Home Geschiktheid Mijn GEZONDE Borstvergroting + Hersteltips

Mijn GEZONDE Borstvergroting + Hersteltips

0
Mijn GEZONDE Borstvergroting + Hersteltips


Toen ik mijn eerste borstvergroting Ik had nooit gedacht dat dit iets zou zijn dat ik met duizenden mensen zou delen. Het was een persoonlijke beslissing die ik voor mij en mij alleen nam.

Twaalf jaar later vond ik het belangrijk om mijn ervaring te delen, zelfs als dat zo was alleen helpt een meisje dat om welke reden dan ook een operatie overweegt.

Sinds ik met LSF ben begonnen, heb ik er een punt van gemaakt om dat altijd te blijven 100% transparant met jullie allemaal, dus toen het tijd werd om ze opnieuw te maken, wist ik dat ik het wilde delen, dus hier gaan we…

Wat is er gebeurd…

Toen ik 12 jaar geleden mijn eerste operatie onderging, was het erg droog en droog.

Ik ontmoette de chirurg, we boekten een date, ik kwam opdagen, kreeg borsten, en dat was dat.

Er was geen gesprek over mijn gezondheid, levensstijl, voeding of iets anders dat van invloed kon zijn (en was) op het verloop van mijn operatie.

Maar eerlijk gezegd was ik toen ook niet zo bezorgd over die dingen. Ik wou dat ik het had geweten hoe belangrijk waren ze!

Uiteindelijk overdreef ik het met mijn trainingen te snel na de operatie en, om een ​​lang verhaal kort te maken, moest ik een jaar later een tweede operatie ondergaan. Niet leuk, maar het hielp en sindsdien ben ik (behoorlijk) blij met de resultaten.

Dat gezegd hebbende, wordt aanbevolen om de implantaten elke 10-15 jaar te vervangen en nadat ik een child had gekregen, had ik het gevoel dat het tijd was. Mijn borsten waren zelfs nog groter en ongemakkelijk en ik dacht dat het het beste was om proactief te zijn en er gewoon voor te zorgen.

De juiste dokter vinden…

Deze keer wist ik beter, ik wist dat ik een chirurg wilde vinden die om meer gaf dan alleen mijn borsten. Ik wilde iemand vinden die prioriteit gaf aan mijn algehele gezondheid en die echt begreep waar ik naar op zoek was.

Ik was gevolgd Dr. Barrett op Instagram en wist dat zijn aanpak totaal anders was, dus toen het tijd werd om een ​​nieuwe dokter te vinden, was hij mijn eerste keuze.

Na mijn eerste seek the advice of had ik eerlijk gezegd het gevoel dat hij niet zomaar een chirurg was; hij zou een accomplice worden in mijn reis.

Dr. Barrett en zijn staff hanteerden een zeer holistische benadering. Ze benadrukten het belang van goed afgeronde voorbereidings- en herstelplannen, inclusief alles van voeding, supplementen en lichaamsbeweging.

Ook al was ik nog steeds een beetje zenuwachtig, hij gaf me het volste vertrouwen dat het een geweldige ervaring zou worden – en dat was het ook!

Mijn pre- en postoperatieve voorbereiding

1. Mijn lichaam voeden

Het begrijpen van de cruciale rol die voeding speelt bij herstel maakte het verschil. Ik verhoogde mijn eiwitinname, laadde me op met groenten en dingen als bottenbouillon en hield me elke dag aan zijn supplementaanbevelingen. Ook heb ik 2 weken voor en na de operatie geen alcohol gedronken.

De begeleiding van Dr. Barrett versterkte het idee dat wat we in ons lichaam stoppen de uitkomst aanzienlijk beïnvloedt, en dat was ook echt het geval.

Mijn supplementenoverzicht

  1. Arnica+: om blauwe plekken te verminderen
  2. Voor: alles-in-één formule is het ultieme hulpmiddel om uw lichaam voor te bereiden op een operatie
  3. Na: ooptimaliseer uw postoperatieve genezing
  4. Doorbraak in het bioom: het darmslijmvlies repareren
  5. Vleugel vrouw: versterking van het immuunsysteem
  6. Plantaardig eiwit: ondersteunt spierherstel + vermindert spieratrofie
  7. Natuurlijke schoonheid: geneest en herstelt de huid, herbouwt collageen + ondersteunt herstel

*GEBRUIK CODE: KATIE20 voor 20% korting hier

2. Visolie voor ontstekingsvermindering

Eén BELANGRIJK complement dat ik na de operatie toevoegde was visolie om ontstekingen te helpen verminderen en mijn herstel te ondersteunen.

De ontstekingsremmende eigenschappen van Omega-3 vetzuren, waarin wordt uitgelegd hoe ze kunnen helpen bij het minimaliseren van zwelling en ongemak na de operatie. Deze eenvoudige toevoeging aan mijn herstelplan bleek van onschatbare waarde bij het bevorderen van een soepeler genezingsproces.

3. Roodlichttherapie

Het ontdekken van de voordelen van roodlichttherapie was een gamechanger.

Dr. Barrett raadde deze niet-invasieve aanpak aan om de genezing te versnellen, ontstekingen te verminderen en littekens te verminderen.

ik heb dit LightStim voor pijn om dagelijks 20 minuten thuis te doen en het hielp enorm! (code: KATIE20 voor 20% KORTING)

4. Aware bewegen: oefenen voor flexibiliteit en consolation

Je weet dat ik niet graag stil zit! Maandenlang vrij nemen van mijn normale routine in de MOVE-app na het krijgen van een child was zwaar. Ik wist dat het ongeveer zes weken zou duren voordat ik echt weer rustig aan zou kunnen doen, maar na mijn eerste ervaring was ik er 100% klaar voor om het rustig aan te doen!

Toen het goed ging met Dr. Barrett, begon ik met lichte, weinig belastende oefeningen voor het onderlichaam die de bloedcirculatie stimuleerden en stijfheid in de borstspieren voorkwamen.

Ik ben nu 7 weken na de operatie, hervat mijn normale trainingen en voel me geweldig!

Ik heb de hele ervaring gevlogd als je meer van dag tot dag wilt zien hoe het ging! Bekijk het hier.

Dr. Barrett en zijn staff zorgden ervoor dat met elk side van mijn welzijn rekening werd gehouden, waardoor ik me gedurende het hele proces gesteund en verzorgd voelde.

Een lang verhaal lang: als je erover nadenkt om WELKE operatie dan ook te doen, doe dan je onderzoek en zorg voor een solide plan! En ga uiteraard naar Dr. Barrett als je kunt, need hij is GEWELDIG!