Home Domotica De Beats Powerbeats Professional zijn momenteel tegen de laagste prijs

De Beats Powerbeats Professional zijn momenteel tegen de laagste prijs

0
De Beats Powerbeats Professional zijn momenteel tegen de laagste prijs


We kunnen een commissie verdienen through hyperlinks op deze pagina.

Credit score: productafbeeldingen met dank aan Woot.


De Beats Powerbeats Professional wordt beschouwd als een van de beste oordopjes voor degenen die actief blijven en het vertrouwen van een veilige pasvorm willen. Tot zondag 10 december kun je ze krijgen voor de laagste prijs sinds hun launch, na een korting van 48%, momenteel bij $ 129,95 (oorspronkelijk $ 249,95). Woot verzendt alleen naar de 48 aangrenzende staten in de VS. Als je Amazon Prime hebt, krijg je free of charge verzending; anders kost het $ 6 om te verzenden.

Ideaal voor wie graag buiten actief blijft

De Beats Powerbeats Professional bestaan ​​al sinds 2019 en zijn de belangrijkste trainingsoordopjes van Beats by Dr. Dre. Ze staan ​​al jaren hoog aangeschreven omdat ze de simpele dingen die je wilt in workout-oordopjes goed krijgen: een goede pasvorm, eenvoudige bediening en goed geluid. De pasvorm is in hoge mate aanpasbaar, zodat hij in de meeste oren previous; ze hebben verstelbare oordopjes die in vier maten verkrijgbaar zijn, evenals oorhaken die het oor stevig vastgrijpen om te voorkomen dat ze eraf vallen tijdens intensieve trainingen. Ze zijn zweet- en waterbestendig met een IPX4-classificatie, wat betekent dat ze zullen overleven zolang je ze niet onder water dompelt of in de gootsteen legt.

De bediening is ook eenvoudig, waarbij de linker- en rechterkant hun opdrachten weerspiegelen. Het heeft ook een sensordetectiefunctie die muziek begint af te spelen wanneer je de oordopjes opzet. U krijgt negen uur batterijduur na één keer opladen en nog eens 24 uur through de oplaadcassette. En ja, je kunt bellen omdat hij ook een microfoon heeft. Houd er rekening mee dat deze oordopjes geen ruisonderdrukking hebben, maar wel de natuurlijke geluidsisolatie hebben die wordt geleverd met een veilige in-ear-afdichting. U kunt het volledige “uitstekend” lezen PCMag-recensie hier.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here