Home Meubilair De beste methode voor het afdichten van geverfd meubilair die u moet proberen

De beste methode voor het afdichten van geverfd meubilair die u moet proberen

0
De beste methode voor het afdichten van geverfd meubilair die u moet proberen


Afdichten van geschilderde meubels en op zoek naar de beste toplaag voor geverfde meubelsof Hoe geschilderde meubels te verzegelen? Zoek niet verder: deze stap-voor-stap-tutorial met video begeleidt u er doorheen Hoe geschilderd hout te verzegelen met behulp van een sponsapplicator.

Dus je bent begonnen meubel schilderen en wil het weten Hoe geschilderde meubels te verzegelen? Raad eens? U bent hier op de juiste plek, need het is gemakkelijker dan u denkt. Dus wees gerust: als je je hersens pijnigt om erachter te komen wat er aan de hand is beste toplaag voor geverfde meubels of zelfs de beste blanke lak voor geverfd hout je kunt stoppen met je zorgen te maken. Wanneer u probeert uit te vinden wat de beste manier om geschilderde meubels te verzegelen Ik wed dat je wel eens over dingen hebt gehoord als veeg op poly over krijtverf of polycryl over verf. Misschien overweegt u het was om geverfde meubels te verzegelen. Cease daar en laat me delen wat volgens mij de beste methode is verzegelen van schildermeubels om je gerust te stellen. Gelakte meubelen verzegelen en op zoek naar de beste toplaag voor geverfde meubelen, of hoe geschilderde meubelen verzegelen? Zoek niet verder, deze stapsgewijze tutorial met video laat u zien hoe u geverfd hout kunt verzegelen met een sponsapplicator. meubelkit, toplaag voor geverfde meubels, blanke lak voor geverfd hout, krijtverf toplaag,

Openbaarmaking: deze verzegelde geschilderde meubelpost bevat voor uw gemak affiliatielinks. Klik hier voor mijn volledige openbaarmakingsbeleid.

meubels schilderen, blog over meubelschilderen, blogs over beschilderde meubels, technieken voor het schilderen van meubels

Eenvoudige leveringslijst voor het afdichten van geschilderd meubilair

Wat je nodig zult hebben

Hulpmiddelen

Verf

Uw blanke lak voor geverfd hout kiezen

Als het gaat om het kiezen van een transparante sealer voor geverfd hout de opties van wat beschikbaar is, kunnen eindeloos lijken. Om dit simpel te houden, zal ik de blanke lak van Dixie Belle in Satin End en Gator Cover gebruiken blanke lak over geverfd hout tafel. De blanke lakken van Dixie Belle zijn verkrijgbaar in een satijnen, platte (matte afwerking) en glanzende afwerking. U kunt al hun sealers en afwerkingen bekijken HIER. Wanneer geverfde meubels afdichten je hebt je nodig beschermende toplaag, een paar papieren borden, plastic lepels, een schone spaanborstel, een pluisvrije doek en mijn favoriete gele applicatorspons aller tijden. Je kunt deze sponzen krijgen HIER

Gelakte meubelen verzegelen en op zoek naar de beste toplaag voor geverfde meubelen, of hoe geschilderde meubelen verzegelen? Zoek niet verder, deze stapsgewijze tutorial met video laat u zien hoe u geverfd hout kunt verzegelen met een sponsapplicator. meubelkit, toplaag voor geverfde meubels, blanke lak voor geverfd hout, krijtverf toplaag,

Uw geverfde meubels voorbereiden op sealer

Voordat u uw blanke lak over geverfd hout meubelen kunt u het beste nog een keer met een pluisvrije doek (of kleefdoek) nabehandelen.

pluisvrije doek, geverfde meubelen afdichten en op zoek naar de beste toplaag voor geverfde meubelen, of hoe geverfde meubelen afdichten? Zoek niet verder, deze stapsgewijze tutorial met video laat u zien hoe u geverfd hout kunt verzegelen met een sponsapplicator. meubelkit, toplaag voor geverfde meubels, blanke lak voor geverfd hout, krijtverf toplaag,

Pak een pluisvrije doek en veeg het oppervlak af om er zeker van te zijn dat het stofvrij is. De doek verwijdert al het stof en zorgt ervoor dat u een schone, gladde afwerking krijgt. Makkelijk.

