Home Domotica De Google Pixel 7 Professional krijgt tijdelijk 40% korting bij Woot

De Google Pixel 7 Professional krijgt tijdelijk 40% korting bij Woot

0
De Google Pixel 7 Professional krijgt tijdelijk 40% korting bij Woot


We kunnen een commissie verdienen through hyperlinks op deze pagina.


De Google Pixel 7 Professional werd onlangs overschaduwd door de Google Pixel8 in oktober, wat betekent dat je deze feestdagen de Pixel 7 Professional tegen de laagste prijs tot nu toe ziet. De eerste retailer die precies dat doet, is niemand minder dan Woot, de on-line retailer van Amazon. Tot 9 december, of zolang Pixels duren, verkoopt Woot nieuw, 256 GB ontgrendeld Google Pixel 7 Professional’s voor $ 599 (oorspronkelijk $ 999).

Houd er rekening mee dat Woot alleen naar de 48 aangrenzende staten in de VS verzendt. Als je Amazon Prime hebt, krijg je free of charge verzending; anders kost het $ 6 om te verzenden.


Ontvang deze essentiële Pixel 7 Professional-benodigdheden:

Het zou zonde zijn als je je nieuwe Pixel 7 Professional meteen uit de doos laat vallen:


Koop de Pixel 7 Professional $ 100 goedkoper dan Black Friday

Voor degenen die tijdens de Black Friday- en Cyber ​​Monday-deals geen nieuwe mobiele telefoon hebben gekocht, heb ik goed nieuws voor je: Woot’s huidige deal voor de Pixel 7 Professional is de beste tot nu toe. Tijdens Black Friday en Cyber ​​Monday kon je de 256 GB-versie alleen voor $ 699 krijgen bij Greatest Purchase of Amazon, wat destijds de laagste prijs ooit was. Maar de huidige deal van Woot is volgens hem nog beter De prijsgeschiedenis van honing.

Voor de huidige prijs kun je de 7 Professional voor dezelfde prijs krijgen Amazon verkoopt de Pixel 7, waardoor dit een no-brainer deal is. Je moet de Pixel 7 niet overwegen als je de Professional-versie voor dezelfde prijs kunt krijgen. Je kunt enkele van hun belangrijkste verschillen zien in onze storing hier. Als je overweegt om over te stappen naar de Pixel 7 Professional, zorg er dan voor dat je dat doet uw Google Authenticator-codes overdragen voordat u uw oude telefoon terugzet naar de fabrieksinstellingen. Houd er ook rekening mee dat als uw telefoon kapot gaat, je kunt het nu zelf repareren om jezelf een flink stuk geld te besparen. Je kunt het volledige lezen Pixel 7 Professional-recensie van PCMag hier.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here