Home Cultuur De laag uitgesneden blazer met krijtstreep van Beyoncé druipt van de diamanten

De laag uitgesneden blazer met krijtstreep van Beyoncé druipt van de diamanten

0
De laag uitgesneden blazer met krijtstreep van Beyoncé druipt van de diamanten


Toen Beyoncé bekende dat ze ‘Dat meisje’ was, bedoelde ze dat letterlijk. En hoewel ze die uitspraak voorafging met ‘Het zijn niet de diamanten of de parels’, bewees ze donderdag dat ze, zelfs terwijl ze een hoop strasssteentjes droeg, nog steeds dat meisje.

Op foto’s geplaatst op Instagram zonder bijschrift poseerde de zangeres in een Ermanno Scervino-pak met krijtstreep, dat ze afmaakte met een zachte Max Mara-jas. Het jasje en de broek met dubbele rij knopen waren gevoerd met strass-steentjes, waardoor het geheel van boardroom-chic naar volwaardig werd getild. Renaissance. Hoe statementmaken de op maat gemaakte stukken van Beyoncé ook waren, het viel echt op met haar assortiment verblindende accessoires.

Zij en styliste Shiona Turini maakten de look compleet met een geweven ‘Sardine’-tas van Bottega Veneta (uiteraard in zilver) en een verfraaide Dior-zonnebril. In haar diepe halslijn zaten een paar opvallende halskettingen met juwelen om de look af te ronden. Het leek ook alsof de zangeres een paar laagjes in haar nieuwe platinablonde kapsel hakte. Of ze ook doelde Renaissance redux of vakantiedressing, de look was een kleine verandering ten opzichte van haar meest recente ensembles.

Beyoncé is vers van de launch van Renaissance: een movie van Beyoncé die afgelopen vrijdag in de bioscoop te zien was. Voor de première van de movie in Londen toonde het icoon een lef Thom Browne-look en gleed later in een kroonluchter Balmain kleed je aan voor een afterparty.

Taylor Swift, die aanwezig was, uitte haar frustratie over de manier waarop zij en Beyoncé in een nieuwe movie met elkaar werden vergeleken interviewdoor te zeggen: “Het is duidelijk erg lucratief voor de media en de stan-cultuur om twee vrouwen tegen elkaar op te zetten, zelfs als de twee kunstenaars in kwestie weigeren deel te nemen aan die discussie.”

Eerder deze week ging Beyoncé ermee aan de slag Instagram om haar dankbaarheid uit te drukken voor de overweldigende respons die haar concertfilm ontving. “Ik heb praktisch geslapen tijdens de montage-, kleur- en mixsessies”, schreef ze. “De race tegen de klok ging door om deze movie zo snel uit te brengen. Maar het was alle moeite zo waard. Ik ben overweldigd door de uitstorting van liefde uit mijn Hive. En WAUW! Ik ben zo ontroerd en bemoedigd door de ongelooflijke recensies!!! Ik vind het geweldig om iedereen in de theaters gekleed in hun meest weelderige outfits te zien. De stomme uitdagingen gebeuren nog steeds, zelfs in het theater!! Jullie maken me kapot. Houd die energie alsjeblieft aan de gang.”LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here