Home Meubilair Boerderij eettafels | Vermont Woods-studio’s

Boerderij eettafels | Vermont Woods-studio’s

0
Boerderij eettafels |  Vermont Woods-studio’s


Of je het nu beseft of niet, eettafels vormen het middelpunt van het huis – of je nu een feestdag viert, bijkletst aan het eind van de dag, of gewoon geniet van een langverwachte maaltijd. Omdat zelfs ogenschijnlijk alledaagse diners op doordeweekse avonden met het gezin een sentimentele tijd worden om op terug te kijken.

Ons group bij Vermont Woods Studios begrijpt het belang van speciale ruimtes als deze en streeft ernaar topkwaliteit te leveren, handgemaakte meubelsen dat allemaal met respect duurzame praktijken.

Vandaag zetten we de highlight op een publiekslieveling: de Farmhouse Eating Desk. Een combine van onze New England-roots en een bescheiden stijl, de boerderij-eettafel heeft zich aangepast aan veranderende tendencies en combineert traditionele stijl met strakke moderne lijnen. Voor degenen die het aloude middelpunt van het huis willen vernieuwen, hebben we vijf van onze interne favorieten samengesteld.

Moderne boerderij Schraagboerderijtafel

Moderne boerderij Schraagboerderijtafel

Het overbrugt de kloof tussen rustieke charme en eigentijds design Moderne boerderij Schraagboerderijtafel by Copeland is gebouwd om generaties lang mee te gaan. De tafel is handgemaakt door bekwame ambachtslieden van duurzaam geproduceerd, met de hand geselecteerd kersenhardhout en combineert vorm en functie excellent.

Het eikenhouten onderstel van de tafel is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar draagt ​​ook bij aan de stabiliteit van het meubelstuk – en een opvallend distinction in houttinten. Ideaal voor familiediners, huiswerksessies, zondagse brunches en meer: ​​de moderne boerenschraagtafel doet het allemaal.

Combineer de moderne boerderijtafel met de Eigentijdse boerderijbank voor een unieke zitoptie waarbij nog iemand (of twee) aan tafel kan worden gezet.

Eigentijdse boerderijtafel

Eigentijdse boerderijtafel

De Eigentijdse boerderijtafel blaast nieuw leven in traditioneel design. Het is het perfecte meubelstuk voor wie de rustieke warmte van meubels in boerderijstijl op prijs stelt, maar ook van een fashionable tintje houdt. Het massief houten blad, gecombineerd met stalen poten, is gebouwd met het oog op duurzaamheid en belooft een eettafel die de tand des tijds zal doorstaan ​​en een uitnodigende ruimte biedt om jarenlang aan een maaltijd te zitten.

Moderne boerentafel op toonbankhoogte

Moderne boerentafel op toonbankhoogte

De Moderne boerentafel op toonbankhoogte tilt doordeweekse maaltijden naar nieuwe hoogten met een onverwachte draai aan de klassieke boerderijstijl. Met een hogere hoogte is deze tafel excellent voor een informeel diner in modernere, open ruimtes. De ambachtslieden van Copeland gebruikten teruggewonnen stukken massief hardhout van andere projecten om deze tafel te construeren, waardoor een hoogwaardige tafel in mozaïekstijl ontstond die niet verspilt en niet wil.

De hoogte van het aanrecht geeft het een eigentijds tintje, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen die een fashionable en toch heat meubelstuk aan hun eetruimte willen toevoegen. Vier geschroeide eiken poten in schraagstijl completeren het eigentijdse ontwerp en voegen een vleugje distinction toe aan uw ruimte.

Boerderij Schraag 59″ eettafel

Boerderij Schraag 59

Buiten dineren met de Boerderijschraag 59-inch eettafel. De tafel is gemaakt van POLYWOOD-hout en is ideaal voor een breed scala aan weersomstandigheden en omstandigheden, zodat u met een gerust hart de tafel buiten kunt laten staan ​​als het slecht weer wordt.

Maar laat je niet misleiden door duurzaamheid: hij brengt nog steeds stijl aan de (letterlijke) tafel met zijn strakke vierkante blad en schraagonderstel. De Farmhouse Schraag Eettafel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en previous zeker bij de relaxation van uw terrasinrichting.

Ons group begrijpt dat als het gaat om het inrichten van uw droomhuis, het een should is om een ​​huis te vinden eettafel die previous bij uw unieke behoeften en stijl. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk onze greatest verkochte boerderij tafels.

Als u vragen heeft over ons aanbod, kom dan zeker langs in de winkel of op onze web site Neem contact met ons op Vandaag.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here