Home Reis Welk resort op de Malediven previous bij u

Welk resort op de Malediven previous bij u

0
Welk resort op de Malediven previous bij u


Eeny, meeny, miny, Maldiven. Er bestaat geen twijfel over of een ontsnapping naar deze afgelegen aquamarijnarchipel in de Indische Oceaan de moeite waard is (dat is het ondubbelzinnig), maar het raadsel komt bij het kiezen tussen de meer dan 160 verblijfplaatsen daar. Om u te helpen bij het kiezen van het juiste resort op de Malediven, hebben we de collectie samengesteld op foundation van het beste van het beste en hebben we ons afgestemd op wat het ene resort van het andere onderscheidt, van hoogwaardig design tot het meest romantische. Duik erin om te zien waar uw verlangens u brengen.

Voor ontwerp

Welk Maldives Resort - Patina Maldives uitzicht op villa's boven het water
Welk Maldives Resort - Patina Maldives villa met uitzicht op het water boven het water

Het verblijf du jour voor moderne designliefhebbers is Patina Malediven. Op de grootste van de vier gebouwde Fari-eilanden belichamen de 90 studio’s en villa’s van het pand een tropische modernistische esthetiek. Het resort is ontworpen door de Braziliaan Marcio Kogan en zijn MK27-studio en sleepte al snel prijzen in de wacht Architectonische samenvatting En Tijdschrift voor interieurontwerp. Denk aan onverwacht leigrijs beddengoed, hedendaagse kunstwerken verspreid over het eiland en bewuste activiteiten, zoals paddleboard-meditatie voor volwassenen en het bouwen van duurzame houten raceauto’s voor kinderen.

Voor Duurzaamheid

Welk Malediven Resort - Soneva Fushi aan het strand
Welk Malediven Resort - Soneva Jani villa boven het water

Veel resorts op de Malediven nemen duurzaamheid serieus, maar het merk Soneva onderscheidt zich echt, zoals blijkt uit hun AZ-lijst, van “Luchtkwaliteit” tot de “Zooxanthellen” die rifkoraal nodig heeft om te leven. Met twee eigendommen op de Malediven, Soneva Fushihet is de eerste, en Soneva Janiis het merk trots 100 procent CO2-neutraal. Hier draait het allemaal om het langzame leven, of “geen schoenen, geen nieuws” zoals ze zeggen, in de pas met licht betreden. Dat betekent echter niet dat het saai is: je kunt de luxe echt in luxe op blote voeten stoppen met weelderige villa’s, sommige zelfs met glijbanen, en stranddiners met een privékok onder de sterrenhemel.

Voor gezinnen

Welk Maldives Resort - Luchtfoto van de Emerald Maldives
Welk Maldives Resort - Emerald Faarufushi luchtfoto

Beide resorts van de Emerald Assortment op het Raa-atol, Smaragdgroene Malediven En Smaragd Faarufushi, richt zich op gezinnen met hun Household Seashore Villa-kamercategorie met een grote slaapkamer en een kinderslaapkamer, om nog maar te zwijgen van een privézwembad en een tuin om herinneringen op te doen. Er is ook een Dolphin Youngsters Membership bij elke accommodatie voor kinderen van 3 tot 12 jaar, waar meertalig personeel allerlei creatieve, educatieve en boeiende activiteiten voor de kleintjes aanbiedt. Ze zijn ook all-inclusive, zodat u zich kunt concentreren op al het plezier en de zon.

Voor welzijn

Welk Maldives Resort - COMO Maalifushi ligstoel aan de oceaan
Welk Maldives Resort - COMO Cocoa Island-zwembad bij zonsondergang

Een spadag is een essentieel onderdeel van elke vakantie op de Malediven, maar COMO maakt van wellness een hele manier van leven. Door middel van ontspanning, beweging en keuken combineert de 360-gradenbenadering van het merk oude geneeswijzen met moderne wetenschap om de gezondheid in balans te brengen. Beide COMO Maalifushi En COMO Cacao-eiland beschikken over hun eigen bekroonde COMO Shambhala Retreat als herstellend epicentrum. Voor het ultieme wellness-uitje kunt u kiezen voor de twee-eilandervaring met een schilderachtige watervliegtuigtransfer van 45 minuten die u van het ene resort naar het andere brengt.

