Home Reis Beste reisverzekeringsmaatschappijen in 2023 (recensies en suggestions)

Beste reisverzekeringsmaatschappijen in 2023 (recensies en suggestions)

0
Beste reisverzekeringsmaatschappijen in 2023 (recensies en suggestions)


Beste reisverzekeringsopties
Ideas voor reisverzekeringen
Veiligheidstips voor reizen

Het kiezen van een reisverzekering kan een zeer verwarrend onderdeel zijn van het plannen van uw internationale reis. Is het de kosten waard? Welke verzekeraars bieden de beste dekking?

Het afsluiten van een reisverzekering is een uiterst belangrijk onderdeel van het plannen van een reis naar het buitenland. Veel reguliere zorgverzekeraars vergoeden niet veel als je op reis gaat. Dit betekent dat u een speciaal reisverzekeringsplan moet aanschaffen.

Reisverzekeringen kunnen een combinatie van medische noodgevallen, ongevallen, diefstal van persoonlijke eigendommen, ziekte en zelfs reisannuleringen of -onderbrekingen dekken. Het is gewoon een slimme optie als je dat wilt reis veilig de laatste tijd.

Maar het beste is dat fatsoenlijke plannen slechts een paar greenback per dag kunnen kosten.

Na 10 jaar reizen heb ik nogal wat incidenten meegemaakt onderweg (knokkelkoorts, een gestolen digicam, telefoon, enz.). Ik reis dus nooit zonder verzekering om me tegen deze onverwachte situaties te beschermen.

Mijn doel met deze reisverzekeringsgids is om je te helpen de overweldigende keuzes die er zijn te beperken – en een goede reisverzekering te kiezen, of je nu voor 2 weken of 6 maanden reist.

Soorten reisverzekeringen

Er zijn een paar verschillende soorten reisverzekeringen, en sommige plannen dekken meer dan andere.

Voordat u een plan kiest, moet u uzelf een paar vragen stellen. Bent u een kortetermijnreiziger en gaat u een week of twee weg? Of bent u een langetermijnreiziger die voor 6 maanden of langer vertrekt?

Heeft u veel dure foto-/computerapparatuur bij u, of niet?

Biedt uw huidige zorgverzekering dekking in het buitenland? Hoeveel zal het dekken? Inclusief medische evacuatie? Heeft u reeds bestaande aandoeningen?

Ben jij het kind persoon dat inns/vluchten/activiteiten vooraf boekt? Of kiest u er gewoon voor en betaalt u voor deze diensten terwijl u ze gebruikt? Bent u bang dat uw reis wordt geannuleerd?

Medische reisverzekering is dekking voor ongevallen, verwondingen, ziekte of ziekenhuisbezoeken terwijl u niet thuis bent.

Medische evacuatieverzekering is dekking voor noodvervoer (vaak per vliegtuig) naar een groot ziekenhuis voor een betere behandeling.

Reisannuleringsverzekering is dekking voor onverwachte onderbrekingen in uw reisplannen.

Bagage-/eigendomsverzekering is dekking voor diefstal of schade aan uw uitrusting tijdens het reizen.

Reisveiligheid
Veilig blijven tijdens het reizen

Beste reisverzekeringsopties in 2023

Kortlopende reisverzekering

Veiligheidsvleugel

Veiligheidsvleugel

Veiligheidsvleugel is een fantastische budgetreisverzekeringsoptie voor reizigers. Ze bieden de flexibiliteit om een ​​plan aan te schaffen voor of nadat uw reis al is begonnen. Plannen beginnen bij slechts $ 40 per maand, en ze omvatten ook diefstal van persoonlijke eigendommen!

Een ander groot voordeel is dat ze ook dekking kunnen bieden voor u in uw thuisland, of voor een form ten laste dat met u meereist. Wat leuk is voor digitale nomaden en gezinnen reizen met kinderen.

Pluspunten

 • Beleid op korte of lange termijn
 • Zeer betaalbare abonnementen
 • Dekt mensen tot 69 jaar oud
 • Dekt COVID-19
 • Dekt kinderen free of charge
 • On-line declare indienen

Nadelen

 • Basisdekking voor noodgevallen
 • Beperkte dekking voor persoonlijke bezittingen
 • Beperkte dekking voor avontuurlijke activiteiten
 • Dekt alleen reisonderbrekingen
 • $ 250 aftrekbaar

Wereld Nomaden

Wereldnomadenverzekering

World Nomads is gespecialiseerd in kortetermijnreisdekking, inclusief diefstal, en is erg populair onder reizigers. Ik heb ze jarenlang gebruikt voordat ik besloot om in plaats daarvan een langdurige expat-verzekering af te sluiten.

