Home Cultuur 47 nuttigste cadeaus die praktisch en stijlvol zijn in 2023

47 nuttigste cadeaus die praktisch en stijlvol zijn in 2023

0
47 nuttigste cadeaus die praktisch en stijlvol zijn in 2023


Hoe graag we ook genieten van een gezonde dosis frivoliteit bij het geven van geschenken geloven wij ook in de kracht van presenteert die daadwerkelijk een doel dienen. De handigste cadeaus zijn spullen waar mensen elke dag mee aan de slag kunnen (ahem, ze zullen internet zo vaak aan je moeten denken) of spullen die het leven makkelijker maken als de juiste gelegenheid zich voordoet. Bovendien zijn ze vooral nuttig voor de raadsels op je lijst die de neiging hebben om te veel te protesteren als ze iets anders krijgen dan geld. Een mooie handzeep cadeauset? Dat had je echt niet moeten doen. Maar een apparaat om hun auto een vliegende begin te geven? Nu, dat is iets wat ze niet snel weggooien, of dat spul in de rommellade.

Gelukkig hoef je niet eens een lijst met praktische cadeaus op te stellen, need wij hebben het werk voor je gedaan. Voor Kerstmis, verjaardagen, jubilea en alle andere speciale gelegenheden waarbij cadeau-ideeën nodig zijn, denken wij dat deze een hit zullen zijn. En omdat dit zo is GQonze aanbevelingen bevatten enkele designeraccessoires, maar ook veel “godzijdank heb ik dit” technische devices en “hoe heb ik ooit zonder kunnen leven?” kousenvullers waarmee je de rotzooi uit het leven kunt halen. Voor de juiste persoon zijn al deze cadeau-ideeën uiterst praktisch, en het merendeel ervan zal hopelijk ook tot enige vreugde leiden. Web afgezien van het vullen van een envelop vol contant geld, zijn hier de beste GQ-aanbevolen cadeaus voor mensen die niet bang zijn voor een beetje (of veel) nut.

Blader door al onze cadeaugidsen in een plaatsen ontvang nog meer door de GQ goedgekeurde en goedgekeurde cadeau-ideeën voor de feestdagen door u aan te melden voor de GQ beveelt nieuwsbrief aan. Of bekijk hieronder enkele van onze beste cadeausuggesties, opgesplitst per categorie.

Alle producten vermeld op GQ worden onafhankelijk geselecteerd door onze redactie. Wanneer u echter iets koopt by way of onze winkellinks, kunnen we een partnercommissie verdienen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here