Home Meubilair 8 eettafels voor kleine ruimtes

8 eettafels voor kleine ruimtes

0
8 eettafels voor kleine ruimtes


Voor mensen die in kleine ruimtes wonen, kan het moeilijk zijn om een ​​eettafel te vinden die als functioneel meubelstuk dient, zonder dat dit ten koste gaat van de stijl. Als dit bij jou het geval is, ben je niet de enige. Als we in kleine ruimtes wonen, zijn onze eettafels immers vaak doe-het-allemaal-stukken die gedurende de dag transformeren om te dienen als een ruimte om te eten, werken en entertainen.


Daarom hebben we een lijst samengesteld met eettafels voor kleine ruimtes, een selectie tafels die niet alleen compact zijn, maar ook zijn vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Of u nu een gezellig ontbijthoekje inricht, een klein appartement, of uw eetruimte wilt maximaliseren, lees verder voor handgemaakte eettafels waardoor elke vierkante meter telt.

Klassieke Shaker vierkante eettafel

Klassieke Shaker vierkante eettafel
De perfecte combine van tijdloos design en moderne functionaliteit, de Klassieke Shaker vierkante eettafel biedt een compacte maar stijlvolle eetoplossing die geen concessies doet aan de kwaliteit.


Het vierkante blad en de klassieke, faucets toelopende poten van de tafel creëren een slank profiel dat gemakkelijk in kleine ruimtes previous. Het minimalistische ontwerp zorgt ervoor dat het meubelstuk previous bij een verscheidenheid aan interieurstijlen, van traditioneel tot eigentijds.

Laat blad tafel vallen

bladerdeeg tafel

Ontworpen met ruimte en stijl in gedachten, de Laat blad tafel vallen is het beste van twee werelden: compact en toch geschikt voor een groot publiek. Volledig uitgeschoven biedt de tafel voldoende ruimte voor familiebijeenkomsten en grote diners. Maar zodra het feest voorbij is, kunnen de elf centimeter grote bladeren gemakkelijk worden neergeklapt, waardoor het stuk wordt getransformeerd in een compacte tafel die precies in kleine ruimtes previous.


Vermont moderne ronde eettafel op voetstuk

Vermont moderne ronde eettafel op voetstuk

De Vermont moderne ronde aanschuiftafel op voetstuk is de belichaming van vorm en functie, waardoor het de ideale keuze is voor kleine en grote ruimtes. Het eigentijdse ontwerp, met een strakke voetstukbasis, wordt aangevuld door de natuurlijke schoonheid van de handgemaakte massief houten constructie.

Het echte genie ligt echter in het uitbreidingsmechanisme. De tafel zorgt voor een soepele bediening bij het plaatsen of verwijderen van de verlengbladen, waardoor hij veelzijdig genoeg is om verschillende aantallen gasten te ontvangen. Of u nu een intiem diner of een grotere bijeenkomst organiseert, de verlengbladen van de tafel bieden de flexibiliteit om zich aan te passen aan de behoeften van uw gezelschap.


Klassieke Shaker-verlengingseettafel

klassieke shaker-verlengingseettafel


Verbeter uw eetervaring met de Klassieke Shaker-verlengingseettafel. De perfecte combine van tijdloze elegantie en moderne functionaliteit, de strakke, rechte lijnen en faucets toelopende poten van de tafel zorgen ervoor dat hij naadloos in elke omgeving previous, terwijl de mogelijkheid om hem zelf op te bergen een gemakkelijke accommodatie voor gasten mogelijk maakt.

Vermont Shaker Harvest-verlengingseettafel

vermont shaker oogst aanschuiftafel

Voor een tafel die traditionele elegantie en moderne functionaliteit combineert, bekijk de Vermont Shaker Harvest-verlengingseettafel. Het op maat gemaakte rechthoekige massieve blad, de uiteinden van de broodplank en de faucets toelopende poten creëren een klassieke uitstraling, terwijl de verlengbladen hem tot een praktische keuze maken voor kleine ruimtes.


Audrey ronde eettafel

Audrey ronde eettafel


Stap in de toekomst van dineren in kleine ruimtes met de Audrey ronde eettafel. De tafel heeft elegante lijnen, een dynamische schraagbasis en een zelfopbergend vlinderbladmechanisme dat gemakkelijk additional zitplaatsen creëert. De tafel is verkrijgbaar in verschillende houtafwerkingen en is zowel zeer veelzijdig als aanpasbaar, eigenschappen waar u op moet letten bij het inrichten van kleine ruimtes.


Cabriole eettafel met dubbel voetstuk

Cabriole eettafel met dubbel voetstuk


Een ronde bewerking van de klassieke klauwpoottafel, de Cabriole eettafel met dubbel voetstuk geeft een eigentijdse draai aan een klassieker. De stevige dubbele ladeblokken bieden voldoende beenruimte, terwijl de uitbreidingsfunctie het mogelijk maakt om gemakkelijk additional gasten te huisvesten.


Hampton aanschuiftafel met gesplitst voetstuk

Hampton aanschuiftafel met gesplitst voetstuk


Ontworpen om een ​​veelzijdige toevoeging aan elke ruimte te zijn, het ultra-stevige Hampton aanschuiftafel met gesplitst voetstuk is een uitstekende keuze voor kleinere ruimtes. Met de mogelijkheid om een ​​rond of vierkant blad in 5 verschillende maten te kiezen, is het eenvoudig om deze tafel aan te passen aan jouw behoeften en ruimtebeperkingen. Bovendien maakt de verlengingsfunctie van de tafel het gemakkelijk om additional gasten te ontvangen.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk al onze eettafels En uitbreidingen tafels.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here