Verzekering kopen bij Wereld Nomaden voor uw volgende vakantie is snel en eenvoudig. U kunt zelfs met weinig voorafgaande kennisgeving een abonnement aanschaffen. U kunt de dekking ook overal on-line uitbreiden.

Gezondheidszorgdekking wereldwijd: Ja.
Dekking thuis: Nee.
Medische evacuatie: Ja.
Annulering van de reis: Ja.
Diefstal-/schadeverzekering: Ja. ($500 per artikellimiet)

Langdurige verzekering voor digitale nomaden en expats

Omdat ik een digitale nomade ben en voor mijn werk met duizenden {dollars} aan camera-apparatuur reis, heb ik een reisverzekeringsmentaliteit voor de lange termijn. Ik gebruik een speciale ziektekostenverzekering voor expats, gecombineerd met een uitrustingsbeleid voor professionele fotografen.

Deze combine is ​​duurder dan een World Nomads Coverage, maar werkt het beste voor mijn lange termijn reislevensstijl.

IMG Globaal

Dit plan is gespecialiseerd in wereldwijde medische dekking op lange termijn, maar dekt geen diefstal of reisannulering. Dekking binnen de Verenigde Staten is inbegrepen, maar om in aanmerking te komen moet u minimaal zes maanden van het jaar in het buitenland verblijven. U kunt een eigen risico kiezen van $ 250 – $ 10.000.

Gezondheidszorgdekking wereldwijd: Ja.
Dekking thuis: Ja.
Medische evacuatie: Ja.
Annulering van de reis: Nee.
Diefstal-/schadeverzekering: Nee.
Voorbeeld citaat: World Gold (polis van 1 jaar) = $74/maand met een eigen risico van $1000

HTH Wereldwijd

Volledige internationale ziektekostenverzekering, inclusief de Verenigde Staten. Er zijn geen beperkingen voor hoe lang u in de VS bent. Eigen risico wordt kwijtgescholden bij reguliere dokterscontroles. Uitstekende verzekering, maar prijzig. Sherry van OttsWorld.com is een tevreden klant.

Gezondheidszorgdekking wereldwijd: Ja.
Dekking thuis: Ja.
Medische evacuatie: Ja.
Annulering van de reis: Nee.
Diefstal-/schadeverzekering: Nee.
Voorbeeld citaat: World Citizen (polis van 1 jaar) = $ 269/maand met een eigen risico van $ 1000

Meer verzekeringsopties

Uw huidige zorgverzekering

Heeft u al een reguliere zorgverzekering in uw thuisland? Controleer of ze internationaal dekking bieden. Als ze dat doen, heb je misschien niets anders nodig.

Huiseigenaren of huurdersverzekering

Uw huiseigenaren- of huurdersverzekering dekt mogelijk uw bezittingen ook als u in het buitenland reist. Bel ze op om de particulars te verifiëren.

Creditcardreisverzekering

Veel creditcards voor reizen omvatten vaak een basisreis-, diefstal- en zelfs autoverzekering (wat geweldig is voor auto huren in het buitenland). Bel uw kaartmaatschappij voor meer informatie over wat er precies gedekt is (of niet).

Heeft u een reisverzekering nodig?

Reizen in IJsland
IJsland verkennen

Dit is de vraag van een miljoen greenback – en uiteindelijk een persoonlijke beslissing. Ik heb veel mensen ontmoet die zonder reisverzekering reizen en ik heb overwogen hetzelfde te doen.

Maar na ruim tien jaar voortdurend reizen, horrorverhalen van andere reizigers gehoord te hebben en zelf in een aantal gevaarlijke situaties terechtgekomen te zijn – als iemand naar mijn mening over dit onderwerp vraagt, antwoord ik met:

JA. Iedereen zou tijdens het reizen een ziektekosten-/eigendomsverzekering moeten hebben.

Waarom? Omdat er dingen gebeuren. Of je dat nu denkt of niet. Ondanks je beste plannen en preventieve maatregelen. Natuurlijk, als je je enkel verstuikt, is dat misschien geen probleem.

