Home Cultuur Victoria en David Beckham matchen met Barack Obama in powerpakken

Victoria en David Beckham matchen met Barack Obama in powerpakken

0
Victoria en David Beckham matchen met Barack Obama in powerpakken


De ‘speciale relatie’, zoals Winston Churchill het ooit noemde, tussen de Verenigde Staten en Groot-Brittannië bereikte donderdag een nieuw hoogtepunt. Victoria en David Beckham brachten hun jongste kinderen (en hun beste powerlooks) mee om de Amerikaanse politieke royalty te begroeten. De iconen van de popcultuur vermengden zich met voormalig president Barack Obama ter ondersteuning van zijn non-profitorganisatie, The Obama Basis.

Posh en Becks, vergezeld door hun kinderen Harper, 12, en Cruz, 18, deelden allebei lieve kiekjes uit hun tijd met de voormalige president op Instagram. Victoria zag eruit alsof ze dichtgeknoopt was in een zwart pak met een satijnen rand, vermoedelijk uit haar lijn, terwijl David zijn koers volgde in een zwarte blazer en een blauwe knoopsluiting. Harper en Cruz leken veel casualer dan hun stijlvolle ouders, respectievelijk gekleed in een spijkerbroek met hoge taille en een zwart sweatshirt.

Per De Obama-stichting, hun missie is om “mensen te inspireren om actie te ondernemen, hen in staat te stellen hun wereld te veranderen en hen te verbinden zodat ze samen meer kunnen bereiken.” Victoria dacht later na over de ervaring van de ontmoeting met Obama en ondertekende mede de inspanningen van de organisatie Instagram.

“Het is een eer om Barack Obama te verwelkomen en te ontvangen ter ondersteuning van het ongelooflijke werk dat de Obama Basis doet om de volgende generatie leiders over de hele wereld te versterken”, schreef de modeontwerper. “Bedankt voor alles wat je doet om jonge levens te veranderen en gemeenschappen te verbeteren. Dank u wel, mijnheer de president.”

David herhaalde de gevoelens van zijn vrouw Instagramwaarbij hij de voormalige president een ‘torenhoog voorbeeld van gratie en nederigheid’ noemde, en eraan toevoegde: ‘Het was een voorrecht om u met zoveel passie en overtuiging te horen spreken.’

Dit is niet de eerste keer dat Obama en de voetbalster elkaar kruisen. Voordat David zich terugtrok uit de sport, waren hij en zijn LA Galaxy-teamgenoten bezocht het Witte Huis voor een foto-op met de toenmalige president (die toevallig een niet zo subtiele foto maakte van Davids activiteiten buiten het veld).

“Ik heb het David moeilijk gemaakt, ik zei dat de helft van zijn teamgenoten zijn kinderen zouden kunnen zijn”, grapte Obama over de toen 37-jarige. “We worden oud, David. Hoewel jij het beter volhoudt dan ik. Hij is stoer. Het is een zeldzame man die zo stoer kan zijn op het veld en zijn eigen ondergoedlijn heeft. David Beckham is die man.”LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here