Home Levensstijl De toekomst van sieraden, tien getalenteerde jonge ontwerpers om te volgen in 2024

De toekomst van sieraden, tien getalenteerde jonge ontwerpers om te volgen in 2024

0
De toekomst van sieraden, tien getalenteerde jonge ontwerpers om te volgen in 2024
Ben je nieuw bij sieraden ontwerp en op zoek naar inspiratie voor je volgende stuk? Of misschien bent u op zoek naar iemand die een ketting of ring kan maken die bij uw stijl previous. We hebben tien sieradenontwerpers gevonden waar je in 2024 op moet letten, need ze veroveren de industrie stormenderhand!

Anna Jodenbury

Anna Jodenbury is een in Groot-Brittannië gevestigde ontwerper die haar bedrijf Accomplished Works oprichtte na het afronden van haar studie aan de Universiteit van Oxford. Ze maakt sieraden die voornamelijk zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Haar stijl is uniek en bevat loops en stukken die met elkaar verweven zijn.

Martine Ali

Martine Ali is een ontwerper uit het hart van Brooklyn. Ze maakt prachtige en iconische kettingsieraden gemaakt van zilver, en haar stijl doet denken aan het grunge-tijdperk uit de jaren 90. Bovendien maakt Martine unisex-stukken die geliefd zijn bij de mode- en muziekindustrie.

Brooke Callahan

Brooke Callahan werd verliefd op het ontwerpen van sieraden nadat ze tijdens haar vakantie in Rome glazen bloemkralen zag. Ze maakt handgemaakte stukken die zijn geïnspireerd op accessoires uit de jaren 70. Brooke werkt samen met Italiaanse kunstenaars om haar te helpen tijdloze stukken te creëren die tienermeisjes aanspreken.

Als je op zoek bent naar dezelfde unieke stijlen die Callahan maakt, kijk dan eens naar de high 10 juwelierszaken in de VS om classic kettingen en armbanden te vinden die bij jouw stijl passen.

Anna Sheffield

Anna Sheffield is een sieradenontwerpster die gespecialiseerd is in hedendaagse stukken, met title verlovingsringen. Er wordt gezegd dat haar stijl een Artwork Deco-sfeer heeft. Bovendien gebruikt ze halfedelstenen in haar stukken, zoals regenboogmaanstenen, die haar ontwerpen een modernere uitstraling geven. Ze maakt sierlijke en omvangrijke stukken voor alle handvormen.

Erica Weiner

Erica Weiner is een voormalig modeontwerpster gevestigd in New York. Halverwege de jaren 2000 startte ze haar sieradenmerk met een collectie opnieuw passende kettingen en bedels. Haar sieradenontwerpen zijn handgemaakt door vrouwen. De ontwerpen van Weiner zijn zeldzame stukken in antieke stijl uit de 17e en 20e eeuw. Ze maakt prachtige oorbellen, ringen en kettingen met ingewikkelde particulars.

Jemma Wynne

Jemma Wynne is een sieradenontwerper uit New York. Op haar web site stelt Wynne dat ze haar merk heeft opgericht met de bedoeling luxe alledaagse stukken te creëren die de stijl van haar klanten weerspiegelen. unieke stijlen. Haar missie is het ontwerpen van fijne sieraden die vrouwen een verfijnde en gepolijste look geven.

Jennie Kwon

Jennie Kwon is een andere hedendaagse sieradenontwerper die gevestigd is in Los Angeles. Elk stuk dat ze ontwerpt is handgemaakt met ongelooflijke aandacht voor element. Kwons inspiratie komt voort uit de kunst en natuurlijke schoonheid waarmee ze wordt omringd. Bovendien zijn haar stenen uit ethische bronnen afkomstig en gebruikt ze fairmined en fairtrade goud.

Marie Lichtenberg

Marie Lichtenberg begon als redacteur bij het Franse Elle en bleef 12 jaar voor het tijdschrift werken. Ze besloot het bedrijf te verlaten en in plaats daarvan sieraden te gaan ontwerpen. Marie maakt prachtige, tijdloze medaillons gegraveerd met lieve woorden in het Engels of Frans.

Haar medaillons zijn het perfecte cadeau voor wie op zoek is naar sentimentele stukken of erfstukken. Deze medaillons zijn zorgvuldig ontworpen om lang mee te gaan, dankzij de mensen die haar ontwerpen met de hand maken.

Daniëlle Sherman

Danielle Sherman is niet nieuw in de kunst van het ontwerpen. Ze werkte samen met beroemde modeontwerpers, namelijk Alexander Wang en Edun. Daarnaast is Danielle medeoprichter van The Row, een merk dat sandalen en handtassen maakt.

Deze beroemde ontwerper wilde de naam Sherman Area, zoals haar grootouders hun kledingbedrijf in de jaren zestig noemden, nieuw leven inblazen. De collecties van Danielle omvatten zowel klassieke ringen als classic kettingen en armbanden.

Sapir Bachar

Sapir Bachar bracht haar vormingsjaren door als textielontwerper voor Proenza Schouler en Calvin Klein. Ze richtte haar merk op in 2019 en is nu een grote sieradenontwerpster die tussen Tel Aviv en New York werkt.

Bachar haalt inspiratie uit haar erfgoed om haar unieke stukken te creëren. Ze gebruikt voornamelijk sterling zilver om haar sieraden te maken, maar gebruikt ook andere materialen zoals leer, goud en halfedelstenen.

Het idee van Sapir is om stukken te creëren met een eeuwenoude esthetiek, maar met een moderne twist. Ze ontwikkelt haar ontwerpen door naar oude artefacten uit verschillende culturen te kijken om unieke en tijdloze stukken te creëren.

Laatste gedachten

Er zijn verschillende sieradenstijlen op de markt, maar de meeste volgen hetzelfde patroon. Dus als je op zoek bent naar kettingen, armbanden, oorbellen of ringen met een excentrieke uitstraling, dan wil je misschien de nieuwe stukken van deze ontwerpers in de gaten houden.

Elke sieradenontwerper maakt gebruik van de kunst uit verschillende tijdsperioden, zodat ze stukken kunnen creëren die aantrekkelijk zijn voor verschillende demografische groepen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here