Home Renovatie van huizen Rivertown Home, een stijlvolle nieuwe huur in Upstate in Hudson, New York

Rivertown Home, een stijlvolle nieuwe huur in Upstate in Hudson, New York

0
Rivertown Home, een stijlvolle nieuwe huur in Upstate in Hudson, New York


Gasten van Rivertown Lodge in Hudson, NY, willen vaak niet vertrekken. Zelf komen we regelmatig terug door de foto’s uit onze rubriek te bekijken Een lodge met gevoel voor plek. Eigenaars Ray Pirkle en Kim Bucci reageerden zo vaak op verzoeken om een ​​langer verblijf en aanbevelingen voor de verhuur van gebieden, dat ze besloten met een geweldig antwoord te komen: ze kochten een vervallen historisch huis op loopafstand van het lodge en de hoofdweg van Hudson, en veranderden het in Rivertown Home.

Gebouwd in 1910 en ‘behoorlijk berooid’, zegt Ray (scroll naar het einde om te zien hoe het er voorheen uitzag), was het gebouw een passend undertaking voor het duo, dat naast hoteliers ook een ontwerpbedrijf runt dat ze Ramshackle noemen. Studio.

Elke centimeter van de 1.400 vierkante meter grote structuur kreeg aandacht en de resultaten zijn nu binnen. Het huis heeft een onlangs geopende begane grond, inclusief een charmante nieuwe keuken in oude stijl; een statige herbouwde voortrap; twee goedgeklede slaapkamers en badkamers (Pirkle en Bucci weten veel over deze dingen); een kantoor/logeerkamer; en mooie particulars (zoals lichtschakelaars met knoppen). Ga met ons mee op tour.

Fotografie door Lawrence Braun met dank aan Gammele studio.

het huis heeft zijn originele voordeur, onlangs gerestaureerd en geschilderd Farrow & B 12
Boven: Het huis heeft de originele voordeur, onlangs gerestaureerd en geschilderd door Farrow & Ball Indië Geel met een satijnen afwerking. Het messing en melkglas Whitman kleine schans is van Thomas O’Brien.

de hal heeft een nieuwe visgraathouten vloer die leidt naar de betegelde keuken.  & 13
Boven: De hal heeft een nieuwe visgraathouten vloer die toegang geeft tot de betegelde keuken. “Alle muren moesten worden vervangen”, meldt Ray, dus creëerden ze een veel opener plattegrond. De koelkastnis neemt ruimte in beslag die is geleend van de achterporch.

Ga naar Reworking 101 om meer te leren Het verschil tussen visgraat- en chevron-vloerpatronen.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here