Home Levensstijl Reist u deze zomer naar Europa? Hier is je overlevingsgids

Reist u deze zomer naar Europa? Hier is je overlevingsgids

0
Reist u deze zomer naar Europa?  Hier is je overlevingsgids


Als je in de zomer naar Europa reist, is het internet alsof je je Pinterest-bord in realtime tot leven ziet komen. Het is de beste tijd van het jaar om te bezoeken, maar daardoor ook de drukste. Het weer is heat en zonnig, de dagen zijn lang en gevuld met Aperol Spritz (wie zou daar over kunnen klagen?). Maar voor reizigers die voor het eerst naar Europa reizen, kan het een beetje overweldigend zijn om te weten wat ze van je avontuur kunnen verwachten. Dus als het je eerste keer naar Europa is, dan is hier onze zomeroverlevingsgids.

Solo_Female_Travel_Blog

Vooruit plannen (zoals nu)

De zomer is het hoogseizoen voor toeristen in Europa, wat betekent dat populaire bestemmingen druk kunnen worden en de prijzen hoger kunnen zijn dan in andere periodes van het jaar. Om lange rijen en uitverkochte attracties te voorkomen, is het een goed idee om uw route van tevoren te plannen en uw accommodatie en tickets van tevoren te boeken. Overweeg om minder populaire bestemmingen te bezoeken of tijdens het laagseizoen (late lente of vroege herfst) te reizen om geld te besparen en de drukte te vermijden.

Als u deze zomer naar Europa reist, moet u al uw accommodatie inmiddels geboekt hebben. Als je dat nog niet hebt gedaan, wacht dan niet langer! Zorg ervoor dat u de beste tarieven controleert door de door u gekozen accommodatie in Google te doorzoeken en verschillende web sites te vergelijken voor betere tarieven (dit zal voor elke accommodatie anders zijn). Als u niets geschikts kunt vinden, overweeg dan Air BnB of Plum Information voor appartementverhuur.

Lees verder: Reiskosten in Europa: Welk land kost wat?

Brooke Saward in Parijs

Pak slimmer in, niet more durable

In Europa kan het in de zomer heat en zonnig zijn, dus het is belangrijk om je spullen op de juiste manier in te pakken. Lichtgewicht, ademende kleding is van cruciaal belang, internet als comfortabele schoenen om te wandelen en bezienswaardigheden te bekijken. Vergeet niet een hoed, zonnebril en zonnebrandcrème mee te nemen om jezelf tegen de zon te beschermen. Afhankelijk van waar je naartoe reist, wil je misschien ook een regenjas of paraplu meenemen voor het geval er plotseling een bui komt (maar op veel locaties is dit niet nodig).

De manier waarop ik mijn spullen voor de Europese zomer inpak, is door een basislaag te hebben (denims, één trui, één jasje) en drie tot vijf kledingstukken die je vaker moet wassen (drie tops, vijf onderbroeken, vijf paar sokken). . Ik ben een grote fan van één paar schoenen voor de hele reis. Zorg er wel voor dat je je meest comfortabele wandelschoenen kiest.

Parijs van World of Wanderlust

Sla de wachtrij over

Als u van plan bent beroemde monumenten, musea en attracties te bezoeken, wilt u wellicht uw kaartjes vooraf kopen. Als u vooraf boekt, kunt u vaak de rij overslaan en snel naar binnen gaan, waardoor u tijd bespaart voor meer avonturen in de stad die u bezoekt. Die “3-daagse pas”-kaarten zijn meestal een hele goede deal en moedigen je aan om een ​​stad dieper te bekijken door de beste musea en attracties te bezoeken. Ze bieden vaak de mogelijkheid om de wachtrij over te slaan, wat u uren bespaart.

Brooke Saward in Rome, Italië

Vroeg opstaan

Natuurlijk zal deze tip niet door iedereen worden gevolgd, maar voor mij is het beste advies dat ik al mijn beste vrienden geef: vroeg opstaan ​​als je de populairste steden van Europa helemaal voor jezelf wilt ervaren. Maar hoe vroeg praten we? Streef elke ochtend naar een uitzicht op de zonsopgang, zodat je kunt genieten van het beste licht voor fotografie en een second hebt om alles in je op te nemen. Dit is het second waarop ik steden altijd alleen zal verkennen en erin slaag om Instagram-foto’s te maken zonder enige drukte.

Rome Beste ijs |  WERELD VAN WANDERLUST

Eet als een native

Europa staat bekend om zijn heerlijke eten en drinken, en de zomer is een goed second om te genieten van verse, seizoensgebonden producten en verfrissende drankjes. Proef lokale specialiteiten zoals paella in Spanje, gelato in Italië en croissants in Frankrijk. Wees niet bang om de lokale bevolking om aanbevelingen te vragen over de beste eating places en cafés in de omgeving.

Als algemene regel kun je het beste vermijden om te eten in de buurt van grote toeristische attracties (zoals het Louvre in Parijs en de Trevifontein in Rome). Terwijl je door de straten dwaalt, zoek je naar eating places en cafés waar de lokale bevolking eet en je kunt er redelijk zeker van zijn dat dit een goede plek is om te stoppen.

Soloreizen in Europa |  WAUW

Let op je veiligheid

Hoewel Europa over het algemeen een veilige plek is om te reizen, is het altijd belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen om veilig te blijven. Houd uw bezittingen in de gaten (vooral in drukke gebieden) en wees u te allen tijde bewust van uw omgeving. Vermijd ‘s nachts alleen te lopen, vooral in onbekende gebieden, en wees voorzichtig bij het gebruik van het openbaar vervoer. Geen van deze suggestions hoeft u bang te maken. Beschouw ze alleen als voorzorgsmaatregel om veilig te blijven – vooral als u alleen reist.

Brugge België door WORLD OF WANDERLUST

Combineer steden met kleinere steden

Zorg er ten slotte voor dat u buiten de gebaande paden denkt als het gaat om het plannen van uw reis. Natuurlijk zijn er steden die je niet wilt missen (zie: Parijs, Londen, Barcelona), maar de meeste van mijn favoriete bestemmingen zijn bestemmingen waar je nog nooit van hebt gehoord. Denk aan kleinere steden (zoals Brugge in België) of iets kleinere steden (zoals Utrecht in Nederland). Deze minder bekende plaatsen zullen waarschijnlijk je favoriete tussenstops van de reis worden!

In de zomer naar Europa reizen is een reis die je maar één keer in je leven meemaakt. Met wat planning en voorbereiding kun je het beste uit je tijd ter plaatse halen en herinneringen creëren waar je nog jaren over zult praten!

Volg meer van mijn avonturen op Instagram

Brooke Saward

Brooke Saward richtte World of Wanderlust op als een plek om inspiratie van haar reizen te delen en anderen te inspireren om onze wereld te zien. Ze verdeelt haar tijd nu tussen avonturen in het buitenland en avonturen in de keuken, met een bijzondere zwakte voor Franse gebakjes.

Vind me op: Twitteren | Instagram | FbLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here