Home Cultuur Zie het modieuze meidenavondje van Victoria Beckham met deze supermodellen uit de jaren 90

Zie het modieuze meidenavondje van Victoria Beckham met deze supermodellen uit de jaren 90

0
Zie het modieuze meidenavondje van Victoria Beckham met deze supermodellen uit de jaren 90


Welke meidengroep was in de jaren ’90 het meest iconisch: de supermodellen of de Spice Ladies? Het is een onmogelijke vraag om te beantwoorden, maar het is zeker leuk om ze met elkaar te zien vermengen. Dinsdag deelde de Victoria Beckham een ​​snoepje snap van een modieus uitje met supermodellen Christy Turlington, Cindy Crawford en Helena Christensen.

“Ladies evening out in NYC x kisses”, schreef Beckham op Instagram. Op de foto zie je het kwartet arm in arm poseren voor een extravagante, feestelijke kerstboom. Beckham leek een look van haar eigen merk te dragen, een dieppaarse maxi-jurk met gedrapeerde particulars die ze versierde met losse golven en haar beruchte peep-toe-laarzen. Hyperlinks van haar koos Christensen voor een geheel zwart ensemble met een asymmetrische prime, aansluitende broek en leren laarzen. Crawford en Turtlington zetten Beckhams kruistocht met maxi-jurken voort met een beetje van Christensens gedempte kleurenpalet erin gemengd.

Crawford bood een gewaagde kijk op een avondje uit met een op lingerie geïnspireerde onderjurk die ze combineerde met een moto-jasje, een zwarte sjaal en leren stampers. Turlington, 54, pikte de pure obsessie van de mode op met een jurk met zwart-witte stippen, blootliggende onderkleding en een pluizige clutch.

Hoewel de bijeenkomst een klassiek meidenavondje leek te zijn, weten de vier schoonheden allemaal het een en ander over het behouden van hun respectievelijke plek in de schijnwerpers. Beckham werd natuurlijk eind jaren negentig en start jaren negentig beroemd met de Spice Ladies en haar daaropvolgende huwelijk met voetbalster David Beckham (waarvan een deel werd gedocumenteerd in de Netflix-serie Beckham serie). De drie supermodellen domineerden de catwalks van de jaren ’90 en zijn nog steeds grote modespelers.

Crawford en Turlington waren het onderwerp van Apple TV+’s De Supermodellen waarin zowel hun carrière als die van Linda Evangelista en Naomi Campbell werden belicht. “Ik heb zelfs nooit aan modellenwerk gedacht”, gaf Crawford, 57, toe in een documentaire. “Ik wist niet eens dat het een echte baan was. Ik wist niet hoe ik van DeKalb, Illinois, naar een tijdschrift zou komen.

Campbell legde het in een aparte versie uit interview, “Het gaat over ons leven en onze tijden samen: onze vriendschap, carrières, ons vrouwelijkheid, ons moederschap. Het was een ongelooflijke tijd, maar we hebben arduous gewerkt. En ongeacht hoeveel outfitwisselingen, hoeveel reveals, we hebben nooit gezegd dat we moe waren. We vonden het allemaal geweldig en we hielden elkaars energie op peil.”LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here