Home Cultuur Het wilde nieuwe contract van Shohei Ohtani is een geweldige herinnering dat verhuizen waardeloos is

Het wilde nieuwe contract van Shohei Ohtani is een geweldige herinnering dat verhuizen waardeloos is

0
Het wilde nieuwe contract van Shohei Ohtani is een geweldige herinnering dat verhuizen waardeloos is


X-inhoud

Deze inhoud kan ook worden bekeken op de website ervan afkomstig is van.

De financiële particulars hiervan zouden altijd als een goederentrein aankomen, maar het nieuws dat hij een Dodger zou zijn, zorgde voor wat additional kracht na de foutieve berichten van vorige week dat Ohtani in een vliegtuig zat dat op weg was naar het noorden van de grens. De snelle en gemakkelijke versie van het verhaal is dat het een privéjet is was in feite maakte hij de vlucht LA-Toronto, wat behoorlijk specifiek is en er begrijpelijkerwijs toe leidde dat mensen geloofden dat er een honkbal-eenhoorn aan boord was. Het bleek gewoon zo te zijn Robert uit Haaienkooi. Maar een paar MLB-insiders gingen ermee aan de slag, waardoor het gefluister van Ohtani-Blue Jay leek alsof ze echt quantity hadden. Niet zo snel, mijn vrienden. Nadat de vlucht niets meer was dan een hilarische voetnoot in de internetgeschiedenis van honkbal – en de meest gevolgde vlucht aller tijden – nam Ohtani de taak op zich om het verhaal recht te zetten. Een Instagram-post laterbevestigde de tweevoudig MVP dat hij een Dodger zou zijn, en de Canadese droom was dood. Zet je favoriete huilliedje van Joni Mitchell in de rij.

Ik zou afgewezen Blue Jay-fans willen aanmoedigen om dit niet te zien als een afwijzing van jou, de stad Toronto of Canada in het algemeen. Plaats jezelf in plaats daarvan in Ohtani’s New Balances en bedenk hoeveel eenvoudiger het is om op je plek te blijven. Ja, uiteraard is $700 miljoen de grootste professional in de geschiedenis van professional/con-lijsten. Dank u voor het lenen van uw economische experience aan deze discussie. Maar verhuizen naar Toronto-as verschillende honkbaljournalisten meldde dat Ohtani helemaal klaar was om te doen – het zou een hele hoop ingewikkelde belasting-mumbo-jumbo, visa-dingen betekenen, en leren waarom ze melk in een zak verkopen. Kijk, Canada is een prachtige plek, maar als je eenmaal langere tijd in de Verenigde Staten hebt doorgebracht, voelt het daar gewoon onmiskenbaar niet goed.

In plaats van zichzelf dat allemaal te laten doorstaan, lijkt het alsof Ohtani de balans opmaakte van zijn leven en consolation verkoos boven nieuwheid. Zeker, zijn woon-werkverkeer naar het honkbalveld zal iets verraderlijker zijn, ervan uitgaande dat hij zijn huidige woonplaats daadwerkelijk behoudt. Maar wat als hij een Peloton heeft? Of grote, dure rijkeluisschilderijen? Ik zou deze niet willen verplaatsen. Hij heeft waarschijnlijk ook een geweldig mattress en een heel huis dat precies is ingericht zoals hij wil. Bovendien is zijn hond er al mee vertrouwd! Waarom dat opgeven En de oase-achtige omstandigheden van Zuid-Californië verlaten?LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here