Voor romantiek

Welk Maldives Resort - Milaidhoo Maldives villa boven het water buitenbad
Welk Maldives Resort - Milaidhoo Maldives strandkampeerervaring

Gemaakt met koppels in gedachten, Milaidhoo Malediven beschrijft hun romantische bedoelingen met de speciale pagina ‘A Love Story’ bovenop hun web site. Of het nu gaat om een ​​verloving, bruiloft, huwelijksreis, babymoon of gewoon zomaar, het resort is goed thuis in het orkestreren van zwijmelende momenten, zoals geurende baden, diners bij kaarslicht en meeslepende nachten verborgen op een afgelegen zandbank. Of het nu op het strand of boven het water is, alle villa’s hebben hun eigen zwembaden voor maximale privateness.

Voor sport

Welke Maledives Resort - Velaa Private Island golfbaan
Welk Maldives Resort - Velaa Private Island watersporten

Degenen die voorrang willen geven aan sport en health tussen alle vrijetijdsbestedingen zullen hier zeker van genieten Privé-eiland Velaa. Het resort Noonu Atoll beschikt over een golfacademie en een golfbaan met 9 holes, ontworpen door tweevoudig Masters-kampioen José María Olazábal. Er is ook een squashbaan, een klimmuur en een voetbalveld, evenals de enige overdekte tennisbaan op de Malediven. Als het tijd is voor herstel, is er een uitgebreid Wellbeing Village met de allernieuwste medische behandelingen, eeuwenoude Ayurveda en zelfs een sneeuwkamer voor koudetherapie.

Voor surfen en duiken

Welk Maldives Resort - Six Senses Laamu onderwaterzicht
Welk Maldives Resort - Luchtfoto van Six Senses Laamu

Als enige resort op het afgelegen zuidelijke atol, Zes zintuigen Laamu bereidt gasten voor op ongeëvenaard surfen en duiken in wateren die helemaal van u zijn. Het huisrif, op korte peddelafstand van het strand, biedt vaak een snelle surfmogelijkheid naar hyperlinks, of ga erop uit met Tropic Surf om Yin Yangs in de buurt of Machines verderop te bezoeken, beide prachtige rechtergolven. Meertalige Deep Blue Divers geeft hier PADI-cursussen, van Uncover Scuba Diving tot Divemaster, en het gebied is het hele jaar door de thuisbasis van manta’s.

Voor meer ruimte

Welk Maldives Resort- Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi villa aan het strand
Welk Maldives Resort- Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi villa boven het water

Het strekt zich uit over drie eilanden, Waldorf Astoria Malediven Ithaafushi biedt niet alleen meer bewegingsruimte, maar beschikt ook over het grootste afzonderlijke privé-eiland binnen de groep voor degenen die verlangen naar luxe en privateness op het hoogste niveau. Op het hoofdeiland is er echter genoeg om je bezig te houden, waaronder 11 eetgelegenheden en een uitgebreide spa met 10 behandelvilla’s en het Aqua Wellness Centre. In feite worden de gasten verzorgd door een speciale Wellness Concierge om hun welzijnsreis te vergemakkelijken. Geen marvel dat het een van onze Wow Picks is.

Voor Bucketlist-ervaringen

Welk Maldives Resort - Conrad Maldives Rangali Island onderzees restaurant
Welk Maldives Resort - Conrad Maldives Rangali Island onderzeese residentie

Dit resort met twee eilanden op het Zuid-Ari-atol biedt een aantal zeer extravagante, unieke ervaringen. Conrad Malediven Rangali-eiland is de thuisbasis van het eerste volledig glazen onderzeese restaurant, Ithaa, en onderzeese residentie, de Muraka. Als zwemmen in de buurt van walvishaaien ook op je bucketlist staat, kunnen ze je daarbij helpen: kies uit een van de drie verschillende excursiemogelijkheden om de mythische wezens te zien, samen met anderen of privé, per jacht of speedboot.

Wil je meer Malediven? Blijf lezen…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here