Home Levensstijl Way of life: de 5 beste luxe accommodations in Berlijn

Way of life: de 5 beste luxe accommodations in Berlijn

0
Way of life: de 5 beste luxe accommodations in Berlijn


Berlijn straalt een dynamische en innovatieve sfeer als het aankomt op ontwerp en kunst. Zijn een stad die creativiteit bevordert En experimenteren, kunstenaars aantrekken, ontwerpersEn creatieven wereldwijd. De De kunstscène van de stad is werkelijk levendigmet talrijk fashionable Kunstgallerijen, onafhankelijke studio’sen straatkunst die ontdekt kan worden in de eclectische buurten. De Berlijnse kunst- en designgemeenschap gedijt in het verleggen van grenzen en het doorbreken van conventies, waardoor het een broedplaats is voor avant-garde en baanbrekende werken. Vandaag, Inspiratie & Ideeën presenteert u 5 Luxe accommodations in Berlijn!

Je houdt misschien van: Rottet Studio: een nieuwe definitie van fashionable interieurontwerp
Resort Adlon Kempinski Berlijn | Luxe accommodations

De legendarische Resort Adlon Kempinski Berlijn, voor het eerst gebouwd in 1907 en direct gelegen aan de Brandenburger Tor, blijft ook na de heropening in 1997 het topadres van Duitsland. Met uitstekende persoonlijke service en fashionable consolation wordt een grote traditie op het hoogste niveau voortgezet. Het luxe lodge beschikt over 307 kamers en 78 suites en biedt zijn gasten twee eating places: het gastronomische restaurant Lorenz Adlon Esszimmer, bekroond met twee Michelinsterren, en de Brasserie Quarré met Franse en Duitse specialiteiten. De beroemde foyer met de Foyer Bar en de aangrenzende Elephant Bar is ideaal om te vertoeven en te genieten.

KRIJG DE LOOK:
Empire XL kroonluchter door LUXXU
Lifestyle: de 5 beste luxe hotels in Berlijn
Het Mandalahotel | Luxe accommodations

Van de rustgevende, zandkleurige tinten van de openbare ruimtes en kamers tot de kabbelende fonteinen in het restaurant en de spa, de flikkerende kaarsen in de goudkleurige foyer en de frisse maar ongehaaste professionaliteit van het personeel, de Mandala is overal ontworpen als een kalmerende ervaring. Allemaal ontwerper inrichting, kunstwerken, bloemenvertoningen En mini-bibliotheken zijn met de hand geplukt en dankzij voortdurende kleine renovaties voelt alles min of meer gloednieuw aan.

Het Ritz-Carlton | Luxe accommodations
Bron Ritz-Carlton, Berlijn

De Ritz-Carlton, Berlijn is gelegen in het hart van de stad aan de Potsdamer Platz, naast het grootste stadspark van Berlijn, Tiergarten, en op slechts 7 minuten lopen van de Brandenburger Tor. Dit superieure 5-sterrenhotel heeft meerdere prijzen gewonnen en biedt een unieke setting A eigentijdse stijl en uitstekende service. Rijkelijk ontworpen En residentieel qua gevoel combineren de 303 kamers en suites voortreffelijk Artwork-deco ontwerp met eigentijdse accenten en met de hand geselecteerd inrichting om de essentie van het glamoureuze gouden tijdperk van Berlijn te heroveren.

KRIJG DE LOOK:
Supernova-kroonluchter door Boca do Lobo
Lifestyle: de 5 beste luxe hotels in Berlijn
Resort Zoo Berlijn | Luxe accommodations

Een oud juweeltje is gepolijst. Ze herstellen de glamour van het Berlijn van de jaren twintig met de geest van morgen. Geschiedenis en avant-garde ontmoet elkaar in Resort Zoo Berlin met zijn 141 kamers en suites in het hart van West-Berlijn. De beroemde interieurontwerper Dayna Lee (Powerstrip Studios, gevestigd in New York en LA) heeft de nieuwe look van het lodge samengesteld. Met veel aandacht voor element en door de historische elementen van het monumentale gebouw te behouden, creëerde ze een herenhuis dat de Berlijnse tradities eert en een gevoel van verbondenheid uitstraalt. New York En Londen elegantie.

KRIJG DE LOOK:
Eden-bijzettafel
Lifestyle: de 5 beste luxe hotels in Berlijn
Schlosshotel Berlijn door Patrick Hellmann | Luxe accommodations

Gelegen in het hart van de chique woonwijk Grunewald, Schlosshotel Berlijn door Patrick Hellmann biedt een verfijnd toevluchtsoord voor veeleisende zakenreizigers en vakantiegangers die willen ontsnappen aan de drukte van de binnenstad. De kunstwerken en het interieurontwerp van het lodge door Patrick Hellmann, gecombineerd met de elegantie van zijn 100 jaar geschiedenis en uitzonderlijke service, bieden elke gast een ervaring die ongeëvenaard is in Duitsland. Dit architectonische meesterwerk, gebouwd in 1911 in de 18e-eeuwse renaissancestijl van de Franse paleizen, biedt vanuit individueel ingerichte kamers en suites een adembenemend uitzicht op een idyllische tuin.

KRIJG DE LOOK:
Emporium-voorzitter
Lifestyle: de 5 beste luxe hotels in Berlijn
Voel me hierdoor geïnspireerd Luxe accommodations?
Zie ook: 7 luxe accommodations in Saoedi-Arabië voor een exclusieve ervaringLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here