Home Verbouwing Manieren om een ​​minimalistisch vrolijk kerstfeest te hebben

Manieren om een ​​minimalistisch vrolijk kerstfeest te hebben

0
Manieren om een ​​minimalistisch vrolijk kerstfeest te hebben


Ik sprak gisteren met mijn broers en zussen en we vergeleken moderne prijskaartjes en advertising met de kerstperiode van onze jeugd. We zijn allemaal geboren in de jaren zeventig en opgegroeid in de jaren tachtig en we haalden herinneringen op aan hoe de tijden zijn veranderd. We kwamen in onze herinnering tot de conclusie dat dit seizoen veel eenvoudiger en veel minder stressvol was.

Er zijn mensen die uitkijken naar deze tijd van het jaar om hun huis van high tot teen te versieren. Er zijn mensen die de religieuze betekenis van de feestdag koesteren. Er zijn mensen die uitkijken naar de familiebijeenkomsten, en er zijn mensen die houden van de warmte van het seizoen vanwege de twinkelende lichtjes en tradities. We kijken allemaal anders naar de feestdagen. Naarmate ik ouder phrase, merk ik dat ik tot degenen in de laatste categorie behoor en houd ik er de voorkeur aan om de dingen zo eenvoudig mogelijk te houden om de vreugde te maximaliseren.

Het hele jaar door worden er reclames en advertenties op ons gericht, we moeten dit doen of dat kopen, maar het leidt alleen maar tot stress en een hoge creditcardrekening in januari. Hieronder staan ​​een paar suggesties voor budgetvriendelijke en minimalistische manieren om de druk weg te nemen en toch een fijne vakantie te hebben.

___

Voeg overal een reeks op batterijen werkende Twinkle Lights toe

Wat een geluk hebben wij dat er op batterijen werkende twinkellichtstrengen bestaan ​​in deze wereld. Ik heb er een paar die ik hier en daar ophang en ze voegen de perfecte hoeveelheid seizoenssfeer toe, ze voegen dat kleine vleugje magie toe.

Voer voor groen en tentoonstelling in bestaande schepen

Je hebt ongetwijfeld een paar vazen ​​en vaten, voeg groenblijvend knipsel uit je tuin toe of free of charge afsnijdsel uit de boompartij.

Ruil een kunstwerk voor een in de winkel gekochte krans

Handelaar Joe’s en supermarkten verkopen budgetvriendelijke groenblijvende kransen. Ik koop er graag twee of drie en grasp ze gewoon aan de muren rond mijn huis voor de geur. In januari komt de krans naar beneden en gaat de kunst weer omhoog.

Verzamel glanzende ornamenten in kommen

Het is gemakkelijk en altijd feestelijk om een ​​paar kommen met versieringen toe te voegen aan salon- en bijzettafels, de eenvoudigste manier om kleur en bling toe te voegen.

Kies in plaats daarvan voor een miniboom

In plaats van een hoge, dure growth van een perceel of boerderij, kun je beter een kleinere, verse growth overwegen, eentje die in het nieuwe jaar in een pot buiten gezet kan worden.

Geef een traditioneel recept cadeau aan vrienden en familie

Kleine hapjes van zelfgemaakte lekkernijen zijn een lief en eenvoudig geschenk om te delen, vooral als het een recept is waar je beroemd om bent.

zeezout karamel fudge

Sla het grote feest over

Als u zich afmeldt van de stress van het organiseren van een groot feest en een groep van zes tot tien piepgeluiden verzamelt, heeft u meer tijd om één op één met elkaar involved te komen. Een paar feestelijke cocktails met besties is een meer intieme ervaring en kan thuis of in een lokaal restaurant.

cranberry-granaatappelcocktails

Verklein en hergebruik vakantiedecoratie

Ik hergebruik dezelfde kousen (deze afbeelding is uit 2015) en laat elk jaar hetzelfde witte keramische vakantiedecor in huis zien. Elk jaar breng ik mijn verzameling terug tot alleen de favorieten en ik heb ontdekt dat ik zoveel gelukkiger ben als ik zo veel minder opsla.

Profiteer van free of charge printables

Bespaar geld door free of charge cadeaukaartjes en -kaarten af ​​te drukken die on-line beschikbaar zijn, er zijn er genoeg leuke beschikbaar! Later deze week deel ik een nieuwe serie classic geïnspireerde cadeaukaartjes. 🙂

vrolijke kerstcadeaukaartjes

Geef een ervaring cadeau in plaats van iets

Zijn geweldige herinneringen niet zoveel beter dan spullen? Dat is wat ik geloof. Geef een bijzonder uitje of avontuur cadeau in plaats van dat je iets in de winkel koopt. Hier is een lijst met ervaringen die geweldige cadeaus zijn om te inspireren.

Op welke manieren heeft u uw vakantiekosten en verplichtingen geminimaliseerd om uzelf dit seizoen meer rust en vreugde te bezorgen?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here