stof verwijderen, geverfde meubelen afdichten en op zoek naar de beste toplaag voor geverfde meubelen, of hoe geverfde meubelen afdichten? Zoek niet verder, deze stapsgewijze tutorial met video laat u zien hoe u geverfd hout kunt verzegelen met een sponsapplicator. meubelkit, toplaag voor geverfde meubels, blanke lak voor geverfd hout, krijtverf toplaag,

Een transparante sealer voor geverfd meubilair die water afstoot

Wat? Ja, dat lees je goed! Gator Cover is waterafstotend en ik gebruik het op het tafelblad. Deze tafel is voor mijn zoon van 7 jaar. Hij heeft een plek nodig waar hij kan werken aan zijn Lego- en bouwset en al het andere dat kleine jongens bouwen. Maar laten we eerlijk zijn: kinderen zijn vies! Ik wil er zeker van zijn dat als deze kleine vuiligheidjes een drankje in de speelruimte of bij deze tafel binnensluipen, dat de geschilderd tafelblad (of beter gezegd bevlekt) zullen worden beschermd tegen het morsen ervan en wat ze nog meer met zich meebrengen. Moeder-1, kinderen-0. Gator Cover is de perfecte duurzame afwerking voor dit geverfde en gebeitste meubelstuk.

Het zou ook geweldig zijn voor het afdichten van voorwerpen die veel worden bezocht, zoals keukenkastjes of een keukentafel.

gator hide, dixie belle, Gelakte meubelen afdichten en op zoek naar de beste toplaag voor geverfde meubelen, of hoe geschilderde meubelen afdichten? Zoek niet verder, deze stapsgewijze tutorial met video laat u zien hoe u geverfd hout kunt verzegelen met een sponsapplicator. meubelkit, toplaag voor geverfde meubels, blanke lak voor geverfd hout, krijtverf toplaag,

Schep wat Gator Cover op een papieren bord met een plastic vork. Ik bewaar alle mooie borden en bestek in mijn winkel, zoals je kunt zien 😉

blanke lak, geverfde meubelen afdichten en op zoek naar de beste toplaag voor geverfde meubelen, of hoe geschilderde meubelen afdichten? Zoek niet verder, deze stapsgewijze tutorial met video laat u zien hoe u geverfd hout kunt verzegelen met een sponsapplicator. meubelkit, toplaag voor geverfde meubels, blanke lak voor geverfd hout, krijtverf toplaag,

Geschilderd meubilair afdichten met een spons

Pak nu die gele spons waar ik zo dol op ben en maak de spons vochtig voordat je iets anders doet. Maak hem niet kletsnat of druipend, maar laat hem gewoon onder water lopen en knijp hem vervolgens uit, zodat hij vochtig is. Dep je vochtige spons op het bord om het schoon te krijgen meubelafdichtmiddel op de spons en veeg ermee over uw tafeloppervlak. Gebruik niet te veel, veeg niet zomaar alles af en sleep de sealer niet. (Maak je geen zorgen, ik zal je ook een video laten zien). Als u de spons gebruikt om uw geverfde meubelstuk af te dichten, voorkomt u zichtbare penseelstreken die u kunt krijgen als u met een borstel afdicht.

gele spons, geverfde meubelen afdichten en op zoek naar de beste aflak voor geverfde meubelen, of hoe geschilderde meubelen afdichten? Zoek niet verder, deze stapsgewijze tutorial met video laat u zien hoe u geverfd hout kunt verzegelen met een sponsapplicator. meubelkit, toplaag voor geverfde meubels, blanke lak voor geverfd hout, krijtverf toplaag,

Klik hier om dit bericht huge te zetten voor later.

Afdichten van geschilderde meubeltafelpoten

Nu je ziet hoe gemakkelijk het is om geverfde meubels op een vlak oppervlak te verzegelen, gaan we verder met een niet zo vlak oppervlak. De tafelpoten en schort. Voor het onderste gedeelte hiervan geschilderde tafel, Ik gebruik Dixie Belle blanke lak met een satijnen afwerking. Schep ook een beetje op een nieuw bord. Of gebruik dezelfde plaat, hoe dan ook, het zou goed moeten zijn.

dixie belle, blanke lak, Gelakte meubelen afdichten en op zoek naar de beste toplaag voor geverfde meubelen, of hoe geschilderde meubelen afdichten? Zoek niet verder, deze stapsgewijze tutorial met video laat u zien hoe u geverfd hout kunt verzegelen met een sponsapplicator. meubelkit, toplaag voor geverfde meubels, blanke lak voor geverfd hout, krijtverf toplaag,

Pak dat handige, dandy kleine gele sponsje weer en spons je blanke toplaag over je geschilderde meubelen.

