Home Mode Zo ziet een inclusief live performance eruit

Zo ziet een inclusief live performance eruit

0
Zo ziet een inclusief live performance eruit


Extra·Ordinary Stars-concert.  BUITENGEWONE MENSEN
Additional·Unusual Stars-concert. BUITENGEWONE MENSEN

“Vanavond werden onze toeschouwers zichtbaar geraakt door het harde werk en de talenten van onze artiesten met verschillende vaardigheden, van wie sommigen voor het eerst samen met internationale supersterren optraden”, zegt Wee Boo KuanMede-oprichter van Buitengewone mensen.

1 december 2023 markeerde een transformerend second in de nationale podiumkunstscene. Het Additional·Unusual Stars-concert in Singapore was een baanbrekende showcase van niet alleen expertise maar ook van inclusiviteit.

De samengestelde uitvoeringen, ontworpen om zowel reguliere als anderstalige artiesten onder de aandacht te brengen, werden gehouden in het Star Theatre. De zaal met 5.000 zitplaatsen zat bomvol. De liveshow zal through internationale uitzendingen een nog breder publiek bereiken.

Cyril Takayama begon de met sterren bezaaide avond met een betoverende goochelshow, gevolgd door Zanna’s pianovertolking van ‘Nothing Is Not possible’. Benjamin Kheng, begeleid door het fluitspel van Ng Kok Wee, leverde een ontroerende vertolking van “Do I Make You Proud.” Glenn Yong’s energieke uitvoering van “Break Out” met John Chan toonde de naadloze integratie van numerous talenten.

Cyril Takayama. BUITENGEWONE MENSEN

De crew van Unleash Your Mild Taiwan bracht de zaal naar beneden met een dynamische breakdance. Het wordt gevolgd door een optreden met ‘The Story of Annie’. A-Lin, een Taiwanese superster, betoverde het publiek met vier van haar hits. Tien kinderen werden betrokken bij haar hartverwarmende uitvoering van ‘Romadiw’.

Om opwinding te creëren lanceerden de concertorganisatoren de 54448 Dance Problem op sociale media. Door het woord ‘LICHT’ op een alfanumeriek toetsenbord te symboliseren, doen de deelnemers niet alleen mee aan een boeiende dans, maar belichamen ze ook de inspirerende boodschap om een ​​‘Licht voor de Wereld’ te zijn. De uitdaging wordt afgesloten met een winnaar die in december wordt bekendgemaakt. En dat niet alleen, maar u maakt ook kans op een prijzengeld van maximaal SGD 10.000 en een bijpassende donatie aan een goed doel.

“Donaties zullen een grote bijdrage leveren aan het ten goede komen aan kansarme gemeenschappen en gemeenschappen met speciale behoeften, maar het allerbelangrijkste is dat de menselijke verbindingen die vandaag de dag worden gelegd een stevige foundation vormen voor een vriendelijkere en meer inclusieve samenleving.”

Wee realiseerde zich dat mensen met speciale behoeften na hun opleiding niet in het diepe kunnen worden gegooid en zelfs op volwassen leeftijd kansen en begeleiding nodig kunnen hebben. Daarom richtte Wee in 2017 Additional·Unusual Folks op om voortdurende steun te bieden aan mensen met een beperking en om een ​​meer inclusieve wereld te inspireren. .

Het Additional·Unusual Stars-concert is het paradepaardje van de Unleash Your Mild-beweging. Deze zaak beoogt een wereld waarin echte verbindingen van mens tot mens de foundation vormen voor persoonlijke en maatschappelijke transformatie. De beweging gelooft dat deze verbindingen beperkingen kunnen doorbreken, individueel potentieel kunnen aanwakkeren en iedereen in staat kunnen stellen te schitteren.

Dit verhaal verscheen voor het eerst op Esquire.Sg

Voor meer informatie over het laatste nieuws over evenementenverslaggeving, Klik hier.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here