Home Domotica NYT Connections Antwoord voor vandaag, 10 december 2023

NYT Connections Antwoord voor vandaag, 10 december 2023

0
NYT Connections Antwoord voor vandaag, 10 december 2023Als u op zoek bent naar de Verbindingen antwoord voor zondag 10 december 2023, lees verder: ik zal enkele aanwijzingen, suggestions en strategieën delen, en tot slot de oplossingen voor alle vier de categorieën. Onderweg leg ik de betekenis van de lastigere woorden uit en leren we hoe alles in elkaar previous. Pas op, hieronder staan ​​spoilers voor 10 december, NYT Connections #182! Lees verder als je wat hints (en dan het antwoord) wilt voor het Connections-spel van vandaag.

Als je op een gemakkelijke manier elke dag terug wilt komen naar onze Connections-tips, Maak een bladwijzer van deze pagina. Je kunt daar ook onze eerdere hints vinden, voor het geval je wilt weten wat je in een vorige puzzel hebt gemist.

Hieronder geef ik je enkele indirecte hints over de Connections-antwoorden van vandaag. En verderop op de pagina onthul ik de thema’s en de antwoorden. Scroll langzaam en neem alleen de hints die je nodig hebt!

NYT Connections-bord voor 10 december 2023: SPRING, BREEZE, SPIRAL, BANK, WIND, VAULT, MOUTH, SNAP, LEAP, BED, TWIST, CINCH, PICNIC, COIL, BOUND, DELTA.


Krediet: Verbindingen/NYT


Vereist het huidige Connections-spel speciale kennis?

Niets bijzonders vandaag. Als u enkele woorden kent die kenmerken van een landschap beschrijven, kunt u ze vandaag de dag wellicht van pas komen.

Ideas voor de thema’s in de Verbindingen-puzzel van vandaag

Hier zijn enkele spoilervrije hints voor de groeperingen in Connections van vandaag:

 • Gele categorie – De kreek op.

 • Categorie Groen – Een fluitje van een cent.

 • Blauwe categorie – Wikkel rond.

 • Paarse categorie – Gewoon een sprong, een sprong en een sprong.

Bevat het Connections-spel van vandaag enige woordspeling?

Nee, de categorieën van vandaag zijn allemaal gebaseerd op de betekenis van de woorden.

Klaar om de antwoorden te horen? Blijf scrollen als je wat meer hulp wilt.


LET OP: Er volgen spoilers voor de Verbindingen-puzzel van vandaag!

We staan ​​op het punt enkele antwoorden weg te geven. Blader langzaam als je niet wilt dat alles wordt bedorven. (De volledige oplossing staat iets verderop.)

Wat zijn de dubbelzinnige woorden in Connections van vandaag?

 • Iets CINCHen is het strak trekken, zoals een riem of een trekkoord. Maar we kunnen ook zeggen dat iets een CINCH is als het gemakkelijk is, zoals zeggen: ‘het is een BREEZE’.

 • EEN SPRING is gedraaid in een SPIRAAL- of SPOELvorm, maar ironisch genoeg valt SPRING tegenwoordig niet in dezelfde categorie als deze andere woorden.

 • Een VAULT kan een plek zijn om iets veilig te bewaren (zoals een bankVAULT), maar het is ook een woord voor in de lucht springen – denk aan een paalVAULTer.

 • DELTA is een luchtvaartmaatschappij, een Griekse letter en een wiskundig symbool dat een verandering of verschil aangeeft. De Griekse letter is driehoekig, daarom gebruiken we de naam ook voor de (soms driehoekige) opeenhoping van slib aan de MOND van de rivier. Vandaar de Mississippi-DELTA gebied, de thuisbasis van DELTA blues.

Wat zijn de categorieën in de Connections van vandaag?

 • Geel: DELEN VAN EEN RIVIER

 • Groen: IETS GEMAKKELIJK TE DOEN

 • Blauw: OMSLAG IN EEN CIRKEL

 • Paars: SPRING IN DE LUCHT

LET OP: DE OPLOSSING STAAT HIERONDER

Klaar om de antwoorden op de Connections-puzzel van vandaag te leren? Ik geef ze hieronder allemaal weg.

Wat zijn de gele woorden in Connections van vandaag?

De gele groepering wordt als de meest eenvoudige beschouwd. Het thema voor de gele groep van vandaag is ONDERDELEN VAN EEN RIVIER en de woorden zijn: BANK, BED, DELTA, MOND.

