Home Reis 15 unieke cadeaus voor fotografen (ideeën voor 2022)

15 unieke cadeaus voor fotografen (ideeën voor 2022)

0
15 unieke cadeaus voor fotografen (ideeën voor 2022)


Beste cadeaus voor fotografen
Beste cadeau-ideeën voor fotografen
Fotografie cadeaugids

Op zoek naar het perfecte vakantiecadeau voor die fotograaf in je leven? Het is niet altijd gemakkelijk! Dit zijn de beste cadeau-ideeën voor fotografie voor cameraliefhebbers, ongeacht uw funds.

Sla de cadeaubon dit jaar over en koop een fotografiecadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor je favoriete newbie of professionele fotograaf zal het echt waarderen.

Deze populaire cadeaus voor fotografen kunnen het maken van foto’s gemakkelijker maken.

Fotografen kunnen een kieskeurig stel zijn! Als je zelf geen fotograaf bent, kan het lastig zijn om te weten wat ze willen.

Omdat ik al jarenlang reisfotograaf ben, kies ik ervoor om fotogadgets in te pakken die meerdere toepassingen hebben, niet te veel ruimte in beslag nemen en mijn fotografie ervaring met het vastleggen van prachtige beelden.

Dus hier zijn enkele van mijn beste cadeau-ideeën voor fotografen die gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren!

Mijn fotograafcadeaugids voor 2022

Beste fotografiecadeaus onder de $ 100

1: Reinigingsstaafje voor camerasensor

Fotografiecadeau: Camera-reinigingsset

Een must-have voor fotografen om hun camerasensoren schoon te houden. De Reinigingsset voor oogkabels wordt gebruikt om hardnekkig sensorstof weg te trekken dat niet kan worden verwijderd met een standaard luchtblazer.

Stof op de sensor van een digitale digicam kan foto’s en video verpesten met vlekken. Met deze camera-reinigingsset kunt u het stof veilig verwijderen zonder de gevoelige sensor te beschadigen.

OFFICIËLE LEVERANCIERS:


2: Peak Design cameraclip

Fotografiecadeau: cameraclip

Een van mijn favoriete fotografie-uitrusting, de Peak Design-opnameclip Hiermee kunt u uw digicam aan uw riem of aan de riemen van uw rugzak dragen, zodat u uw handen vrij houdt voor andere taken. De camera-adapter previous ook in de meeste statiefkoppen!

Het in- en uitknippen van het apparaat gaat zeer snel en eenvoudig. Je kunt zelfs rennen met je digicam aan je riem terwijl je dit ding draagt. Mis nooit meer een opname door te rommelen met een cameratas. Het is een fantastisch accessoire voor wie veel met zijn digicam wandelt of wandelt.

OFFICIËLE LEVERANCIERS:


3: SanDisk Excessive draagbare SSD

Draagbare SSD-harde schijf

Fotografen kunnen nooit genoeg opslagruimte hebben voor hun foto’s! De SanDisk draagbare SSD is een pocket harde schijf die u overal mee naartoe kunt nemen. Omdat het een SSD is, is de schijf tremendous betrouwbaar en kan hij tegen een stootje onderweg.

Ik neem een ​​van deze schijven mee om een ​​back-up te maken van alle foto’s die ik tijdens een reis maak, zodat ik ergens minstens twee kopieën van de afbeeldingen heb, voor het geval mijn pc kapot gaat of wordt gestolen. De 500 GB-versie kost minder dan $ 100, maar je kunt ook opslag tot 4 TB krijgen (het kost gewoon meer).

OFFICIËLE LEVERANCIERS:


4: Draadloze Bluetooth-afstandsbediening

Bluetooth-cameraafstandsbediening

Krijgt de fotograaf voor wie u winkelt nooit foto’s van zichzelf? Waarom geeft u niet geweldige selfies en groepsfoto’s cadeau zonder dat u de digicam aan iemand anders hoeft te overhandigen? Kijk hier eens naar Sony draadloze Bluetooth-afstandsbediening!

Eenmaal gekoppeld aan een Sony-camera, kunt u de afstandsbediening gebruiken om scherp te stellen en foto’s of video’s te maken tot op 20 meter afstand. Het perfecte accessoire voor een Instagram-verslaafde!

BELANGRIJKE NOTITIE: deze specifieke afstandsbediening werkt alleen met Sony-camera’s. Uitchecken deze afstandsbediening voor Canon-camera’sEn deze voor Nikon-camera’s.

