Home Meubilair Gegrilde, in spek verpakte asperges om te maken, eten, delen en genieten

Gegrilde, in spek verpakte asperges om te maken, eten, delen en genieten

0
Gegrilde, in spek verpakte asperges om te maken, eten, delen en genieten


Bacon is een rage, ik denk dat dit altijd zo zal blijven. Hoe kun je niet houden van de zoute, knapperige verrukkingen van spek? Dus als je de kans krijgt om een ​​dosis groenten te combineren met spek, zeg ik “Absoluut!” Dat is precies wat je krijgt met deze gegrilde spek verpakte asperges. Als additional bonus maken gegrilde spek verpakte asperges op de grill is ook supermakkelijk.

Openbaarmaking: deze submit met gegrilde, in spek verpakte asperges wordt gesponsord door HomeRechts. Voor uw gemak bevat dit bericht affiliatielinks en ik krijg mogelijk een vergoeding als u een aankoop doet nadat u op mijn hyperlinks hebt geklikt. Klik hier voor mijn volledige openbaarmakingsbeleid.

meubels schilderen, blog over meubelschilderen, blogs over beschilderde meubels, technieken voor het schilderen van meubels

Recept voor gegrilde, in spek verpakte asperges

Wat je nodig zult hebben (Volledig afdrukbaar recept hieronder beschikbaar)

Hoe spekverpakte asperges op de grill te koken

Routebeschrijving:

Was je asperges en dep ze droog. Pak je spek.

Steek uw grill aan voor uw recept voor in spek gewikkelde asperges

Terwijl u uw asperges en spek je kunt ook je grill aansteken. Ik ben er zeker van dat we het erover eens zijn dat alles beter smaakt dan een houtskoolgrill. Natuurlijk kun je dit maken Recept voor in spek gewikkelde asperges boven een gasgrill, maar waarom zou je dat willen?

Wanneer u klaar bent om uw grill aan te steken als u daadwerkelijk aan het koken bent gegrilde asperges met spek boven houtskool zorg ervoor dat u HomeRight gebruikt elektrisch licht. Geen chemicaliën, vloeistoffen of lang wachten om het vuur aan de gang te krijgen. De elektrisch licht gebruikt hete lucht om uw houtskool in ongeveer 2-3 minuten aan te steken. Bekijk hier het elektrolicht in actie: Op een snelle en gemakkelijke manier houtskool aansteken. U kunt een HomeRight Electro Mild aanschaffen HIER. Zodra u uw houtskool hebt aangestoken, kunt u doorgaan met het voorbereiden van uw houtskool In spek gewikkelde aspergebundels terwijl de grill zelf opwarmt. Als u een gasgrill gebruikt, kunt u de temperatuur op middelhoog vuur instellen.

Voorbereiding van in spek gewikkelde asperges voor de grill

Knip de uiteinden van uw asperges speren. Knip ongeveer 1 – 1,5 inch af van het dikke, witachtige uiteinde.

Om uw In spek gewikkelde aspergebundels wikkel er 3 stengels van asperges met één stukje spek. Wikkel slechts 3/4 van de speren omhoog en laat de uiteinden onverpakt. Beveilig elke bundel verpakte asperges met een tandenstoker.

Doe dit voor al uw spek en asperges totdat je geen van de een of de ander (of beide) meer hebt. Breng vervolgens op smaak met zout en peper.

Het grillen van in spek gewikkelde asperges

Plaats je In spek gewikkelde asperges op de grillen en kook ongeveer 3-5 minuten aan elke kant. Als u zich zorgen maakt over uw gegrilde spek verpakte asperges vlam vatten kunt u ervoor kiezen om deze op folie te plaatsen om model te voorkomen.

Heerlijke gegrilde in spek verpakte asperges

Tot in de perfectie bereid, dit heerlijk gegrilde spek verpakte asperges recept zal indruk maken op uw gasten en uw smaakpapillen tevreden stellen, need iedereen houdt van spek. Genieten!

Sinds dit Recept voor gegrilde asperges in spek is supereenvoudig en gemakkelijk en wordt ook als glutenvrij en paleovriendelijk beschouwd.

Recept voor eenvoudig gegrilde, in spek gewikkelde asperges (afdrukbare versie)

Gegrilde, in spek verpakte asperges om te maken, eten, delen en genieten

Voorbereidingstijd:
5 minuten

Kooktijd:
10 minuten

Totale tijd:
15 minuten

Heerlijk recept voor gegrilde, in spek verpakte asperges om indruk te maken op uw gasten en uw smaakpapillen tevreden te stellen, need iedereen houdt van spek.

Ingrediënten

 • 1 bos asperges (25-30 speren)

 • 1/2 pond nitraatvrij spek

 • 1/4 theelepel zeezout

 • 1/4 theelepel peper

Instructies

  Asperges wassen en droogdeppen.

  Knip ongeveer 1 – 1,5 inch vanaf het einde af.

  Wikkel 3 stengels op 3/4 van de hoogte met een plakje spek. Zet huge met een tandenstoker.

  Breng op smaak met zout en peper

  Leg ze op de grill en bak ongeveer 3 tot 5 minuten aan elke kant

Opmerkingen

Optioneel, op folie plaatsen om model te voorkomen

Voedingswaarde-informatie:

Opbrengst: 4

Portiegrootte: 1

Hoeveelheid per portie:

Calorieën: 267Totaal vet: 20gVerzadigd vet: 7gTrans vet: 0gOnverzadigd vet: 12gLdl cholesterol: 56mgNatrium: 1101 mgKoolhydraten: 1gVezel: 0gSuiker: 0gEiwit: 19g

De voedingswaarde zal variëren en is een schatting

U kunt ook genieten van:

Als je van eenvoudige en gezonde grillrecepten houdt, bekijk dan deze eens:

Ben je klaar om deze fantastische alles-in-één in handen te krijgen electro lichte vuurstarter om uw grillen eenvoudiger en schoner te maken? Het werkt ook geweldig voor vuurkorven! Zei iemand s’mores? Koop er een HIER.

Bekijk hier ook andere HomeRight-projecten: HomeRechts homeright, homeright-projecten, diy-expertteam, homeright-team

gezonde recepten, glutenvrije recepten, schoon eten

Vergeet niet – Volgen Alleen het bos en Deel dit bericht naar Inspireren anderen:

FACEBOOK * INSTAGRAM * PINTEREST * RECEPTEN

heerlijke receptenLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here