Wat zijn de groene woorden in Connections van vandaag?

De groene groepering zou de op een na gemakkelijkste zijn. Het thema voor de groene categorie van vandaag is IETS GEMAKKELIJK TE DOEN en de woorden zijn: BREEZE, CINCH, PICNIC, SNAP.

Wat zijn de blauwe woorden in Connections van vandaag?

De blauwe groepering is de op een na moeilijkste. Het thema voor de blauwe categorie van vandaag is WRAP AROUND IN A CIRCLE en de woorden zijn: COIL, SPIRAL, TWIST, WIND

Wat zijn de paarse woorden in Connections van vandaag?

De paarse groepering wordt als de moeilijkste beschouwd. Het thema voor de paarse categorie van vandaag is JUMP INTO THE AIR en de woorden zijn: BOUND, LEAP, SPRING, VAULT.

Hoe ik de verbindingen van vandaag heb opgelost

BANK, BED, MOUTH en DELTA zijn allemaal delen van een rivier. 🟨

Wauw, dit is tot nu toe een makkelijke! Het is een CINCH, het is een BREEZE, het is een SNAP, het is een PICKNICK! 🟩

Hoewel SPRING mijn eerste aanwijzing was om naar SPIRAL, TWIST en COIL te kijken, previous het daar vandaag niet bij. Je kunt van de grond springen als je springt, web zoals je kunt LEAP, BOUND of VAULT. 🟪 Dus dan blijven we zitten met de bochtige woorden, inclusief WIND. 🟦

Connections 
Puzzle #182
🟨🟨🟨🟨
🟩🟩🟩🟩
🟪🟪🟪🟪
🟦🟦🟦🟦

Hoe speel je Verbindingen

Ik heb een volledige gids voor het spelen van Connectionsmaar hier is een opfrisser over de regels:

Zoek eerst het Connections-spel op de New York Instances-website of in hun Kruiswoordraadsel-app. Je ziet een spelbord met 16 tegels, elk met één woord of zin. Het is jouw taak om een ​​groep van vier tegels te selecteren die iets gemeen hebben. Vaak zijn ze allemaal van hetzelfde sort (bijvoorbeeld: REGEN, SLEET, HAGEL en SNEEUW zijn allemaal soorten nat weer), maar soms is er sprake van woordspeling (bijvoorbeeld EMMER, GAST, TOP TEN en WENS zijn allemaal soorten van lijsten: bucketlist, gastenlijst, enzovoort).

Selecteer vier objects en klik op de knop Verzenden. Als je het goed hebt geraden, worden de categorie en de kleur onthuld. (Geel is het gemakkelijkst, gevolgd door groen, dan blauw en dan paars.) Als je gok verkeerd was, krijg je de kans om het opnieuw te proberen.

Je wint als je alle vier de groepen right hebt geïdentificeerd. Maar als je vier fouten maakt voordat je klaar bent, eindigt het spel en worden de antwoorden onthuld.

Hoe u verbindingen kunt winnen

Het belangrijkste dat je moet weten om Connections te winnen, is dat de groeperingen zo zijn ontworpen dat ze lastig zijn. Verwacht overlappende groepen te zien. Eén puzzel leek bijvoorbeeld zes ontbijtproducten te bevatten: BACON, EI, PANNENKOEKEN, OMELET, WAFELK en GRAAN. Maar BACON bleek deel uit te maken van een groepje schilders samen met CLOSE, MUNCH en WHISTLER, en EGG zaten in een groep dingen die in tientallen voorkomen (samen met JURY, ROSE en MONTH). Druk dus niet op ‘Verzenden’ voordat u heeft bevestigd dat uw groep van vier personen bestaat alleen die vier dingen.

Als je vastzit, is een andere strategie om naar de woorden te kijken die lijken te hebben Nee verbinding met de anderen. Als je bij het zien van WHISTLER alleen maar aan de bijnaam van het schilderij denkt “Whistler’s moeder”, misschien ben je iets van plan. Toen ik dat oploste, ging ik googlen of er een schilder was die Shut heette, omdat Shut ook niet in een van de voor de hand liggende thema’s paste.

Een andere manier om te winnen als je vastzit, is uiteraard door een paar nuttige suggestions te lezen. Daarom delen we deze suggestions elke dag. Kom morgen terug voor de volgende puzzel!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here