Home Cultuur Nick Jonas geeft gewoon free of charge stijladvies weg

Nick Jonas geeft gewoon free of charge stijladvies weg

0
Nick Jonas geeft gewoon free of charge stijladvies weg


We zullen de eersten zijn om toe te geven dat de wildste, lefste en meest nieuwswaardige aanvallen van beroemdheden zich soms niet vertalen naar degenen die niet naar de rode loper pendelen. (Ik hou echter van je, Timmy.) Maar voor elke fashion-envelop-pusher zijn er genoeg beroemde jongens die echte, bruikbare stijlinspiratie bieden die de voeten op vaste grond houdt. Op dit second is er misschien geen beter voorbeeld van een paparazzi-koning die uitstapt en die jij (of iemand anders) zou kunnen dragen dan Nick Jonas.

De afgelopen maand hebben we de JoBro door New York zien paraderen met appears to be like die verankerd zijn in herenkledingklassiekers: werkkleding broek, spijkerjassenmilitair geïnspireerde bovenkleding, en stoere laarzen. Wat deze appears to be like in 2023 met zich meebrengt, is hoe goed Jonas op deze beproefde foundation heeft voortgebouwd met opvallende stukken. Laten we naar de band gaan.

Priyanka Chopra en Nick Jonas in New York Metropolis. (Foto door Ignat/Bauer-Griffin/GC Photographs)Ignat/Bauer-Griffin

In dit voorbeeld droeg Jonas een donkere hoodie onder een corduroy vest met leren spanband – een beweging die zowel pragmatisch is (niet doodvriezen in NoLiTa) als een yee-haw-textuur geeft die previous bij zijn versleten broek met dubbele knie. en dikke Chelsea-laarzen.

Levi’s

Out West kunstleer gemengd vest

Rocky Mountain verenbed

Heritage dons geïsoleerd puffervest

Randy’s kleding

Hoodie van katoenjersey met logoapplicatie

Een andere sterke zet is dat een felrode, met doodles versierde hoodie voorkomt dat Jonas’ met zwierige, met schapenvacht gevoerde RRL-denimjas (gedragen met hetzelfde paar dubbele knieën, omdat hij web als wij is) leest als ranch-hand-cosplay.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here