Home Verbouwing CRD’s 12 stappen pre-constructie verhuischecklist

CRD’s 12 stappen pre-constructie verhuischecklist

0
CRD’s 12 stappen pre-constructie verhuischecklist


AdobeStock_458057874-1

Ik weet wat je denkt, en voordat je je door het getal 12 laat intimideren: weet dat veel van deze stappen met elkaar verbonden zijn en als één zullen aanvoelen. Over een paar weken is het ook allemaal voorbij! Het verlaten van uw oude ruimtes is de laatste stap voordat ons group uw dromen gaat waarmaken.

We zijn op dit second allemaal een paar keer in ons leven verhuisd. Of het nu ging om studeren, intrekken bij huisgenoten als je aan je carrière begint, of intrekken bij je companion. Verhuizen voelt niet meer nieuw en hopelijk heb je het gevoel dat je het onder de knie hebt. We hebben allemaal onze processen en manieren waarop we het inpakken, schoonmaken en vervoeren bestellen. Verhuizen vóór een verbouwing is echter een beetje anders. Deze keer verlaat u uw ruimte, voor slechts een korte periode, en keert u er deze keer weer terug in. Deze keer zal de ruimte er veel beter uitzien en functioneren.

Wanneer u een nieuwe woning betrekt, heeft u dat al eerder gezien en kunt u anticiperen op hoe uw verhuizing zal verlopen en hoe uw spullen er in die ruimte uit zullen zien. Bij een verbouwing vertrouwt u op het vertrouwen van uw ontwerper en op sommige 3D-resultaten.

We spraken met onze projectmanagers over hoe zij hun klanten voorbereiden op een verhuizing voorafgaand aan de bouw. ​​Hieronder vindt u alle particulars die zij met ons hebben gedeeld (en een printbare versie helemaal aan het einde).

1. Zoek een kortetermijnhuur en een opslagruimte

Kortetermijnverhuur kan duur zijn. We raden u aan uw zoekopdracht te starten door eerst naar ouders, familieleden of goede vrienden te kijken. We hadden zelfs klanten die tijdens hun verbouwing in het huis van hun buren konden verblijven, aangezien de buren vier maanden per jaar in een andere staat doorbrachten.

Als laatste redmiddel kunt u overwegen om een ​​appartement onder te verhuren, of ergens een huurcontract voor zes maanden te ondertekenen als u een huislift of een uitbouw op de tweede verdieping neemt.

2. Plan het ‘hoe’ (dozen zoeken, verhuizers inhuren, een vrachtwagen reserveren)

Hoe regelt u uw verhuizing? Om in te pakken heb je dozen nodig. Koop je ze nieuw of probeer je ze op de markt, lokale buurtgroepen of supermarkten te kopen? Vervolgens moet u plannen hoe deze dozen worden verplaatst. je kunt verhuizers inhuren, het zelf doen, of misschien je tieners en hun vrienden in pizza betalen in ruil voor wat licht werk. Hopelijk heeft u een groot voertuig of moet u misschien een vrachtwagen of opslagcontainer huren om voor een paar maanden te worden vervoerd.

AdobeStock_225174742-1

3. Maak een meubel guidelines (wat u moet bewaren en wat u moet verkopen)

Deze taak kan zowel spannend als uitdagend zijn. Vereenvoudig uw verhuizing door grotere objects die u niet langer in uw nieuwe ruimte wilt hebben, los te laten. Misschien is het de perfecte gelegenheid om die financial institution met de krassen van de kat of de eettafel met hittevlekken een improve te geven.

We zien meestal een combine van sommige klanten die al hun oude meubels behouden als ze al stukken hebben waar ze van houden, of als ze ervoor kiezen om helemaal opnieuw te beginnen met nieuwe investeringsstukken die hun nieuwe kelder of primaire suite zullen aanvullen.

Start met een stuk papier en loop elke kamer door met het labelen van de meubels die je bewaart of verkoopt. Nadat je klaar bent, podium, fotografeer en publish!

4. Stel een finances huge voor uw meubilair na de renovatie

Nu u een duidelijk idee heeft van de objects die u gaat verkopen of doneren, is het tijd om na te denken over wat u moet vervangen. Hoewel dit geen onmiddellijke taak hoeft te zijn, is het belangrijk om in gedachten te houden dat veel woninginrichtingsbedrijven langere doorlooptijden hebben, vooral voor op maat gemaakte bestellingen. Het is een goed idee om te beginnen met inschatten hoeveel u bereid bent te investeren in het inrichten en inrichten van uw nieuwe ruimte.

