Home Meubilair R&A Advertising and marketing verwelkomt Leah Kirkland als Vice President Enterprise Growth

R&A Advertising and marketing verwelkomt Leah Kirkland als Vice President Enterprise Growth

0
R&A Advertising and marketing verwelkomt Leah Kirkland als Vice President Enterprise GrowthMeubelwereldnieuwsbureau op 1-12-2023


R&A Advertising and marketing heeft de benoeming aangekondigd van Leah Kirkland als hun nieuwe Vice President of Enterprise Growth, met meer dan 17 jaar ervaring in de meubeltechnologie en websitesector.

Kirkland staat bekend om haar aanzienlijke bijdragen aan de sector, waaronder een ambtstermijn van zeven jaar bij Outward Inc., waar ze de marktaanwezigheid van het bedrijf uitbreidde als Vice President Enterprise Growth. Daarvoor speelde ze een belangrijke rol bij het bevorderen van de groei en klantrelaties bij MicroD als directeur Accountontwikkeling.

Haar rol bij R&A Advertising and marketing omvat het beheer van merkinitiatieven, het formuleren van verkoopstrategieën en de integratie van nieuwe klanten in de activiteiten van het bedrijf. Ze zal ook optreden als vertegenwoordiger voor R&A Advertising and marketing bij verschillende industriële functies, waardoor de zichtbaarheid en invloed van het bedrijf in de sector wordt vergroot.

De creatie van de functie Vice President Enterprise Growth weerspiegelt de toewijding van R&A Advertising and marketing aan duurzame vooruitgang en aanwezigheid op de markt. Kirkland zal rechtstreeks rapporteren aan de eigenaar, wat directe communicatie en strategische afstemming mogelijk maakt.

Kyle Doran, CEO van R&A Advertising and marketing, sprak zijn vertrouwen uit in de benoeming van Kirkland: “Leah’s uitgebreide ervaring en haar gevestigde staat van dienst in het leiden van het zakelijke succes van retailers verzekeren ons ervan dat zij onze bedrijfsontwikkeling naar nieuwe hoogten zal tillen. Haar inzet voor klanttevredenheid en streven naar uitmuntendheid zijn in perfecte harmonie met de principes van ons bedrijf.”

R&A Advertising and marketing heet Leah Kirkland van harte welkom en anticipeert op een toekomst vol gedeelde prestaties en mijlpalen.Over R&A-marketing


R&A Advertising and marketing is een full service reclamebureau gericht op het helpen van de zelfstandige meubelretailer. Sinds 1984 helpen we onafhankelijke meubel- en matrassenretailers in het hele land om hun bedrijf te laten groeien door middel van uitgebreide marketingplannen en technologie die is afgestemd op hun specifieke behoeften om hun bedrijf de kans te geven meer te verkopen. Voor meer informatie bezoek www.ramarketing.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here