Home Meubilair Onze favoriete modulaire financial institution – Sofa Potatoes-meubels

Onze favoriete modulaire financial institution – Sofa Potatoes-meubels

0
Onze favoriete modulaire financial institution – Sofa Potatoes-meubels


Op zoek naar een financial institution die kan meegroeien en veranderen met jouw behoeften? Zoek niet verder dan de Fluffy Collectie! Deze modulaire meubellijn biedt eindeloze mogelijkheden, waarbij u kunt kiezen uit individuele moduleonderdelen om de perfecte financial institution of modulaire financial institution voor uw huis te creëren. Met VEEL verschillende stoffen om uit te kiezen, inclusief vlekbestendige opties, is het eenvoudig om de perfecte configuratie voor uw levensstijl te vinden. Zo donzig, zo zacht en zo aanpasbaar – waar moet je niet van houden? Laten we het hebben over wat de Fluffy Assortment tot een must-have voor elk huis maakt.

Bouw-een-bank

De Fluffy Assortment biedt drie verschillende stukken, elk ontworpen om als een puzzel samen te werken. Je kunt de onderdelen in elkaar zetten en opnieuw in elkaar zetten in de configuratie die het beste bij jouw ruimte previous, zodat je het meeste uit elke kamer kunt halen. Of het nu om een ​​klein appartement of een uitgestrekte woonkamer gaat, deze modulaire zitbanken bieden de perfecte combinatie van consolation en stijl.

Leuke weetjes over de Fluffy

  • De Fluffy heeft onze zachtste kussens (tot nu toe).
  • Het is veel meer betaalbare dupe van Restoration {Hardware}’s beroemde Wolkenbank.
  • Het is alleen verkrijgbaar in onze vele stofopties, maar niet leer. Pluche kussens gecombineerd met leren bekleding zijn een recept voor een zweterig zinkgat.

De pluizige armloze stoel

De Pluizige armloze stoel is de perfecte bouwsteen voor je zachte financial institution. Deze brede zitting is ideaal om in te loungen en kan als zelfstandig meubelstuk worden gebruikt of worden gecombineerd met andere pluizige modules om een ​​chaise longue, loveseat of losse zitplaats te creëren.

modulaire banken in Austin

De pluizige hoekwig

De Pluizige hoekwig biedt precies de juiste hoeveelheid hoekzitplaatsen en laat je tegelijkertijd meerdere donzige stukken met elkaar verbinden. Of het nu is aangesloten op een stoel zonder armleuningen of op een andere wig, dit meubelstuk kan worden gebruikt om de perfecte vorm voor uw ruimte te creëren. Je kunt hem ook als stoel gebruiken als je een klein stukje pluizige hemel helemaal voor jezelf wilt hebben.

beste modulaire banken om te kopen

De pluizige ottoman

eindelijk, de Pluizig Ottomaans is een geweldige manier om je donzige coupe af te maken. Dit comfortabele meubel biedt een further zitplaats, voegt stijl toe en accentueert de inrichting van uw kamer. Als je hem nodig hebt, kan hij ook worden gebruikt als geïmproviseerde voetensteun of salontafel!

waar modulaire banken te kopen

Veel plezier met de Fluffy-collectie

Dit is de Pluizige 3-delige financial institution, bestaande uit twee hoekwiggen en een stoel zonder armleuningen. Zoals u ziet, kan het naar uw wensen worden ingericht. Creëer een chaise longue, draai de financial institution verticaal, plaats de stukken in een driehoek – het is allemaal aan jou! Dankzij de vele stofopties kunt u uw donzige zitbank aanpassen aan elke stijl.

plaatsen die banken groene banken aanpassen

Als je zoveel mogelijk geld wilt besparen, maar toch wilt genieten van de glorie van Fluffy, kijk dan eens naar de Fluffy 2-delig met poef. Je kunt de poef zelfs weggooien als je een eenvoudige Fluffy loveseat wilt, maar de poef voegt wel een leuk stuk toe om verschillende arrangementen te creëren.

Kader 1 van

Dit is de Fluffy 4-delig met poef. Zoals u kunt zien, is dit een ruime financial institution voor de meeste woonkamers, en de poef kan worden verschoven voor meer ruimte om zich te verspreiden en comfortabel te zitten. Zelfs als je besluit om de poef niet mee te nemen, heb je een mooie L-vormige doorsnede om de afzonderlijke modules te mixen en matchen om je perfecte configuratie te creëren.

de beste modulaire sectionals waar te koop

Dit is een geweldige doorsnede als je veel ruimte in huis hebt. Fluffy 3-delige financial institution met dubbele poef bestaat uit drie armloze stoelen en twee hoekwiggen. Stel je voor dat je een poef in het midden gooit en er één grote eenheid van maakt voor de beste filmavonden van je leven.

wat is een modulaire doorsnede

Dit zijn zitbanken en losse elementen die je bij Sofa Potatoes kunt kopen, maar je kunt zelf beslissen welke losse modules je wilt kopen om zo jouw Fluffy droombank samen te stellen. Dankzij de vele verschillende stoffen die beschikbaar zijn, kunt u de zachte zitbank of modulaire droombank creëren die excellent in elke ruimte van uw huis previous.

Wat is er niet om lief te hebben?

De Fluffy Assortment is ideal voor wie op zoek is naar een meubelstuk dat zowel stijlvol als goed geconstrueerd is. Dankzij het modulaire ontwerp en de stofopties kan deze bankencollectie worden aangepast aan elke woonruimte. Bovendien is de Fluffy-collectie dankzij de vlekbestendige stoffen ideaal voor mensen met kinderen of huisdieren. Wacht niet langer en bezoek Sofa Potatoes vandaag nog en ontdek onze greatest verkochte zachte zitbanken! Je zult niet teleurgesteld worden.

Sofa Potatoes heeft twee locaties in Austin, Texas. We hebben één winkel in Centraal en Zuid, Austin. Woon je niet in de buurt van een van onze winkels? Kijk op onze web site voor eenvoudig winkelen. We hopen je daar te zien!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here