Home Levensstijl Plan uw sprookjeshuwelijk in deze kastelen van Yorkshire

Plan uw sprookjeshuwelijk in deze kastelen van Yorkshire

0
Plan uw sprookjeshuwelijk in deze kastelen van Yorkshire
Het plannen van een bruiloft is buitengewoon leuk om te doen, maar ook een beetje zenuwslopend. Je maakt tenslotte plannen voor wat een van de beste dagen van je leven zal worden – en je hebt min of meer volledige controle over het geheel!

Er zijn heel veel componenten waaruit een goede trouwdag bestaat, en de mensen die je uitnodigt zijn ongetwijfeld het belangrijkste facet – maar dit maakt de andere zaken, administratief of anderszins, niet minder belangrijk. Als u ergens uw zinnen op heeft gezet, en dan vooral op sprookjes, is de locatie voor uw bruiloft en receptie bijzonder belangrijk. Dit is waar de wonderen van Gods eigen land tot leven komen…

Voor een onvergetelijke sprookjeshuwelijk is Yorkshire een van de beste plekken om naartoe te gaan. Dit komt omdat de landelijke omgeving van Yorkshire niets minder dan subliem is, en de vele ongelooflijke kastelen die ze verbergen allemaal ongelooflijke plekken zijn om met meneer, mevrouw of Mx Proper te trouwen. Maar welke kastelen moet u op uw shortlist voor uw trouwdag zetten?

Bolton-kasteel

Ten eerste hebben we dat gedaan Bolton-kasteel. Dit gebouw bevindt zich aan de rand van het North Yorkshire Dales Nationwide Park, in Leyburn, halverwege tussen Nidderdale en Barnard Fortress. Bolton Fortress staat op de monumentenlijst en is een monument voor de grote en legendarische geschiedenis van Yorkshire (het was ooit een gevangenis voor Mary Queen of Scots!). Dit prachtige kasteel is ook een ideale trouwbestemming en draagt ​​met trots de luxe van zijn 600 jaar.

Ripley-kasteel

Ripley Fortress is een andere buitengewoon mooie locatie in Noord-Yorkshire, deze keer iets ouder (gebouwd in de 13e eeuw). Het ligt iets dichter bij de stedelijke beschaving, op slechts 12 minuten over de weg van het nabijgelegen Harrogate; het is ook goed verbonden met buslijnen, waardoor het Uw gasten kunnen bij uitstek gemakkelijk met de trein arriveren. Ripley Fortress is alleen al vanwege zijn ongelooflijke ijsjes een grote trekpleister voor toeristen, maar de provinciale majesteit is ideal voor een landelijke sprookjeshuwelijk van je dromen.

Skipton-kasteel

Nu we nog ouder worden, komen we bij Skipton Fortress – een bijna millennium oud gebouw dat schrijlings op de hoofdstraat van de stad staat die zijn naam kreeg in de 19e eeuw.e eeuw. Dit is door en door een lokale locatie, onlosmakelijk verbonden met de stad en haar inwoners; dit zou een ideale plek zijn voor iets kleinschaligs dat niet beknibbelt op de magie.

Hazlewood-kasteel

Aan de oostkant van Leeds ligt een vaak over het hoofd gezien stuk prachtig landschap, met daarin een aantal prachtige steden en dorpen die provinciaal consolation uitstralen. Tadcaster is zo’n stad, met een stamboom dankzij de rijke brouwgeschiedenis. In zijn baan, je zult Hazlewood Fortress vinden, een toevluchtsoord op het platteland om voor te sterven dat alles heeft wat een huwelijksfeest nodig heeft. Het terrein is ook ronduit adembenemend, waardoor deze plek een geweldige plek is voor een zomerbruiloft.

Allerton-kasteel

Het laatste kasteel van Yorkshire op onze lijst is een andere plaats in de wijk Harrogate, dit keer in de parochie van Knaresborough. Knaresborough is op zichzelf al een prachtig decor voor een bruiloft, met zijn viaduct en aan de rivier gelegen woonplaatsen die doen denken aan excessive fantasy. Iets buiten deze ongelooflijke enclave ligt echter een monumentaal 19e-eeuws gotisch kasteel: Allerton-kasteel. Dit is zo groots als maar kan, met ruimte voor meer dan honderd gasten in een van de meest verbazingwekkende zalen die je ooit zult zien.

Welk kasteel u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat uw bruiloft veel meer zal zijn dan alleen een succes; het wordt een sprookje!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here