OFFICIËLE LEVERANCIERS:

5: Peak Design draagzak

Peak Design cameratas

A Peak Design draagzak is een prachtig cadeau voor een fotograaf die iets kleins en lichts nodig heeft om zijn apparatuur mee te dragen. De tas is weerbestendig, stijlvol en beschermt de camera-uitrusting. Er zit ook levenslange garantie op!

Er zijn 3 verschillende maten, en zowel de 3L- als de 6L-tassen kosten minder dan $ 100. Ze hebben het perfecte formaat om een ​​digicam en een reservelens een dag mee door de stad te dragen. Ook verkrijgbaar in meerdere kleuren. Het is ook een prachtige cadeau voor reizigers.

OFFICIËLE LEVERANCIERS:


6: Digicam-regenhoes

Camera-regenhoes

A Peak Design camerabehuizing zit altijd in mijn cameratas, zodat ik mijn digicam kan beschermen bij slecht weer zoals regen of sneeuw. Het fungeert ook als een soort basisbescherming in het algemeen, bijvoorbeeld als ik mijn digicam een dagje in een strandtas gooi.

Gecombineerd met een Peak Design-opnameclip Zoals eerder vermeld, krijgen fotografen het beste van twee werelden: snelle toegang tot hun digicam onderweg, maar ook met bescherming tegen de elementen. Een zeer uniek cadeau-idee voor fotografen!

OFFICIËLE LEVERANCIERS:


7: Camerariem met snelle ontgrendeling

Peak Design camerariem

De Peak Design-riem is een minimalistische camerariem die klein kan worden verpakt, maar toch gemakkelijk en handig in gebruik is. De snelkoppelingen kunnen maximaal 200 lbs dragen, dus geschikt voor zowel kleine als grotere camera-opstellingen.

Mocht de camerariem in de weg zitten of waaien door de wind, bijvoorbeeld als je een statief gebruikt, dan kun je deze eenvoudig verwijderen. Hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren, en er zijn ook bredere versies als je meer consolation verkiest.

OFFICIËLE LEVERANCIERS:

Cadeaus voor fotografen onder de $ 25

Fotografie cadeau-ideeën
Welke geschenken willen fotografen?

8: Gefilterde luchtblaster

Air Blaster fotograaf cadeau

Een luchtblaster wordt gebruikt om de sensor, lens en andere gevoelige componenten van een digitale digicam te reinigen van stofophoping. Ik persoonlijk hou van deze specifieke luchtblaster Omdat hij de binnenkomende lucht voorfiltert, blaas je dus niet alleen maar stoffige lucht terug op je digicam.

Hij is ook superklein en gemakkelijk in een pakketje op te bergen cameratas. De meeste fotografen hebben meerdere lenzen bij zich, die van tijd tot tijd moeten worden vervangen. Tijdens deze lenswisselingen kan er stof in de digicam terechtkomen, en het kan foto’s verpesten tenzij het wordt weggeblazen.

OFFICIËLE LEVERANCIERS:


9: Microvezeldoekjes

Microvezelreinigingsdoekje

Een ander onmisbaar cadeau voor een fotograaf is een gezonde voorraad microvezeldoekjes. Deze worden gebruikt om vingerafdrukken, vlekken en waterdruppels van een cameralens te verwijderen om de helderst mogelijke beelden te krijgen.

Ik cease er altijd een paar in mijn cameratas, en ik heb er ook altijd bijna een tekort aan.

Deze Okay&F Idea microvezeldoeken zijn mijn favorieten tot nu toe, elk wordt afzonderlijk vacuümverzegeld geleverd om ervoor te zorgen dat ze stofvrij zijn. Ze zijn klein en nemen niet veel ruimte in beslag.

OFFICIËLE LEVERANCIERS:


10: Suppose Tank camera-accessoirezakje

Camera-accessoirezakje

Ik bezit er een paar Suppose Tank camera-accessoirezakjes (in verschillende maten) om al mijn kabels, batterijladers, SD-kaarten en andere camera-accessoires georganiseerd te houden. Door de heldere zijkanten kan ik snel ontdekken wat er in zit.

Een geweldig cadeau voor fotografen die meer georganiseerd willen blijven!

OFFICIËLE LEVERANCIERS:


11: Cameralens koffiemokken

Koffiemok voor fotografen

Dit is gewoon een leuk fotografiecadeau. Ken je iemand die zowel van fotografie houdt als van koffie houdt? Deze koffiemokken met cameralens zijn een prachtig cadeau-idee!

De mokken lijken precies op cameralenzen en zijn verkrijgbaar in zowel witte als zwarte kleuren. De bovenkant van deze roestvrijstalen geïsoleerde koffiemokken lijkt zelfs op lenzen! Dit kan ook een goed idee zijn voor fotografieliefhebbers die werk vanuit huis.

