getild.

Bedankt, Charon en Lex, voor het delen van jullie gezellige Gramercy Park-renovatieverhaal met ons!

Wanneer u klaar bent om aan de slag te gaan met de verbouwing van uw keuken of huis, werk dan met Sweeten to renoveren met de beste aannemers.

Renoveren om te leven, zoeter maken gedijen!

Sweeten biedt huiseigenaren een uitzonderlijke renovatie-ervaring door persoonlijk vertrouwde algemene aannemers aan uw undertaking te koppelen, terwijl ze deskundige begeleiding en ondersteuning bieden, geheel kosteloos.

Start met uw renovatie

Sweeten selecteert zelf de beste algemene aannemers die passen bij de locatie, het price range, de omvang en de stijl van elk undertaking. Volg de weblog, Maak verhalen zoetervoor renovatie-ideeën en inspiratie en wanneer u klaar bent om te renoveren, begin uw renovatie met Sweeten.

Renovatiematerialen

KEUKEN: Vloertegels: artistieke tegel

Keukenkasten: Op maat gemaakt door aannemer

Werkbladen: artistieke tegel

Backsplash: artistieke tegel

Spoelbak / Kraan: Kohler

HOOFDBADKAMER: Vloertegel badkamer: Waterwerken

{Hardware}: waterwerken

Douchearmaturen: waterwerken

Douchevloertegel: Waterwerken

Douchewandtegel: Waterwerken

Gootsteen / ijdelheid: Kohler

Spiegel: Kohler

Bathroom: Toto

Verlichting: Waterwerken

WOONGEBIEDEN:

Slaapkamerverlichting: Circa

Schaduwen: Schaduwwinkel

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here