Maar wat als uw blindedarm barst? Of crasht uw bus? Of loopt u een dodelijke ziekte op? Of medische evacuatie nodig nadat u uw been heeft gebroken?

Deze dingen gebeuren zeker van tijd tot tijd met reizigers, en kunnen u tientallen (of honderd) duizenden {dollars} kosten. Zonder verzekering ben je genaaid!

Mijn aanbeveling is gebaseerd op het luisteren naar talloze rampverhalen uit de eerste hand van andere reizigers, evenals op mijn eigen persoonlijke ervaringen.

Voorbeelden uit het echte leven

Ik ken een vrouw die door Costa Rica reisde en van een ladder viel en haar arm verbrijzelde. Ze had geen ziektekostenverzekering, kreeg een vreselijke behandeling in het plaatselijke ziekenhuis en werd daar feitelijk gegijzeld totdat ze de ENORME medische rekening kon betalen.

Een andere persoon die ik ken, verloor alles waarmee hij reisde toen er werd ingebroken in zijn afgesloten pension in Ecuador. Zonder een persoonlijke eigendomsverzekering zou hij duizenden {dollars} hebben moeten uitgeven aan het vervangen van al zijn spullen.

Een andere vriend liep een vleesetende parasiet op tijdens een trektocht door de jungle van Peru. Hij had maandenlange behandeling nodig van gespecialiseerde artsen en een medische evacuatievlucht terug naar de Verenigde Staten.

Dit zijn allemaal mensen die ik persoonlijk ken.

Een verzekeringsclaim indienen

Verzekeringsmaatschappijen staan ​​erom bekend dat ze proberen te voorkomen dat claims worden uitbetaald. Het indienen van een declare kan wat werk van uw kant vergen, afhankelijk van de situatie. Hier zijn een paar suggestions om betaald te krijgen through een reisverzekering:

 • Als u problemen ondervindt bij het indienen van een declare, werk dan altijd omhoog op de bedrijfsladder. Praat met een toezichthouder. Ga dan in gesprek met de leidinggevende van de toezichthouder. Maak indien nodig uw claimproblemen openbaar through sociale media.
 • Neem gesprekken op. Vertel aan het start van elk telefoongesprek aan de andere partij dat u het gesprek opneemt, zodat er later geen misverstanden kunnen ontstaan.
 • Wanneer u een politierapport van welke aard dan ook indient, houd het verhaal dan simpel. Hoe langer en diepgaander het rapport, hoe gemakkelijker het voor verzekeringsmaatschappijen is om een ​​maas in de moist te vinden om uw declare te weigeren.
Verzekering voor digitale nomaden
Leven als digitale nomaden in Italië

Aanvullende reisverzekeringstips

 • Lees eerst de kleine lettertjes! Weet waarvoor u verzekerd bent. Sommige polissen dekken bijvoorbeeld geen excessive sporten of diefstal van onbeheerde spullen.
 • Maak foto’s of een video van al uw reisuitrusting met een datumstempel.
 • Bewaar PDF-kopieën van alle aankopen van reisuitrusting en ziekenhuisbonnen. Bewaar ook de originelen.
 • Noteer serienummers, polisnummers en contactgegevens van de verzekering.
 • Bewaar deze informatie on-line op een veilige, gemakkelijk toegankelijke plaats. ik gebruik Evernote. Een andere goede optie is Dropbox of Google Drive.
 • Doe onmiddellijk aangifte bij de politie na diefstal of een ongeval tijdens het reizen.

Niemand denkt graag aan diefstal of letsel als ze op vakantie zijn, maar de dreiging is reëel en zonder een goede reisverzekering kan een onverwacht incident de relaxation van je jaar verpesten. Reis nooit zonder! ★


Geniet van dit artikel? Speld het!

Beste reisverzekering voor reizigers en digitale nomaden. Bescherm uzelf tegen letsel, ziekte en diefstal in het buitenland.

LEES MEER REISVEILIGHEIDTIPS

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn gids voor de beste reisverzekeringsopties voor reizigers. Hopelijk vond je het nuttig. Hier zijn nog een paar artikelen die reislust opwekken en die ik je aanbeveel om hierna te lezen:


Heeft u vragen over het afsluiten van een reisverzekering? Hoe zit het met andere suggesties? Neem deel aan het gesprek Fb, Instagramof Twitteren delen!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here