OFFICIËLE LEVERANCIERS:

Unieke high-end cadeau-ideeën voor fotografen

Foto's maken in Italië
Foto’s maken in Italië

12: Draagbaar reiscamerastatief

Draagbaar camerastatief

Elke fotograaf heeft een stevig statief nodig om de magie van het noorderlicht, epische zonsopgangen en zonsondergangen en andere vormen van fotografie bij weinig licht of nacht huge te leggen. De Peak Design reisstatief is klein genoeg om overal mee naartoe te nemen en sterk genoeg om grote digicam’s huge te houden.

Dankzij het innovatieve ontwerp kan hij zeer klein worden verpakt voor op reis, maar kan hij toch worden uitgebreid tot een statief van volledige grootte. Er zit ook een handig opzetstukje voor je smartphone bij! Je kunt mijn lezen volledige recensie van dit statief hier.

OFFICIËLE LEVERANCIERS:


13: Fujifilm Instax-smartphoneprinter

Fotoprinter

Dit ding is magisch! De Fujifilm Instax-printer is een ultrakleine draagbare fotoprinter waarmee u snel foto’s rechtstreeks vanaf uw smartphone kunt afdrukken voor vrienden en familie. Het is superleuk om mee te nemen naar feestjes, familiereünies of onderweg op reis.

Stuur uw foto’s vanaf uw telefoon by way of Bluetooth naar de printer en druk ze af om aan vrienden te geven of om ze overal in huis op te hangen. Afbeeldingen worden snel afgedrukt, met verrassende kwaliteit, in een 2X3-formaat.

OFFICIËLE LEVERANCIERS:


14: Aura Mason digitale fotolijst

Digitale fotolijst

Hoewel het er misschien uitziet als een normale fotolijst, is dit wel zo Digitale fotolijst van Aura kunt al uw favoriete foto’s opslaan en deze afwisselend in hoge resolutie weergeven. Het body is 9 inch.

Je kunt bepalen wat er op het body wordt weergegeven met behulp van hun smartphone-app, of het instellen met een aantal vooraf geladen afbeeldingen voordat je het cadeau geeft (ideaal voor familie of vrienden die misschien niet erg technisch onderlegd zijn). De helderheid van de foto’s previous zich ook automatisch aan het omgevingslicht in de kamer aan.

OFFICIËLE LEVERANCIERS:


15: Een on-line fotografiecursus

Online fotografielessenoverzicht

Ik weet dat de meeste fotografen hun foto’s al geweldig vinden, maar er is altijd ruimte voor verbetering! De beste manier om je fotografie vaardigheden is om te leren van andere professioneel werkende fotografen.

Het cadeau geven van een professionele on-line fotografiecursus is een prachtig cadeau voor die fotograaf in je leven. Veel amateurfotografen kunnen wel wat hulp gebruiken om van hun pastime een goedbetaalde carrière te maken.

Gelukkig heb ik een recensie over mijn favoriete on-line fotografielessen die alles omvatten, van nabewerkingstechnieken tot geld verdienen met je fotografie.


Fijne feestdagen dit seizoen!

Nou, dat was het dan voor de beste cadeaus voor fotografen in 2022. Ik hoop dat je een aantal unieke cadeau-ideeën hebt gevonden voor de fotograaf in je leven die graag foto’s maakt.

Of je nu fotografie aan het shoppen bent voor een verjaardag, Kerstmis, Chanoeka, Kwansa of zelfs Festivus — met deze leuke fotografiecadeaus kan het niet fout gaan!

Ik bezit en gebruik de meeste van deze producten regelmatig als werkende fotograaf.

Veel winkelplezier deze feestdagen, en vergeet niet om er ook op uit te gaan met je eigen digicam! ★

Begin een blog

Mijn Amazon-winkel

Bekijk mijn volledige Amazon Store om al mijn favoriete reis-, fotografie- en outdoorspullen te zien.


Geniet van dit artikel? Speld het!

Geweldige cadeau-ideeën voor fotografen: zo kies je het perfecte fotografiecadeau.

LEES MEER FOTOGRAFIETIPS

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn gids voor de beste cadeaus voor fotografen. Hopelijk vond je het nuttig. Hier zijn nog een paar artikelen die reislust opwekken en die ik je aanbeveel om hierna te lezen:


Heb je vragen over deze fotografiecadeaus? Hoe zit het met andere suggesties voor reizigers? Neem deel aan het gesprek Fb, Instagramof Twitteren delen!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here