Gelakte meubelen verzegelen en op zoek naar de beste toplaag voor geverfde meubelen, of hoe geschilderde meubelen verzegelen? Zoek niet verder, deze stapsgewijze tutorial met video laat u zien hoe u geverfd hout kunt verzegelen met een sponsapplicator. meubelkit, toplaag voor geverfde meubels, blanke lak voor geverfd hout, krijtverf toplaag,

Maar omdat er spleten en hoekjes en gaatjes in de benen zitten, zoals zoveel stukken geschilderde meubelen je wilt er zeker van zijn dat je geen opeenhoping in deze gebieden hebt. Gebruik een schone spaanborstel en ga over het geverfde oppervlak om ervoor te zorgen dat u eventuele opgehoopte transparante sealer wegveegt.

spaanborstel, geverfde meubelen afdichten en op zoek naar de beste aflak voor geverfde meubelen, of hoe geschilderde meubelen afdichten? Zoek niet verder, deze stapsgewijze tutorial met video laat u zien hoe u geverfd hout kunt verzegelen met een sponsapplicator. meubelkit, toplaag voor geverfde meubels, blanke lak voor geverfd hout, krijtverf toplaag,

Klik hier om dit bericht huge te zetten voor later

Video-tutorial voor het afdichten van geverfd meubilair

Om dit nog beter te maken, heb ik een video-tutorial samengesteld die je laat zien Hoe geschilderde meubels te verzegelen met behulp van de applicatorspons. Ik begeleid je door het hele proces, dus als je een visueel persoon bent, ga je gang en bekijk het eens.

dixie belle, dixie belle verf, krijtverf, minerale krijtverf, verf bestellen, dixie belle bestellen

Geverfd meubilair verzegeld ter bescherming

Voor een korte samenvatting: zorg er altijd voor dat u uw harde werk beschermt met de beste sealer. Breng uw sealer in een dunne laag aan over het gehele oppervlak van uw geverfde meubelstuk en zorg voor voldoende droogtijd tussen de lagen voor de beste bescherming en een onberispelijke afwerking. Hier is de afgewerkte geschilderde tafel die tot in de perfectie is verzegeld. De tutorial voor deze make-over kun je hier vinden: Hoe je een doe-het-zelf-houten tafel bouwt en prachtige groene lagen schildert!

geschilderde tafel, dixie belle, Gelakte meubelen afdichten en op zoek naar de beste aflak voor geverfde meubelen, of hoe geschilderde meubelen afdichten? Zoek niet verder, deze stapsgewijze tutorial met video laat u zien hoe u geverfd hout kunt verzegelen met een sponsapplicator. meubelkit, toplaag voor geverfde meubels, blanke lak voor geverfd hout, krijtverf toplaag,

Als je dit bericht leuk vindt, bekijk dan zeker alle suggestions en geheimen die iemand mij vertelde toen ik begon met het schilderen van meubels: Meubelgeheimen schilderen meubels schilderen, tips, hacks, geschilderde meubels, meubels schilderen, geheimen meubelschilderen

beschilderde meubels, meubels schilderen, tutorials over beschilderde meubels, blog over beschilderde meubels, meubels verven, beschilderde meubels voor en na, make-over beschilderde meubels

Vergeet niet – Volgen Alleen het bos en Deel dit bericht naar Inspireren anderen:

FACEBOOK * INSTAGRAM * PINTEREST

Gelakte meubelen verzegelen en op zoek naar de beste toplaag voor geverfde meubelen, of hoe geschilderde meubelen verzegelen? Zoek niet verder, deze stapsgewijze tutorial met video laat u zien hoe u geverfd hout kunt verzegelen met een sponsapplicator. meubelkit, toplaag voor geverfde meubels, blanke lak voor geverfd hout, krijtverf toplaag

Gelakte meubelen verzegelen en op zoek naar de beste toplaag voor geverfde meubelen, of hoe geschilderde meubelen verzegelen? Zoek niet verder, deze stapsgewijze tutorial met video laat u zien hoe u geverfd hout kunt verzegelen met een sponsapplicator. meubelkit, toplaag voor geverfde meubels, blanke lak voor geverfd hout, krijtverf toplaagLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here