5. Ruim de rommel op terwijl je alle niet-essentiële zaken inpakt

Terwijl je begint met het inpakken van alle dingen die je niet dagelijks gebruikt, kun je ook opruimen. maak een donatiestapel en een afvalstapel en wees niet bang om genereus te zijn! Ongebruikte spullen achterlaten is moeilijk maar ook zo bevrijdend! Stel je een nieuw huis voor dat er schoon en opgeruimd uitziet en aanvoelt.

6. Donatie en/of dumprun

Alle niet-essentiële zaken zijn ingepakt! Hopelijk blijven er alleen wat kleding, toiletartikelen en een paar borden en kookgerei uit de dozen. Je hebt je afvalstapel en je donatiestapel en woah! Ze zien er allebei bergachtig uit! Mogelijk moet u een dumprun plannen! Op een aparte dag moet u ook van plan zijn om naar uw plaatselijke donatiecentrum te gaan. Hopelijk woon je niet in de Ballard-buurt, need als je dat wel doet, kan de donatielijn voor goede wil door de straat lopen. Hiervoor raden wij zeker aan om vooruit te plannen!

AdobeStock_422810807-1-1

7. Verplaats niet-essentiële spullen naar opslag

Om de verhuizing minder intensief te maken, adviseren wij u de verhuizing over meerdere dagen te verdelen. Op dit punt moet u uw niet-essentiële spullen achter in uw opslagruimte plaatsen. Als u uw spullen voor korte termijn verhuurt, kunt u deze tijd gebruiken om erachter te komen waar u uw spullen gaat opslaan.

8. Als je een tuin hebt, verplaats de planten die je wilt beschermen dan naar een veilige plek in je tuin waar grote machines niet kunnen komen.

Doorgaans adviseren wij alle klanten om tuinplanten op minstens 1,80 meter afstand van het huis te verplaatsen, zodat er ruimte is voor machines en onderaannemers om zich door het gebouw te verplaatsen. Als u een opgraving, een huislift of een toevoeging aan een tweede verdieping uitvoert, zijn er zware machines bij betrokken. Het grootste deel van de tuin rondom uw huis wordt afgevlakt en ontdaan van al het groen. U kunt zich van tevoren voorbereiden door uw projectmanager tijdens uw subwandeling of pre-con-bijeenkomst te vragen welke planten u moet beschermen of verplaatsen. Op dit punt zou je ze allemaal moeten laten verplaatsen.

9. Pauzeer hulpprogramma’s zoals afval, recycling en wifi.

Je bent er niet bij, dus je hoeft niet te blijven betalen! Neem contact op met uw internet-, afval- en recyclingproviders en laat ze allemaal pauzeren of uitschakelen totdat u teruggaat. Ons group zal bij de sloop gebruik maken van onze eigen afval- en recyclingdiensten.

AdobeStock_282816169-1

10. Stuur uw publish door

Bijna tot het einde! Als je tot nu toe hebt gelezen: gefeliciteerd met je grondige en georganiseerde persoon! On-line of op het postkantoor kunt u al uw nieuwe publish doorsturen naar uw tijdelijke adres, of deze in de wacht zetten en wekelijks ophalen. U kunt er zelfs voor kiezen om een ​​tijdelijke postbus aan te schaffen.

11. Pak de relaxation van uw bezittingen in en verplaats ze naar de aangewezen plaatsen (opslag of tijdelijke verhuur)

De laatste ritten naar de nieuwe plek of opslagruimte vinden nu plaats. Na deze stap raden we je ten zeerste aan om jezelf te trakteren op je favoriete restaurant, need wauw! Je hebt het verdiend!

12. Maak sleutelkopieën voor uw aannemer

Tijdens de Pre-con assembly, die ongeveer een week vóór de begin van de productie zal plaatsvinden, dient u sleutelkopieën te laten maken voor uw aannemer. Ze zullen waarschijnlijk een sleutelkastje op de locatie achterlaten zodat hun hoofdtimmerlieden, veldondersteuning en onderaannemers toegang kunnen krijgen tot het huis.

3, 2, 1, pak!

Houd er rekening mee dat niet voor elk mission u moet verhuizen. projecten waarbij u ergens anders moet gaan wonen, zijn onder meer: ​​het verbouwen van uw enige badkamer, het uitgraven van kelders, huisliften, toevoegingen aan de tweede verdieping of verbouwingen van het hele huis. Wilt u meer weten, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here