Home Zelfverbetering Hoe u de cycli van middelmatigheid kunt doorbreken en uw grootsheid kunt manifesteren

Hoe u de cycli van middelmatigheid kunt doorbreken en uw grootsheid kunt manifesteren

0
Hoe u de cycli van middelmatigheid kunt doorbreken en uw grootsheid kunt manifesteren


Over een paar weken sluiten we 2023 af. Kun je het geloven? Dit jaar was absoluut ongelooflijk voor mij.

Ik heb geweldige deuren zien openen, nieuwe relaties zien ontstaan ​​en ik zie dromen werkelijkheid worden in mijn leven. Hoewel dit de kenmerken van een geweldig jaar lijkt, was dit ook het meest uitdagende jaar van mijn leven. Door alle veranderingen in mijn leven ben ik uit mijn comfortzone gehaald en uitgedaagd om op elk gebied van mijn leven te groeien.

Ik kan echt zeggen dat ik dit jaar het beste uit mijn momenten heb gehaald en dat ik alles als katalysator heb gebruikt om mijn grootste potentieel te maximaliseren.

Als revolutionaire leider heb ik het genoegen leiders over de hele wereld te raadplegen en te adviseren om hun doel te verwezenlijken, hun grootste potentieel te realiseren en impression te maken.

Ik wil enkele inzichten met je delen die je zullen helpen de cycli van middelmatigheid te doorbreken manifesteer uw grootsheid.

Alles wat legaal is, moet by way of de matrix komen

Ik weet zeker dat sommigen van jullie zich afvragen waarom ik de time period matrix gebruik. Wat je echter moet begrijpen is dat ik probeer een zeer complicated spiritueel principe praktisch begrijpelijk te maken.

Ongeacht je spirituele overtuigingen heeft elk leven een oorsprong en ik geloof dat die oorsprong goddelijk is en begint met de eeuwigheid. Je bent geboren uit de eeuwigheid en in de tijd om een ​​uniek doel en een unieke opdracht in je leven en generatie te vervullen.

De matrix is ​​eenvoudigweg het portaal of het voertuig dat iets uit het onzichtbare rijk in een tastbare vorm brengt. Het probleem met veel van het hedendaagse onderwijs is dat het de matrix uitsluit. Er wordt ons verteld dat we moeten geloven dat succes onmiddellijk en van de ene op de andere dag plaatsvindt.

Niemand praat over hoe een droom stadia doorloopt, beginnend met visualisatie en uiteindelijk culminerend in manifestatie. Zonder een matrix of portaal zal alles wat je probeert te creëren en te bouwen illegaal zijn.

De matrix maakt je niet alleen legaal, maar geeft je ook de autoriteit en macht om te functioneren als de grootste uitdrukking van wie je bent geschapen.

Elke matrix kent een incubatieproces

Hoewel veel mensen mij vandaag de dag bewonderen en respecteren, herinner ik me een tijd waarin niemand wist wie ik was of wat de betekenis van mijn boodschap was. Hoe ben ik gekomen waar ik nu ben? Ik ben hier terechtgekomen by way of een incubatieproces.

Met andere woorden, alles wat voor jouw leven bestemd is, is aan het broeden en wacht op een bepaalde tijd manifestatie. Het probleem is dat de meeste mensen hun hele leven inactief zijn en nooit aan het incubatieproces beginnen.

Wat bedoel ik daarmee? De meeste mensen leven roekeloos en heel weinig mensen leven opzettelijk. Ik sta versteld van het aantal mensen met wie ik gesprekken voer die geen visie, doelen of strategieën voor hun leven hebben. Ze zijn veelbelovend en hebben een onmiskenbaar potentieel.

Zonder ontwikkeling zullen ze echter sterven met hun dromen nog in zich.

Alles wat voor jouw leven bestemd is, moet worden uitgebroed en omgezet om realiteiten te worden die in de tijd zijn geboren.

“Visualiseer wat je wilt, zie het, voel het, geloof erin. Maak je mentale blauwdruk en start met bouwen.” – Robert Collier

Je moet uitdrukking geven aan datgene wat nog niet door de tijd is geboren

Wanneer je nadenkt over een matrix of een profetisch incubatieproces, moet je begrijpen dat potentieel vaak niet wordt gerealiseerd en onbenut blijft. Met andere woorden, uw potentieel bevindt zich in ruwe vorm en uw potentieel kan u niet van dienst zijn zolang het niet wordt aangeboord.

Wat mij waardevol maakt, is dat ik het vermogen heb om potentieel in macht om te zetten. Ik heb het in mijn eigen leven gedaan en ik heb leiders over de hele wereld in staat gesteld hetzelfde te doen. Hoe zet je potentieel om in kracht?

Ten eerste is het belangrijk op te merken dat je potentieel moet waarnemen. Als je je potentieel niet kunt waarnemen, kun je je potentieel nooit cultiveren. Bovendien moet u de tijd nemen om uw potentieel te cultiveren. We raken vaak enthousiast over onze capaciteiten; we breiden echter nooit onze capaciteit uit om ons grootste potentieel te realiseren.

Met andere woorden: de kracht van uw potentieel wordt alleen ontdekt door uw bereidheid om zich uit te strekken. Hoe meer we worden uitgedaagd, hoe meer we in staat zijn om ons vermogen tot grootsheid uit te breiden. Bovenal moet je beginnen je potentieel tot uitdrukking te brengen. De expressie van potentieel is voor ieder mens anders.

De uitdrukking van mijn potentieel wordt bijvoorbeeld het greatest gedemonstreerd door de gedachten, ideeën, producten, diensten, boeken, enz.

Voor iemand anders kan de uitdrukking van potentieel lijken op een state of affairs, kunstwerk, sport, wetenschappelijke ontdekkingen, medische doorbraken, enz.

Ongeacht de vorm van expressie, ik weet dat je leeg en onvervuld zult leven totdat je de beslissing neemt om je potentieel tot uitdrukking te brengen. De uitdrukking van jouw potentieel geeft stem aan je dromen, leven aan je visie, betekenis aan je momenten en activeert je ware kracht.

Je moet je grootsheid manifesteren

Als revolutionair denker en leider heeft mijn werk mensen over de hele wereld beïnvloed. Ik ben dankbaar dat mijn leven voor zoveel mensen een bron van empowerment is. Maar voordat iemand ooit van mijn leven kon profiteren, moest ik een niet-onderhandelbare beslissing nemen om te worden wie ik geboren was.

Ik wou dat ik je kon vertellen dat deze reis gemakkelijk is en dat je er in één nacht aankomt. In een wereld die ons viert omdat we doen, worden we echter vaak bekritiseerd omdat we zijn. Als gevolg hiervan verspilde ik veel tijd met proberen te zijn wie andere mensen wilden dat ik was, in plaats van te zijn voor wie ik geboren was.

Er is geen grootsheid zonder worden en er is geen worden met authenticiteit. Het is door onze moed om kwetsbaar te zijn dat we uiteindelijk onze grootsheid manifesteren. Wij zegenen de wereld niet door een duplicaat te zijn. We zegenen de wereld als we ons verschil eren. Wanneer je je verschil respecteert, eer je je potentieel.

Uiteindelijk is jouw verschil de manier waarop jij jouw grootsheid manifesteert.

Wanneer je iets anders dan je authentieke zelf aan de wereld presenteert, speel je klein en beroof je de wereld van je betekenis. Om uw grootsheid te manifesteren, moet u uw gaven beheersen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here