Home Meubilair Slaapkamersets voor kleine ruimtes

Slaapkamersets voor kleine ruimtes

0
Slaapkamersets voor kleine ruimtes


Bij Vermont Woods Studios zijn we er trots op dat we meubilair van hoge kwaliteit maken dat bij elke levensstijl previous. Als gevolg hiervan begrijpen we dat niet elk huis over grote vierkante meters beschikt. Maar beperkte ruimte hoeft niet te betekenen dat de stijl of functionaliteit beperkt is. Laten we eens kijken naar onze topkeuzes voor slaapkamers met kleine ruimtes.

Cherry Moon slaapkamerset

Slaapkamerset met kersenmaan

Voor degenen die de opslag in een kleine ruimte willen maximaliseren, is de Cherry Moon slaapkamerset kan helpen. Door het koppelen van de Cherry Moon nachtkastje met 3 lades met de Cherry Moon kast, Ladekast met 6 lades, Sieradenkastof LingerieborstU maximaliseert bijvoorbeeld uw verticale ruimte zodat er plaats is voor uw bezittingen, in plaats van uw beperkte horizontale ruimte.

Eigentijdse ambachtsman slaapkamermeubelset

Eigentijdse ambachtsman slaapkamermeubelset

Velen kijken naar onder het mattress als een ruimte om belangrijke spullen op te bergen, zoals kleding buiten het seizoen of additional beddengoed en beddengoed. Als dit klinkt zoals jij, de Eigentijds ambachtsman hoog voeteneindbed kan de perfecte oplossing zijn voor uw opslagbehoeften. Combineer het mattress met de Hoge kast of Hoge opbergkist om de verticale ruimte in de kamer te maximaliseren.

Moderne Amerikaanse slaapkamerset

moderne Amerikaanse slaapkamerset

De Moderne Amerikaanse slaapkamerset combineert stijl met functionaliteit in een kleine ruimte. Met zijn dressoirconfiguraties, zoals de Ladekast met 7 ladesdat veel opbergruimte biedt op een relatief klein oppervlak, en moeiteloos vorm en functie combineert, zodat elke centimeter van uw kamer optimaal wordt benut.

Combineer het dressoir van jouw keuze met de Nachtkastje met 3 lades voor nog meer opbergruimte in uw ruimte.

Amerikaanse Shaker-slaapkamerset

Amerikaanse shaker slaapkamerset

De Amerikaanse Shaker-slaapkamerset combineert strakke lijnen en eenvoudige elegantie om stukken te creëren die stijl brengen in ruimtes van elke grootte. De Amerikaanse Shaker-kastbijvoorbeeld, of Lingerieborst breng veelzijdige opbergoplossingen voor elke ruimte zonder de ruimte te overbelasten, waardoor ze ideaal zijn voor compacte woonruimtes.

Heartwood Shaker-slaapkamerset

kernhout shaker slaapkamerset

Voor een collectie die gebruik maakt van hoogte, diepte en alles daartussenin, bekijk de Heartwood Shaker-slaapkamerset. Koppel de Lingerieladekast met 7 lades met de Hoge opbergkist need, je raadt het al, de ultieme opbergruimte voor kleine ruimtes, of maximaliseer de diepte met de Heartwood Shaker-dekenkist.

Niet gevonden wat je zocht? Ons workforce bij Vermont Woods Studios is trots op het bieden van persoonlijke service om aan uw unieke meubelbehoeften te voldoen. Met een diepgewortelde toewijding aan duurzaamheid en vakmanschap zorgen we ervoor dat elk stuk de tijdloze schoonheid en kwaliteit weerspiegelt waar Vermont houtbewerking bekend om staat. Bekijk ons ​​volledige aanbod van Massief houten slaapkamersetsstuk voor stuk gemaakt om warmte, elegantie en duurzaamheid in uw huis te brengen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here