Home Meubilair Nathan Cressman zal het bestuur van AHFA in 2024 leiden

Nathan Cressman zal het bestuur van AHFA in 2024 leiden

0
Nathan Cressman zal het bestuur van AHFA in 2024 leidenMeubelwereldnieuwsbureau op 12/4/2023


De American Dwelling Furnishings Alliance maakt bekend dat Nathan Cressman, president en CEO van Magnussen Dwelling, is verkozen tot voorzitter van de Raad van Bestuur van de American Dwelling Furnishings Alliance voor 2024 tijdens de Annual Assembly & CEO Convention van de organisatie in Nashville, Tennessee, van 2 tot 5 november.

Het hoofdkantoor van Magnussen Dwelling bevindt zich in Waterloo, Ontario, Canada. Cressman werkt op het kantoor van het bedrijf in Greensboro, North Carolina. Andy Bray, Vanguard Furnishings, eerste vicevoorzitter, en Caroline Hipple, Norwalk Furnishings, tweede vicevoorzitter, voegen zich bij hem in het Uitvoerend Comité van AHFA. Joe Johnston, Johnston Casuals Furnishings, blijft lid van het Uitvoerend Comité als voormalig voorzitter.

Leidinggevenden die voor een nieuwe termijn van drie jaar in de Raad van Bestuur van de AHFA zijn benoemd, zijn onder meer: ​​Doug Bassett, Vaughan Bassett Furnishings; Jeremy Hoff, Hooker-meubels; Travis Wagner, Ashley Meubelindustrie; en Mark Weber, Zuidelijke Beweging.

De volgende leden van het bestuur, waarvan de termijnen eind 2025 aflopen, zijn: Edward Audi, Stickley Furnishings; Mark Franklin, Franklin-meubels; Sean O’Connor, universeel meubilair; Veronica Schnitzius, Amerikaans leer; Luke Simpson, Durham-meubels; en Henry Vanderminden IV, Telescope Informal Furnishings.

Bestuursleden met een mandaat dat eind 2024 afloopt zijn: Steve Elton, Brown Jordan; Fred Henjes, Meubilair aan de rivier; Steve Lehman, Smith Brothers uit Bern; en Melinda Whittington, La-Z-Boy Inc.

Eddie Massood, Massood Logistics, en Jason Porter, Hickory Springs, zijn de vertegenwoordigers van 2024 in het bestuur van de Answer Companions-divisie van AHFA.De American Dwelling Furnishings Alliance, gevestigd in Excessive Level, NC, vertegenwoordigt meer dan 260 toonaangevende fabrikanten en importeurs van woonmeubilair voor binnen en buiten, plus ongeveer 120 leveranciers aan de meubelindustrie wereldwijd.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here