Home Reis Heeft u onze pretparktickets gebruikt? We willen graag uw suggestions!

Heeft u onze pretparktickets gebruikt? We willen graag uw suggestions!

0
Heeft u onze pretparktickets gebruikt?  We willen graag uw suggestions!


We zijn er trots op dat we samenwerken met betrouwbare bedrijven zoals aRes Journey, by way of wie we het merendeel van onze pretparktickets verkopen. We verkopen er tienduizenden per jaar (meerdere miljoenen {dollars} waard!) en de reden is dat de prijzen tot de beste behoren (het beste in het geval van mijn San Diego Zoo en Safari Park-deals) en problemen met de klantenservice worden naar mijn ervaring snel afgehandeld.

We hebben jaarkaarten voor de meeste lokale attracties, maar als mijn dochter een further vriend op sleeptouw heeft, koop ik deze kaartjes ook persoonlijk en ze zijn heel gemakkelijk te gebruiken.

We verzamelen getuigenissen en het zou ons erg helpen als u mee wilt doen door het onderstaande formulier in te vullen. We willen graag alles weten wat u wilt delen over uw algehele ervaring, van hoe gemakkelijk het was om bij de poort te scannen, of u het gevoel had dat u een goede deal had gekregen en alles wat voor een koper goed zou kunnen zijn om te weten. Wij zouden de suggestions op prijs stellen. En laat het ons weten als u denkt dat er ook iets aan het proces verbeterd kan worden. Alle suggestions helpt ons onze lezers beter van dienst te zijn.

Bezig met laden…

Als u hier nieuw bent en niet bekend bent met onze tickets, staan ​​de meeste van onze kortingen en promotiecodes hierop vermeld wachtwoord beveiligde pagina (wachtwoord is OPSLAAN).

Bedankt!

Katie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here